![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Başlığınız hayırlı olsun sayın bepsi. Ben de dibi kırılan vilada kovasına hanımeli ektim. Yapıyoruz böyle şeyler. Balkon kısmında yerde çiçek olmayınca, tam da ayıramadım ama yerde halıfleks mi var karo mu ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2010
|
Balkonunuz hayırlı olsun. Çiçekler açınca görmeyi çok isterim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-02-2008
|
Teşekkür ederim iyi niyetlerinize.... Çiçeklerim açmaya başladılar zamanla eklemeye devam edeceğim |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
uzun süre aradan sonra tekrar merhaba
Alıntı:
Kusura bakmayın sayın Vildan SÖNMEZ küçük bir ameliyat geçirdiğim için uzun süre giremedim . Balkona halıfleks kestirdim. Küçük bir kızım var hiç durmadan dışarı çıkmak istiyor her seferinde de terlik ayakkabısı olmuyor diye böyle bişi düşündük. Bizede iyi oldu hoşda durdu hani. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım, şimdi daha iyisindir inşallah. Halıfleksi iyi düşünmüşşün,güzel de durmuş. Raf düzenlemesinin fotoğraflarını bekliyoruz. Önce çocuklarımızı düşünüyoruz tabiiki. Allah bağışlasın evlatlarımızı. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Dün bahsettiğim rafları düzenledim. Benim hoşuma gitti, umarım sizlerde beğenirsiniz, gerçekten de derli toplu duruyorlar. Yoksa pencerenin önünde zor oluyordu. Bir kere cam silmeye kalkttığımda çiçeklerin çokluğundan o zaman şikayet etmiştim İş çıkışık gittiğimde yaptım, biraz akşam üzeri olduğu için karanlık çıkmış daha aydınlık bir zamanda hemde çiçeklerimin daha bol zamanında tekrar resimlerim inşallah... ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Resimlerime devam
![]() |