![]() |
|
![]() |
#1353 |
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım, Ege ve Akdeniz sahillerinde klasik pembe ve beyaz rozetlere son yıllarda farklı renkler eklendi. Ancak ben hala o eski çiçeklerin tohumlarını devam ettiriyorum. Bunlar daha boylu ve yaz sonunda tepelerinden kırınca bir sonraki yılda canlanıyor. Yapı marketlerde satılanlar ise daha bodur ve sık yapraklı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Ağaç Dostu
|
Sevgil Vildan, Çiçeklerinin arasında, yeşil beyaz çizgili telgraf çiçeğin vardı öyle hatırlıyorum. Ben de sana bunun mor beyaz çizgilisini gördüm diye yazmıştım. Mor çizgiliyi buldum beyaz çizgili olanla aynı saksıda çok iyi durrdular. Henüz çok küçük ama yarın fotoğrafını çekip sana göndereceğim. Tabiiki sonra da kendisi gelecek terasına. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hozat, fotoğrafını merakla bekliyorum. Ayrıca unutmadığına da çok sevindim.Çok sağol.. Bu durumda (sevgili Arzu Kasapoğlu'ndan) yeşil beyaz çizgili ile iri yapraklı mor telgraf çiçeği ikilisinin yanına yeni bir ikili yaparım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1358 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel açacaklar Vildan Hanım. Ben de geçen sene Mutlu Bey'den almıştım ama baharı göremediler (yine salyangozlar!). |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Kiraz 2 farklı renk üç saksı var bende. Bütün yaz sıcağına direndi. Susuz kalmamasına dikkat ettim, bir de sık sık mınık siyah sinekler oldu, hala da oluyor ilaçlıyorum. Bitki oldukça büyüdü ama çiçekleri çok küçük. Ben bir çok çiçeğim gibi bunu da saksıda olmasına bağlıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Harika görüntüler içimiz ısındı Vildan hanım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzel sizin balkonda bahar bitmemiş vildan hanımcım. En arkada sarkan sukulentmi vildan hanım? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1366 |
Ağaç Dostu
|
Evet Sevim Hanım. Kaktüs başlığında 525 nolu mesajda yakın fotoğrafı var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Vildan hanimcigim terasiniz o kadar zevkli hazirlanmis ki, resimleriniz zaten her seyi anlatiyor ekleyecek bir söz bulamiyorum. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili vildanhanım çok güzel açmış kasım patı rengide hoş güllere tiyecek yok. Güle güle büyüt. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1372 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-08-2009
|
o arkadaki mor çiçeğin adı ne acaba harika görünüyor,bu arada bütün çiçekler çok güzel o koltukta oturup o çiçekleri büyütmek kim bilir nasıl güzel bir zevktir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım 1. foto kasımpatının geçen yıl üzerinde gelen tomurcukları. Sarı kırmızı olarak almıştım. Bu yılki çiçekler 2. foto sadece kırmızı açtı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Ağaç Dostu
|
Sağolun arkadaşım. Mor çiçek clematis. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Ağaç Dostu
|
Al benili çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Ağaç Dostu
|
Vildan Hanım, çiçekleriniz her zamanki gibi çok güzel. Son fotoğraftaki begonvilden bende de var, sadece ucundan çiçekleniyor. Sizin düşündüğünüz gibi uçlarından budamak istiyorum ama çiçekler dökülür dökülmez yenilerini verdiği için kıyamıyorum. Şimdilik iki dal halinde uzuyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|