![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
36 saat ıslak bez arasında bekletip,7 mayıs Perşembe akşamı torfa ektiğim badem salatalıklar ise ne hikmetse 2. gün yani cumartesi sabahı baktığımda çimlenmeye başlamışlardı.Bende kapalı ortamdan dışarıya güneşe almaya karar verdim.Zira ilk çıkan tohum bir gecede 5cm boy atmış. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Dışarıda geceleri havanın henüz serin olması ve bu yüzden bir çok çimlenmiş fideyi heba etmiş olmamdan dolayı,Türk usulü MİKRO SERA yapma kararı alıp,bakkalın yolunu tuttum.Bisküvi kutusunu el mahareti ve maket bıçağı ile keserek,pencere açtım.Bu pencerelere Şeffaf naylonları ambalaj bandıyla yapıştırdım.Alın size Türk Usulü MİKRO SERA. Salatalıklarım hayatından gayet memnun görünüyorlar.Büyük ihtimalle pazar günü şaşırtma yapıcak gibiyim.Hepsi yerim dar diye bağırıyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu da benim küçük çiçeğim.Ablası okulda olduğu için öğle yemek molalarında her eve uğrayışımda mutlaka benimle teras bahçemizi gezip cevabını zor verebildiğim sorular sormaya devam ediyor. ![]() Fotoğraf makinasını görünce mutlaka poz verir. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Ah çiçeğinize bayıldım. Bunlardan birkaçtane tanıyorum. Makine görür görmez duruş aynı. Allah bağışlasın analı babalı, uzun, güzel ömürler versin |
|
|
|
![]() |
|
|