![]() |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Balkondaki sardunyalarım ve lillium ve Frezyam.
Sümbülteberim de açtı. Eklenti 151178 Eklenti 151179 Eklenti 151180 Eklenti 151181 Eklenti 151182 |
3 Eklenti(ler)
|
Güllü kameriyenin görüntüsü gerçekten çok güzel Güler ablacığım sümbülteneri benim için de kokla geçen sene ben de almıştım çiçekte açmıştı ama bu sene soğanlar kayboldu
|
Sevgili Güler ablacığım,
Kendini avutacak o kadar güzelliklerin var ki bunları bizlerle de paylaştığın için çok teşekkür ederim. |
çok geçmiş olsun güler hanımcım. çimlerine bende üzüldüm ,inşallah en kısa zamanda sorunu çözersin . bütün sıkıntın bu olsun . Allah başka sıkıntı vermesin ,bahçenize baktığımda adeta bir cennet yaratmışsınız,yine bütün çiçekleriniz çok güzel açmışlar,doya doya oğuz beyle birlikte keyfini sürün inşallah saygılar.
|
Kameryeniz çok güzel Güler hanım sefasını sürün sağlıkla. Dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş onca güzellik arasında sardunyalara takıldı benim gözüm:p
|
Sevgili Güler,
Sana çim konusunda katılıyorum,ben de her zorluğuna rağmen çimi olan bahçelerden hoşlanıyorum. Şu durumda senin bahçeni "tavus kuşuna" benzetiyorum. Bilirsin tavus kuşu çok güzel bir kuştur ama, ötüşü o güzelliğinine yakışacak ahenkte değildir. Ayaklarını beğenmediği için derler ki: Kuyruğunu açınca çok mutlu olur, ayaklarını görünce de sinirlenip bağırırmış. Şimdi o kadar güzelliğin arasında, çimlerine bakıp ta iç geçirmemen mümkün değil. Yine de açılmış bir "tavus kuşu" gördüğümüzde, hiç bir zaman ayağına değil o muhteşem kuyruğuna ve alımlı çalımlı salınışına bakarız. Tıpkı senin bahçen gibi. |
Güler hanım kamelyanız içindeki çeçekler ne kadar güzelmiş.Camgüzelleri coşmuş gerçekten tam çay içme yeri bizim içinde yudumlayın çayınızdan.Sarı galanız ne güzel açmış daha ne zaman ekmiştiniz bende renkli gala yumruları almıştım sabırsızlıkla çiçek açmalarını bekliyorum.Saksıdamı daha iyi gelişiyorlar yoksa yerdemi.Bu arada bahçenizin her köşesindeki bütün çiçekleriniz çok güzeller.
|
Alıntı:
Bu kadar emeğe, üzüntüye ben olsam tohumsuz bile çıkardım o topraktan. Yani, çabanızı gördükçe, çim olasım geliyor sizin bahçede Güler hanımcığım. Yine de, tüm bahçe çok güzel ve tüm çiçekleriniz emeğinizin, sevginizin karşılığını veriyor. Ne yapalım, çimler de olduğu kadar olsun diyeceğim ama, biliyorum sizde çerkez inadı var.:) |
Sevgili sevilay, mesajını ancak gördüm cevabım geç oldu kusura bakma.
Amann sakın haa, bahçemde çim olma da ne olursan ol. İki senedir bana illallah dedirtti bu çim. Boş ver sen gel gül ol, lilyum ol, petunyalarım çok güzel, petunya ol. Sebzelerim de çok güzel ama onları ol desem ayıp kaçar, iyisimi kiraz ol, dut ol. İşin şakası bir yana ama inan çime baktıkça küfrediyorum. Şimdi son yapacağım tohum şişirip atmak, olmazsa sonbaharı bekleyeceğim. |
Sevgili dağ çiği, teşekkür ederim. Yalova hiç de uzak bir mesafe değil, çaya buyursanıza.
|
Güler ablacığım , hazır çimler Türkiye de yokmu acaba ? Hazır çimler oluyor halı gibi seriyorsun. Onu denemek istemezmiydin ?
|
Sevgili Güler hanım çimler sizi çok üzmüş, arkadaşların dediği gibi bahçenizde o kadar çok güzellik var hele kameryanıza bayıldım, etrafı güzelim çiçeklerle dolu .Ellerinize sağlık.
|
Sevgili finduk52, burada da hazır çim var ve yapanlar da çok. Ama bir tabir vardır bilmem bilir misiniz " şeytan azapta gerek" derler.
İşte ben de kendime iş arıyorum, işin şakası bir yana hazır çim pek dayanıklı olmuyor diye düşünüyorum. Yapanları da inceliyorum, mutlaka kaliteli tohumlardan yapılanları bulabilmek gerekiyor. Yoksa 2-3 sene sonra çim mort.... Sonra benim alanım hayli geniş, 1000m² yer için sanırım 10.000 tl (en az) gözden çıkartmak lâzım. Bu sene benim biraz şansızlığım oldu, hem havaların çok yağmurlu gitmesi vs. gibi şeyler. Yavaş yavaş toparlamaya çalışacağım. Sevgili Fatoş, teşekkür ederim. |
10.000 tl mi :eek: servet değerinde desenize . Alan büyük tabii ama yinede çok :(
Ablacığım eğer isterseniz buradan da bakabilirim sizin için çim tohumu. Allah nasip ederse 2 ay sonra gelmeyi düşünüyorum Türkiye ye . |
Teşekkür ederim sevgili Finduk52, burada çok kaliteli tohum buldum ve ektim.
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili limon,
Bu sabah Oğuz bahçeden ilk salatalıklarımızı topladı. Onları ve yine sabah toplanan kirazları senin için yükledim. |
Kirazmı oy oy oyyy :eek: hemen geliyorum. Salatalıklarda ne güzel büyümüşler afiyetle yiyin inşaallah. (ahhh benim kirazım ne zaman beni sevindirecek acaba :( )
|
Sevgili Güler hanım, kirazlarınızda kurt var mı? Bizim kirazlar bu sene çoğu kurtlu. Yağışlardan ilaçlamaları geciktiği için güzelim kirazlar kurtlanmış. Moralimiz bozuldu. İlk defa böyle bir şey başımıza geldi. Sevgiler...
|
Topladığımız kirazlarda kurt yok, amçok güzel kiraz veren iki kirazağacımız üzerinde meyveleri varken kurudu, çok üzüldük.
|
Sevgili Güler Hanım,siteyi ilk ziyaretimde bahçenize hayran oldum.Bahçeniz ve çiçekleriniz harika.Siteye her girişte ziyaret ediyorum mutlaka.
Biz de bahçemizde her zaman yanmış keçi gübresi kullanıyoruz ve semizotu çok çıkıyor. Bu seneki bol yağışlar semizotlarını coşturdu anlaşılan. Benim de kaynaş otuyla başım dertte. Sonunda kendi haline bırakacağım galiba. |
Alıntı:
Haaa sahi perfe çok güzeldi, çok teşekkür ederim eline sağlık, güzel hoş sohpet bir zaman oldu, değerli misafirimizi tanımak sohpet etmek benim için çok keyifliydi. Lütfen selâmlarımı iletiniz. Soğanlarımı unuttummmmm:( Yarın çay içmeye bekliyorummmm. |
Ben de geleyim mi?
|
bahçenize olduğu kadar sizede hayran kalmamak elde değil bukadar bahçeyle ugraş resimle bilgisayara yükle herkese cevap yaz eli öpülecek kadınsınız vesselam hayranlarınızdanım güler hanım daima sağlıklakalın mutlu kalın sevenlerinizle kalın
|
Gel desem de Sen gelemezsin çilliyi çalmayayım diye beklersin.
|
Sevgili cumhur çok bekledik gelmedin, sadece biraz kulaklarını çektik pardon kulaklarını çınlattık söz verir gelmez hayırsızdır dedik;) kimlerle mi! sitemizin iki güzide güzel bayan üyesi. Yalnız çok mahcup oldum yüzüm hala kızarık.
Ha bu arada ağaçlar net'in karargahı değişmiş haberin olsun, yarın Edirne'ye de bir üst kurabilirler, sende büyükelci olursun. |
Güler Hanım, o güzel salatalıklarla kirazların fotoğraflarını sabah görür görmez eşime gösterdim. "Güler Abla'ya bak, toplamış yine çıtırları, benim salatalıkların bitkisi daha bir karış" dedim. Fotoğrafın üzerindeki yazıyı şimdi farkettim, kalp kalbe karşıymış. :)
Oğuz Bey'in de sizin de ellerinize, emeklerinize sağlık. |
5 Eklenti(ler)
Bu güzelleri nerede çekmiş olabilirim.
Eklenti 153326 Eklenti 153327 Eklenti 153328 Eklenti 153329 Eklenti 153330 |
Clematis cennetinde olabilir mi?
|
Evvet. :)
|
Gerçekten cennet Güler hanımcığım, ellerinize sağlık, sevgiler:)
|
Sayın Kekik, sakın kanyaş otu ile mücadeleden vazgeçme, sonra bahçene hiç bir şey ekip, dikemezsin.
Kanyaş mücadelesinde en etkili ilaç Roundup' tur. İlacı kullanırken küçük bitkilerinizin üzerlerini saksı ile kapatıp etrafındaki kanyaşlara ilaç püskürtebilirsin. Sayın Güler hanım sizin başlığınızda böyle bir yazı yazdığım için kusura bakmayın. Kolay gelsin. |
Sevgili kalambaklı, hiç sorun değil tabii arkadaşlara yardımcı oluruyoruz hep beraber.
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Kabak toplama faslı yine başladı. Allahtan bu sene az ekildi.
Üç gündür kabağın her türlüsü pişirilmeye başlandı. |
4 Eklenti(ler)
Aslan ağızları ve petunyalar açmaya devam ediyor....
Eklenti 154381 Eklenti 154382 Eklenti 154383 Eklenti 154384 |
3 Eklenti(ler)
Balon çiçekleri, glayöller ve sosyete sarmısağı da açmaya başladı.
Eklenti 154386 Eklenti 154387 Eklenti 154388 |
1 Eklenti(ler)
|
Yer fıstığı
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025