![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Tohumdan yetiştirdiğim Buddha Belly (Jatropha podagrica). Balon gövde oluşturuyor. Bu nedenle biraz yavaş büyüyor. Ama gövdesi kalınlaşmaya başladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Calamondin. Geçen sene epeyi küçüktü. Bu bahara çok hızlı büyüyerek girdi. Üzerinde hala meyveleri var. Nasıl tohum alınacağını bilirsek koparıp, değerlendirebiliz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Çiçeği burnunda japon gülüm. Geçen sene sayın Mutlu Kutlu'dan almıştım. Küçücüktü. Hatta tepesi kırılmıştı. Çok hızlı büyüdü. Yalnız burun kısmı bu yeni çıkan çiçeklerde biraz estetik istiyor gibi geldi bana. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Pembe çizgili gülüm. Satıcı yediveren dedi ama internette araştırdığım kadarı ile senede bir kere açarmış. Ustaların yorumuna ihtiyacım var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Echeveria Painted Beauty. Çok çeşitli kaktüs ve sukulentim var. Ayrı bir başlık açmak lazım belki de. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Hibrit Euphorbia Milii. Büyük çiçekli olan cinsi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Ejderha Bıyığı. Geçen sene forumda paylaşan bir dosttan almıştım küçük bir çelik. Çok hızlı gelişti. Ama çiçek açmadı. Yerini sevdi ama nemli ortamı sağlayamadığım için yaprak kenarları kuruyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günüm, ben bir güzel çiçegi gördün, ceropegiya arka tarafta, pembecik güzel minin çiçekler var, ne adı onu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Swetlana hangi çiçek bilemedim ben. Resim numarasını yazar mısın? Ona göre bakayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-10-2010
|
resmen ç,çeklerinize aşık oldum maşallaah maşaaalaaah diyorum içimden Allaahım neler yaratmış diye secde etmek sonra önünüzde egilmek geliyoo yok böle bişi hepsi birbirinden güzel harika şahanee mükemmeel benim 3-5 çiçegim var bu sene başladım evde toptakla ugraşmayaa yeni evim oldugu ve evim müsait oldugu için fırsat bu fırsat dedim ama sizin kızlarını görünce yok ben acemiliginde ötesinde sizin yanınızda hiçim yaa süpersiniz biliyorsunuz degilmi nolur uslubumu affedin bagşlayın beni ama resimlere baktıkça nasıl heyecanalandım anlatamam ifade edediyo olabilirim hislerimi sanırım siz meleksiniz orasıda cennet bahçelerinden bi bahçe öle olmalı kesin gelin itiraf edin biz fanileride bende yapabilirim umuduna düşürmeyin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|