![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Minyatür gül: Sweet Chariot Isparta gülü gibi ve keskin kokuyor. Minyatür güller içinde en aşırı kokanı bu tür. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohumdan yetiştirdiğim Buddha Belly (Jatropha podagrica). Balon gövde oluşturuyor. Bu nedenle biraz yavaş büyüyor. Ama gövdesi kalınlaşmaya başladı. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Calamondin. Geçen sene epeyi küçüktü. Bu bahara çok hızlı büyüyerek girdi. Üzerinde hala meyveleri var. Nasıl tohum alınacağını bilirsek koparıp, değerlendirebiliz. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Çiçeği burnunda japon gülüm. Geçen sene sayın Mutlu Kutlu'dan almıştım. Küçücüktü. Hatta tepesi kırılmıştı. Çok hızlı büyüdü. Yalnız burun kısmı bu yeni çıkan çiçeklerde biraz estetik istiyor gibi geldi bana. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Pembe çizgili gülüm. Satıcı yediveren dedi ama internette araştırdığım kadarı ile senede bir kere açarmış. Ustaların yorumuna ihtiyacım var. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Echeveria Painted Beauty. Çok çeşitli kaktüs ve sukulentim var. Ayrı bir başlık açmak lazım belki de. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Hibrit Euphorbia Milii. Büyük çiçekli olan cinsi. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günüm, ben bir güzel çiçegi gördün, ceropegiya arka tarafta, pembecik güzel minin çiçekler var, ne adı onu? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Swetlana hangi çiçek bilemedim ben. Resim numarasını yazar mısın? Ona göre bakayım. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|