![]() |
|
![]() |
#396 |
Ağaç Dostu
|
Bu akşam yokluğumda güneşten biraz korumak için kapalı bölümden demirlere kadar olan kısmı gölgelikle kapadık. Yağmuru ve ışığı hafifçe geçirecek. (Sevgili Çekirdek bu tatil için geçici bir çözüm) Yarın akşam da saksılara delikli pet şişeler konulacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Boydan boya yaparsan sıkılabilir,sevmeyebilirsin.Fayans fayans düzensiz aralıklarla yaparsan çinili-mozaikli gibi duruyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Ağaç Dostu
|
Niye böyle yazmışım bilmem. Bu iznimden de erken döndük. Keşke yine işle ilgili olsatdı. Eşim rahatsızlandı ve erken döndük. KBB' la başladık, sonra daha ciddi boyutta bir problemle 15 gündür bir ayağımız doktorlarda. Bu günkü kontrolda iyileşme var ve tedavi devam ediyor. Artık moralimiz daha iyi ve normale dönmeliyiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Ağaç Dostu
|
Meyvesinden geçtik, çiçeğını bile görmediğimiz bodur kayısının dibinde kendiliğinden çıkan otları temizliyordum.Biz yokken gelişen bu yabani yoncaya dokunmuyorum. Sarı çiçeklerini hiç göremedim, gündüz açıyor sanıyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Ağaç Dostu
|
Çok sağol Çekirdeğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Ağaç Dostu
|
İyi dilekleriniz için sağolun Defne Hanım. Sedum gerçekten çiçeklenmeyi beklemeye değer güzellikteydi. Düzenleyen Vildan Sönmez : 15-10-2009 saat 07:58 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Ağaç Dostu
|
Vildan Hanım, Teras mı? Teras bahçe mi? Zevkle izlediğim bir mekan benim için. Sık sık uğrayıp yeni güzeller görüyorum,ellerine sağlık. İstanbul'da japon gülünü güneydeki kadar güzel yetiştirmişsiniz. Bence mercanı da deneyin siz başarırsınız,terasınıza çok yakışacaktır. Sedumunuz beni mest etti çok çok güzel. Size bir şey soracagım. Pandora bende de var ama sarmaşık şeklinde sarılıyor. Sizdeki sarılmayan bir cinsimi fotğraftan çok iyi anlayamadım. eşinize geçmiş olsun ,sağlıklı ve mutlu günler dilerim. sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hozat, öncelikle teşekkür ediyorum, ve hepimiz için sağlık diliyorum. Japon gülü yıllar önce yetiştirmişken biraz büyüyünce kardeşimin bahçesine vermiştim. Mercanı ise ilk kez bu yıl deniyorum. Şimdilik çok sağlıklı. Pandora yasemini Mutlu bey'den aldım. Şimdilik küçük bir fide, sarılıcı mıdır, öğrenelim. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|