![]() |
Bahçenize tekrar dönmenize sevindim. :) Sıradaki baştan sona okunacak bahçe sayfası sizin. ;)
|
Ben de hep uzak durdum ama şimdi bu mesajın üstüne ben de mi bulaşsam? :D
|
Uzun, yorucu, mesafeli, sevdiklerimizden uzak bir kışın ardından yorgun düştük. Baharla yeşerirmiş hayaller, baharla aydınlanırmış umutlar.. Merhaba Adalet hanım. Umarım iyisinizdir? :)) Sevgi ve hürmetlerimle :))
|
Alıntı:
İnsan özlüyor tabii.. 😊 Dilerim sizi keyiflendirecek bilgiler bulabilirsiniz.. Müsait oldukça buradaki bahçe sayfamı da yaşatmaya devam edicem.. Teşekkür ederim.. 🙏🙏 |
Alıntı:
Hemen başlamanı öneririm.. Telefondan fotoğraf yükleyebiliyor muyum bakayım.. ❤ |
Alıntı:
Henüz tam hazmedemedik, alışıcaz heralde.. Toplantıda çektiğim fotoğraflarınız geldi gözümün önüne.. 😊 Benden de çok sevgiler selamlar.. ❤🌹 |
1 Eklenti(ler)
Selâm sevgili dostlar;
Uzun zaman olmuş uğramayalı. Aradığım bir bilgi beni yine bu okula yönlendirdi, baktım hâlâ paylaşımlarıma sayfama beğeni yapan beni unutmayan arkadaşlar var.. :) Vefasız değilim, sadece çok yorgunum.. Yaşlandım mı acaba.. :p Fotoğraf beğendiremedim bir türlü, beş fotoğraftan sadece birini yükleyebildim... Sevgiyle, umutla, mutluluklarla kalın.. Lewisia Eklenti 722543 |
Alıntı:
Yüklemek istediğim fotoğrafları önce Facebook'a yüklüyor sonra yüklediğim fotoğrafları Facebook tan telefona veya taplete kayıt ediyorum, kayıt ettiğim resimleri yüklediğimde yüklemekte sorun olmuyor. Uzun süre kaybı ama... |
Alıntı:
Facebooka yüklediklerimiz otomatik olarak küçültülüyor, buyüzden burada paylaşabiliyorsunuz. Çektiğiniz fotoğrafları düşük MB olarak kaydederseniz sorun olacağını düşünmüyorum. |
5 Eklenti(ler)
Gelmişken birkaç kaktüs bırakayım bahçeme.. ;)
Bakar mısınız, Bahçemden geçeli 7 yıl olmuş hâlâ bahçem diyorum.. :( Kaktüs çeşitlerinin isimlerini öğrenemedim, benim için hepsi de kaktüs.. :cool: Sadece 4.(küçük çiçekli beyaz)karedekini öğrenebildim.. Opuntia salmiana Eklenti 723591 Eklenti 723592 Eklenti 723593 Eklenti 723594 Eklenti 723595 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025