![]() |
Hemen içindeki buzları çıkartıyorum, buyrun.
|
Alıntı:
:D:D Oy oy oy ne güzel ömrüm uzadı vallahi |
Cennete bir güzellik daha eklenmiş teyze, Cambria'nı güle güle yetiştir. Kastamonu tonton teyzeden annem de sık sık bahseder. Demin telefon ettim ismi neydi diye ama hatırlayamadı o da ismini. Ama anneme "Şemniye Kız" dediğini gülerek anlattı. Bir de "nereden aklınıza geliyor bunlar sizin" diye takılmadan da edemedi.
|
Canım selenn, annen benden yedi yaş daha büyük olduğu için o daha iyi hatırlıyordur tabii. Ama inan çok güzel günlerdi.
|
İyi Geceler Güler Hanım
Bu gün zahmet edip gönderdiklerinizi diktim. ( tohumlar hariç ) İnşallah sorunsuz yaşamaya devam ederler. Sizin daha önce gönderdiğiniz sihirbaz gülü tekrar acmış, yalnız bir dalındaki gül sizin bana ilk gönderdiğinizdeki gibi bordoya yakın kırmızı beyaz diğer gül sarı kırmızı ve inanılmaz güzel sizdeki sihirbazlardamı öyle merak ettim. Üzerinde bir tomurcuk daha var onu çok merak ediyorum rengi ne olacak diye. Gülün resimlerini benim bahce resimlerine koyacağım bi bakarmısınız zamanınız olduğunda. Sağlıcakla kalın. |
2 Eklenti(ler)
Dün hava çok sıcaktı. Bu yüzden akşam erken yatıp, sabah da erkence kalkıp kendimi bahçeye attım.
Önce biraz biber ve hıyar topladık, kahvaltı soframızı şenlendirdik. Daha sonra sulamaya başladık. Sabahın altısından saat dokuza kadar hem damlalıklı hortumlar açıldı hem de kalın hortumlarla iki kişi sulama işini bitiremedik. Büyük bahçe isteyenin benim gibi aklı kıt olmalı. Bahçeden çektiğim birkaç fotoğraf..... Bahçe bizim, yesin millet. Eklenti 91960 Eklenti 91961 |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Güler Hn, glayölünüzün rengi çok güzelmiş.
|
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili Kiraz ben de bu rengi ve beyazını çok seviyorum.
Bu koyu renkten elimde onbeş adetten fazla var, severek sana bir iki tane verebilirim. |
Ah Güler Hn, size zahmet olmasın. Ben buradan bakınca da mutlu oluyorum, göndermiş kadar oldunuz, teşekkürler.
|
bayıldım, içim açıldı. elmalar ayrı güzel ama kayısıları görünce gözlerin faltaşı gibi oldu. sanırım çok kaliteli ve verimli bir toprağınız var. çiçekler, güller , sebzeler eli değen emeği geçen herkesin ellerine sağlık, afiyet olsun:)
|
güler hanım çok güzel bir bahçeniz var. maşallah, nazar değmesin.... zamanı gelince **** siz ne zaman uygun görürseniz :( çiçeklerinizin çelik ve tohumlarına talip olsam kızarmısınız??? çokmu aceleci davrandım :((
|
Teşekkür ederim sevgili arkadaşlar.
Şu an elimde haseki tohumu ile japon feneri tohumları var. |
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Hepsi birbirinden güzel sevgili Güler hanım
Ocak şubat ayında yediğimiz erik dediğiniz, ağustos ayından sonra siyahlaşmaya başlıyan freeze eriğimi acaba. Sağlıkla kalın. |
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili Birol, kışın bu eriği kırmızı olarak ve kütür kütür yiyoruz.
|
Ben olsam bu enginarların hepsini çiçeğe bırakırım:) Çiçekleri çok güzel.
|
Anladım sevgili Güler Hanım
Bende öndeki şeftalilerin arasına 50 ağaç deli erik diktim, sanırım sizinkininde aynısı olan freeze eriği aşılıyacağım. Satış pazarı çok iyi çünkü. Hoşça kalın. |
Aşı için körpe dal istiyor musun?
Bu ara yakın köylere japon armudu çok ekiyorlar, pazarı çok iyi diye duymuştum. Deveci armutlarının modası geçmişmiş. |
mavisşlerin adı
Sn Güler;
Mavişlerim adı altında iki adet resim koymuşunuz, o çiçeğin ismini yazabilirmisiniz. Ayrıca bahçeniz bir harika. Esas verilen çoooook emeğin hakkını yememek lazım. Yüreğinizden yaşam sevinci ve heycn eksik olmasın. Sağlıklı günler dilerim. |
Hepsi çok güzeller dee, enginara bayıldım ben. Emeğinize sağlık
|
Alıntı:
Arkadaşımın bahcesindeki ağaçlardan temin edebileceğimi düşünüyorum aşı için körpe dalı. Eğer sorun olursa sizinle paylaşırım. Teşekkür ederim Japon armudu diye ben duymadım, belki bildiğim bir çeşittir ismi farklıdır onun için bir şey diyemiyeceğim. şimdi nette araştıracağım. Yeme olarak deveci armutları benim her zaman favorim.;) Ama pazar olarak japon armutu daha iyiyse düşünmekte fayda var. Hoşça kalın. |
Ben de japon armudunu ilk defa bu sene yedim. Rengi daha ziyade sarıya yakın, boyu da japonlar gibi ufak tefek ama çok sulu.
İstanbul'a gittiğimde marketten alır size göndermeye çalışırım. Burada meyvecilik ile uğraşanlardan duydum diyorlar ki Deveci armudunu ilk ekenler iyi para kazandılar, şimdi artık çok yaygınlaştı, kâr yok, Japon armudu daha yeni iyi de müşterisi var diyorlar. İstersen bir araştırıver. Evet size mutlaka göndermeliyim, bakalım buradan birşeyler yapabilir miyim, oğluma telefon edeyim önce, belki tedarik eder de bana veya direkt size yollar. |
efe-can, mesaj numarasını yazabilir misiniz? Mavişlerin altında elma resimleri var.
|
1 Eklenti(ler)
Dün akşam yağan yağmur kısa da olsa, çiçeklere iyi geldi. Gerçi Ortancalar biraz yatmış ama toparlarlar.
Ben de kestiğim ortancalar ve glayöllerle vazolarımı şenlendirdim. Beğendiniz mi? Eklenti 92281 |
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili Güler Hanım
Nette japon armudu ile istediğim bilgileri bulamadım, ama aşı için daha baya zamanım var bu zaman içinde araştırır bulduklarımı sizinle paylaşırım. Sağlıcakla kalın. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025