![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Su sümbüllerine yazın su ilave ederken diğer çiçekli bitkilere hazırladığım sıvı besin eklenmiş sudan veriyorum. Açmayı geç de olsa başardılar ama asla güneydeki, egedeki kardeşleri gibi olamadılar.. Şu andan bir iki kök camla kapatılmış balkonda ancak varlıklarını sürdürmeye çalışıyorlar. Bakalım kışı atlatabilecekler mi? Teşekkürler Selehattin Bey.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Feriha Hanım; Demin internetten baktım. Sizinkide çiçek açıyor. Sanırım siz çiçeklenme döneminden sonra satın almışsınız. ![]() Çiçeklendiğine ilişkin satırları kopyaladım. Saygılarımla. -------------------------------------------------------------------------- Cins: Pieris Variety veya çeşidinde: Carnival Serisi _ 'Karnaval' beyaz kenarlı, ve kış aylarında pembe küçük yeşil yaprakları ile kompakt bir çalı. İlkbaharda fildişi beyaz çiçekler parlak kırmızı renkte yeni bir büyüme vardır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Feriha Hanım, su sümbülleri soğuğa karşı tahminimden hassaslar öyleyse. Bana gönderdiklerinizi çok aydınlık bir yere, ev içine koydum, ortalama 20 derece sıcaklıkta ve saksının altında çok hafif de olsa ısıtma var. Oldukça canlı gözüküyorlar, kışın çoğalacaklar gibi. Sizinkiler kışı atlatamazsalar, kardeşlerinden gönderirim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
commelina tuberosa |
|
|