![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Adalet Hanım'cığım, ağaç şakayıkı gökte ararken, Volare'de bulduk. ![]() Sevgili Volare, ağaç şakayıka hayranım doğrusu, tohumundan alacağın sonucu heyecanla bekliyorum. Geçen hafta uğramak istedim fakat mümkün olmadı, bu hafta sana mutlaka uğramak istiyorum. Bu arada övgü dolu sözleriniz beni mutlu edip, heyecanımı artırıyor. ![]() Bu hafta yeni ilaç denemelerine başladım, iyi sonuç alırsam, bitki koleksiyonum hayli artacak demektir. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik
|
Sevgili Ülker kargom geldi: Teşekkürler Kargodan telefon aldım. Teyid etmek için aradılar. Okulda olduğumu söyledim. Anlamadı tekrar ettim eh birazcık sesimi yükselttim. Sesim bir parça kısık. - "Niye bağırıyorsunuz ses yankı yapıyor" demez mi? - "Beyefendi kaç kez okuldayım demem gerekiyor" dedim ve başka bir şey söylemesine fırsat bırakmadan kapattım. "Hiç bir şey keyfimi kaçıramaz" dedim kendi kendime ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu arada Ülkerciğim senin bitkilerden birinde fena halde gözüm kaldı bilmiş ol . Resmen kıskandım . Senin kaktüs ve sukkulentler coşmuş büyüyorlar , pervazda gözleri yolda seni bekliyorlar . Geçen hafta gelemediğin iyi olmuş , ben buralada değildim -1 hafta her görevden istifa edip gezdim dolaştım -Ezstergon sen ,Vienna ben bunca tohum İzmirde yol kenarında pek olmaz da... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kaybettik
|
Elimin altında fazla saksı yoktu. Ben de çiçekleri geçici olarak "Ülker'in Saksısı'na diktim. Sonra benim de hoşuma gitti o bir arada görüntüleri. Sanki yabancı bir yere geldik neresi burası çekingenliğiyle birbirlerine sarılmışlar gibi saksıdaki görüntüleri. "Hadi siz birlikte havaya, toprağa alışıncaya kadar birlikte durun, sonra sizi kendi yerlerinize alayım. O zaman da fazla ayırmayacağım söz, komşuluk yaparsınız birbirinizle, sabahları günaydın diyerek sohbet ederisniz, ben de aranıza katılırım" dedim. Kabul ettiler sanırım sabah biraz daha canlıydılar. Tekrar teşekkür ediyorum Sevgili Ülker ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|