![]() |
|
![]() |
#452 |
Ağaç Dostu
|
Güneyde güneşin alnında coşmuş sardunyaları görüyorum kıskanıyorum biraz. Benim terasım da bütün gün güneş alıyor. Bakın demirlere asılı uzun saksılardakiler devamlı güneşte, yaprakları sarı ve küçük. Hemen alttakiler balkon duvarının kuytusunda daha canlı,yeşil ve iri yapraklı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili vildan hanım japon gülünüzün rengi harika. işallah dallanır da bizede verirsiniz çeliyinden. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sukulentler harika görünüyor Vildan hanım çekimlerinize söylenecek söz zaten yok ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Merhaba sevgili vildan hanım, Size mesaj atim ama mesaj kutunuz dolu olduğu için herhalde gitmedi. Nekadar ince duşunceli bir insansiniz size tekrar tekrar teşekkür ederim tohumları aldım çiçekler çoşmuş özellikle begonvilin rengine hayran kaldım güle güle büyütün. Bayramınızı kutlarim nice bayramlara dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım'cım, tohumları koliye koymayı unutmuştum. Zarfın da elinize geçmesine sevindim. Birbirimizi böyle küçük şeylerle mutlu edebilmemiz ne güzel. Bana da bir çok arkadaşımızdan fideler, tohumlar geldi. Hatta bu gün Trabzon'dan Sevgili Arzu Kasapoğlu'nun gönderdiği telgraf çiçeği, sardunya, maviş, anne çiçeği adını verdiğimiz çiçek, ve başka çiiçekleri düzenledim. Datça'dan gelirken Özbey arkadaşımızın verdiği tohumları getirdim. Önceki gün Kocaeli'den Habibe arkadaşımızdan tohumlar geldi. Hatta Avcılar'da Güngör Hanım'da bekleyen, Kocaeli'den Satı Hanım'ın gönderdiği bir mavişim daha var. İşte ağaçlar ve çiçek sevgisi bizi Türkiye'nin dört yanında aynı ortak noktada birleştiriyor: Paylaşım Her şey paylaştıkça çoğalır, sevgi gibi.... Ben de sizin bayramınızı kutlar, sağlıklı günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Vildan hanım iyi bayramlar.Terasınızı dolaştım hepsi çok sağlıklı ,ellerinize sağlık. Solanum dikkatimi çekti ,küçük bir önerim olacak.Sanırım zayıf bir kaç daldan oluşuyor, en düzgün dalı seçer diğerlerini budarsanız gövde kalınlaşıp çalı formun dan çıkıyor .Küçük bir ağaçcık görünümü saksı da çok hoş oluyor.Sevdiğim ,sorunsuz bir bitki. Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Vildan Sönmeze bayram ziyareti.
Vildan hanım bayram ziyareti ile bahçeleri dolaşıyordum, sizin bahçenize gelmiştim fakat sonbahara küstünüz her halde bahçeniz de sizi göremedim, Size olan ziyaretimi tamlamak için buradaki mekanınızda bulmak ümidiyle bayramlaşmaya geldim, Dini bayramınızı en içten dileklerimle kutlar yakınlarınızla birlikte sağlık ve esenlikler içinde geçirmenizi dilerim, sevgiyle kalın saygılar sunarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Ağaç Dostu
|
Nurcan Hanım terasıma başlık açtığım ilk sayfada bana solanum almam önerilmişti. Hiç unutmadım. Tekrar baktım, öneri sizden gelmiş. Bu yaz aldım ve ben deçok seviyorum bu çiçeği. Bayramınızı da candan kutlarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|