![]() |
|
![]() |
#755 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Allah kavuştursun vildan hanimcığım, hostada çok güzel gelişmiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan sağlıkla ilgili sorunlar olmasın gerisi önemli değil bence. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Ağaç Dostu
|
Vildan hanımcığım, önce askerimize şerefli görevinde başarılar diliyorum, tüm askerlerimiz de Allah'a emanet olsunlar. Mügeler ve hostalar çok güzel olmuş, hostaların hızlı gelişimi beni de şaşırtmıştı, koyu renk yapraklısından da almadığıma pişman oldum. Güle güle büyüsünler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Ağaç Dostu
|
Sayın SDurul, sağolun iyi dilekleriniz için. Hostaları bu yıl Hocam100'den rizom olarak aldım. İnşallah çiçeklerini birlikte göreceğiz. Böyle açacaklar: |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan abla, lütfen hiç bir şeye canını sıkma. Oğlun hayırlısı ile sağ selim gelsin de inşallah. Benim oğlum Şırnak' ta vatani görevini yaparken neler yaşadığımızı seninle paylaşmıştım. En büyük dileğim, gidenlerin vatani görevlerini tamamlayıp, sağ dönmeleri. Ablacığım çiçeklerin coşmuş, balkonuna neşe gelmiş, kalanşonun çok güzel. Taşkıranlar çok hoş görünüyorlar. Sağlıkla keyfini çıkar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |
Ağaç Dostu
|
Sağol sevgili kardeşim. Dileğine bütün çocuklarımız için yürekten katılıyorum. Dağıtımdan sonra daha rahat olacağım inşallah. Bak senin verdiğin gece mumlarım atağa geçti Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Sevgili Limon ve sevgili Günebakan, bir aksilik olmazsa Perşembe günü yemin töreni için Van'a gidiyorum. Hosta gerçekten de güzel bir bitkiymiş. çiçeksizken de yaprakları çok hoş. İki tür almıştım, Aynı zamanda ektim. hosta wide hızla büyüyüp gelişti. Hosta francee çık cılız, bozulmasından korkuyorum. Limon, sen saksıya ekmedin sanırım, bahçede mutlaka benimkilere yetişir ve geçerler bile... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Ağaç Dostu
|
![]() Ay yerim ben onları, arasında farklı görünen bitki sanıyorum Hazeran çiçeği. Ben Gece mumu çiçeğine '' mutluluk çiçeği'' diyorum. Çünkü beni fazlasıyla mutlu ediyor, dilerim seni de çok mutlu eder. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Ağaç Dostu
|
Hazeran da olabilir, başka bir şey de. Bir çok tohum ektim, saksılarda hiç bir şeyi ot bile olsa koparmıyorum, belki ektiklerimden biridir çimlenmiş olabilir diye. Gece mumları kendini kurtardı artık. İnşallah Datça'da ektiklerim de iiyidirler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeye ektim ama henüz tık yok. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Ağaç Dostu
|
Terasınızın maşallahı var. Gözü gönlü açılıyor insanın Vildan hanım. Ben de hostalara bayıldım. Sizinkiler epey bir coşmuş, ben bahceye dikmiştim bazısı yeni cıkıyor. Birkacı epey boylandı ve renkler seçilmeye başladı. Ama bir hata yapıp sıra şeklinde dikmişim. Toplu küme gibi ekseydim daha güzel olurdu diye düşünmelerdeyim şimdi. Seneye yer değişecek listeme aldım hostaları. Benim yer değiştirmem bitmeyecek bu gidişle ![]() Bonsai sardunya da harika, bu arada. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Vildan hanımcığım, önce askerimize başarılar diliyorum hayırlısı ile gitsin çabucak sağlıkla gelsin, askerlerimizin tümü Allah'a emanet olsunlar. Terasınız her zaman ki gibi çok güzel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 | |
Ağaç Dostu
|
Gece mumu Datça'da Kasım'da ziyaret ettiğim Özbey arkadaşımız vermişti. Minicik fidelerdi.. Hem Datça'da ektim, hem de terasta. Bütün kış neredeyse kaybolduktan sonra baharla birlikte canlandılar. Tabii Datça ikliminde Özbey'in bahçesinde çiçeklenmişler bile. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 | |
Ağaç Dostu
|
Sanırım biz ne kadar sıralı eksek de hostalar rizomdan sürgünler vererek kendi kümelerini oluşturacaklar. Bahçede yer değiştirmeyi hepimiz yapıyoruz. Hatta ben bu işi bahçem uzak olduğu için terasta saksıda yapıyorum. Bazen saksılarını değiştiriyorum, bazen aynı türleri bir saksıya topluyorum. E ne yapalım yeni çiçek edinmede kendimize dur diyemedikçe, böyle cambazlıklar yapacağız mecburen sevgili Cemo. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Vildan hanımcığım kıskanmıştır belki clematisi oysaki ondan kalır yanı yok bence ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Ağaç Dostu
|
O kadar çok tohum ektim ki, artık kontrolden çıktı, gece mumu diye beklediğim çiçek böyle tomurcuklanıyor. Yetiş Özbey, ne dersin, bu başka bir çiçek galiba. Saksının fotoğrafı 843 nolu mesajda. Gece mumu en alttaki farklı yaprakları olan iki kök olabilir mi ? Düzenleyen Vildan Sönmez : 28-04-2010 saat 08:18 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|