![]() |
Tabî, sevgili koyu yeşil.
Arzu edersen gel, nasılsa yolu biliyorsun. Dibinden fışkıranları kendin çıkart. O kadar çok ki. |
Erguvan çelikleri, dip sürgünlerden yan kesi ile alınıp, toprakta bekletilip mi çoğaltılıyor?
Çelik bölümünü bulamadım. |
Teşekkürler, Güler hanım, inşallah diyelim, beraber geçirdiğimiz o güzel günün tadı hala hepimizin hafızasındadır eminim ki. :)
|
Alıntı:
Sevgili Güler, bu sene başına tebelleş oldum değilmi :o Öyle çok şey geldi ki senden, söz artık bir şey istemeyeceğim :( Çiçek poşetleri için çok teşekkür ederim, bu sene yaylada havamdan geçilmez artık :) |
Acilen İstanbul seyahati şart oldu. Kızım sınavlarını bitirir bitirmez oradayız.
|
Alıntı:
Bitkinin köklerini yiyerek bitkinin gelişmesini durdururlar. |
Sevgili Adalet, öyle düşünürsen beni üzersin. Bende olan bir şey neden sizde olmasın, olur mu öyle şey.
Paylaşımı inan çok seviyorum, sizlere gönderdikçe büyük haz duyuyorum. Sevgili Buket, senin kıl kuyruk da benimle seyahat edenlerden. Ben Manyas'a o da beraber. Ben İstanbul'a o da geliyor. Ama geleceğin tarihi üç aşağı beş yukarı bildir de beraberimde getireyim. Sevgili lilium, kurtçuklar bugün tavuklara yemek oldu. |
2 Eklenti(ler)
Bugün hava güzeldi, bahçede epeyce iş yapıldı.
Güllerin ilk ilaçlaması yapıldı. Lavantinlere gübre verildi, bol bol sulandı. Butün gül çanakları çapalandı 3x15 gübre verildi. Bütün ağaçların çanakları temizlendi. Sizler için bir iki fotoğraf de çektim. minik petunyalar açmaya başladılar. Bunlar sarkan tip. Eklenti 75638 Eklenti 75639 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=17271&c=680 |
Alıntı:
Celal bey, tarifiniz çok lezzetli bişeye benziyor . Kadılar da dayanamayıp afiyetle yiyip ebediyete uğurlanıyorlar. Denemek lazım. |
Güler Hanım bahçeniz yine muhteşem. İşleri iyice yoluna koydunuz galiba.
Yağsın rahmet dinlensin Ahmet. Yağmuru fırsat bilip İstanbul'a mı gidiyorsunuz? Sizin oralar daha serin ama klematisleriniz açmış bile. Benim klematislerimin tomurcukları henüz belirdi. Kartopunu da çok severim. Sizin ki gördüklerimin en güzeli. İspiryanız da öyle. Frezyaların kokusunu duyuyorum. Benimkiler geçti artık. |
Güler hanım benim istanbul seyahatim büyük ihtimalle Temmuz ayına kadar olamaz, çünkü kızımın sınavları ancak temmuzda bitecek. Ben size 10-15 gün önce haber vereceğim.
|
3 Eklenti(ler)
Benimle beraber seyahat eden Phal. orkidelerim çok güzel çiçekteler.
Eklenti 76074 Eklenti 76075 Eklenti 76076 |
Sevgili Güler Ablam
Balkonunuz da muhteşem. |
Hey Hey
Bu orkideler kimin böyle. Umarım bahçe sizleri fazla yormamıştır. Şöyle bir tur attım her şey muhteşem yerli yerinde. Ortalık şenlenmiş nede olsa GÜLERİN CENNETİ burası. Oğuz bey kesin çay içer yeşillikler arasında. Güler hanım çalışa dursun. Şaka şaka. İkinizede selam olsun. |
Vayyy, vayyy kimler gelmiş bahçeme. Ne şeref bize.
Biz de bugün uzun uzun sizden bahsedip, kulaklarınızı çınlattık. Nerelerdesiniz sevgili cemal.S? |
Sevgili Güler Hanım,
Siz meteorolojinin uyarısyla İstanbul'a döndünüz,Biz ya herru ya merru deyip Enez'e gitmeye karar verdik. Bahçeye şöyle bir el attık. Neyse ki kadılokmasının izine rastlamadık. Alıntı:
|
Ne demek efendim. Böyle güzel bahçeyi bizlere dolaştırdğınız için teşekkür ederiz.
Bir ara bir kaç gün ELAZIĞ çalışmamız oldu ancak karar verdik kendi üretimimizi sürdüreceğiz. Yani seraya ve bitkilrimizle ilgili çalışmaya devam. Aysel hanım göz açtırmıyor çalıştırıyor. İnanın her gün mutlaka bahsiniz oluyor bizde haberiniz olsun. Manyastamısınız ? İstanbuldamı? |
Güler Abla.
Anadolu Divanesi nihayet dönüş yapmış. Bahçenizide ziyaret etmiş. |
Çarşamba gününe kadar İstanbul'dayım.
|
Celal bey mesajınızı yeni gördüm siz bayılmışsınız ama ben Güler ablanın bahçeye bir gidersem bir daha çıkamam herhalde artık Güler ablam kovalar beni sopayla:p Ama böyle güzel bir bahçeden kim çıkmak ister:)
|
Günebakan. Bahçeye gelirken hazırlıklı gel.
|
Nasıl yani hazırlıklı anlamadım:)
|
Eeee, alıştırırsan milleti böreğe, çöreğe. Sana öyle derler tabii.
Ama sen boşver, bahçede fırın var, evde de malzeme biz hepsini yaparız. |
Acil yardım isteği
Sevgili acemi bahçıvan dostu Güler Hanım
Acilen yardımına ihtiyacım var .Bahçemde pembe ve beyaz renk hakimiyeti çok fazla sıkılmaya başladım . mesela sarı ve mor da araya girmeli. Uygun bir zamanında bahçenin genel hatlarını ve çiçek çeşitlerini seninle paylaşabilsem çok iyi bir sonuç alacağımdan eminim. Mayıs ayı içinde mecburen İstanbul,da olacağım.Acaba bu konuyu nerede ve nasıl hallederiz ? beni bilgilendiriseniz sevinirim. Bu başlıkta niye yazdın dersen:Her akşam GÜLERİN BAHÇESİNE GİRMEDEN başka başlıkları açmıyorum birden yazmak geldi içimden beni anlayacağını umuyorum. İyiki varsın. |
Alıntı:
Yaşadık cumhur :p bu yaz kamp çadırını güler ablanın bahçesine kuralım, aç kalmayız. Bende kendime nereden pay çıkarıyorsam:p |
Alıntı:
Bir dahaki sefere tedarikli gideceğim. (Takunyayla);) http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=17271&c=680 |
Celal bey siz her ihtimale karşı bu yaz çizme ile gidin, hep öyle çimlerde yatırmazlar :p bahçede yapılacak işler var.:p
|
Aman istediğiniz çörek börek olsun ben bir Güler ablanın bahçeye gidebilme fırsatı yakalıyayımda. Elimden ne gelirse yapar getiririm:)
|
Valla, özel bir davet beklemeyin. Herkes, her istediği zaman gelebilir. Çim işi sonbahara kaldığı için iş de fazla yok.
Buyrun gelin, çayım-kahvem var. Sütüm-ayranım var. Böreğim, çerkez peynirim, köy yumurtam, yoğurdum da var. Haberli gelirseniz, ya fırına atılacak bir iki tepsi, ya da ev yemekleri bulabilirsiniz. Çim alan olmadığı için ön kısımda botla gezebilirsiniz ama arka kısım yemyeşil. Mayıs ayı, güller için görsel bir şölen. Daha sonraki aylarda, kirazlar ve dutlar, daha sonra da üzümler başlar. |
Sevgili Güler Ablam
İnanılmaz bir kadınsınız.Sadece maşallah diyeceğim...Nazarlar ve hastalıklar sizden hep uzak kalsın.Herzaman bolluk içinde olun ki insanları mutlu etmeye devam edin.Çok öpüyorum sizi. |
Alıntı:
|
Benim soracaklarımı arkadaşlar önceden davranıp sorduklarından okumakla yetiniyorum. İlgilenmiyorum sanmayın sakın :) Takipteyim ;)
Ben de çim ekimi için sonbaharın daha uygun olduğunu düşünüyorum aslında. Hem çabuk çimleniyor, hem sulama gerektirmiyor, hem de ilkbahara en güzel zamanı olmuş oluyor. |
Güler ablacığım özel davet beklemiyorum ben senin kapının ve gönlünün ne kadar açık olduğunu biliyorum da ben kendim ayarlama yapmam gerek benim ufaklık okula gidiyor ya o yüzden ancak yazın gelebilirim öyle bir gelme durumu olursa seni haberdar ederim ne de olsa telefon numaran var:)
|
Bak, geçen gün Cumhur Tonba'ya bir kargo gönderecektim. O hafta kargo uğramadı Manyas'a. Ben de mecbur oldum Gönen'e gidip, postaladım.
Şimdi senin siparişlerini hazırlasam ve Gönen'e gitsem, eminim ki yolumu Lilium keser, sen yine avcunu yalarsın. İyisi mi sen işini sağlama al kardeşim. Al Rana'yı geliver bu tarafa. |
Hatta giderken bizide alın Celal bey o kadar yiyecek tek başına yenmez:D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025