agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni21Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-03-2009, 00:59   #1
Ağaç Dostu

çekirdek's Avatar

Giriş Tarihi: 10-02-2007
Galeri: 14
Terasın üzerinde telli, kırılınca dağılmayan buzlu cam var.
Memnun musunuz diye soracak olursanız; balkonum bitkiler açısından en zorlu yöne bakıyor, kuzey batı. Güneşi de kısa süreli görüyor. Dolayısı ile buzlu cam oluşundan memnun değilim. Sakız sardunyalarım dahi olmaları gerekenden çok daha az çiçek veriyor bu durumda, ve diğerleri de. Yeni bir masrafı göze alamıyorum, idare ediyorum. Şimdi yaptırmış olsaydım aç-kapa mekanizmalı brandalardan yaptırır, ilk ve sonbaharlarda güneşten azami faydalanılmasını sağlardım. Ama ki yerim güneye ya da doğuya bakıyor olsaydı bu buzlu cam son derece kullanışlı.

Yan duvarlarım fermuarlı naylonlardan. Son derece kullanışlı. Yukarıya toplandığı için pençerelerin kanatlarıyla veya sürgülü yerlerin yine kapalı alan yaratması ile ilgili sorunum olmuyor. Ama öncesinde onların tutturulacağı demir doğramalar yaptırmak gerekiyor biliyorsunuz.

Kış sertleşmeye başladığında kapatıyorum, kış bahçesi gibi oluyor. Paşa kılıcı gibi salon çiçekleri hariç donan olmuyor.

çekirdek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025