![]() |
5 Eklenti(ler)
Kocaman duta matkap ile kara dut aşıladım, tutar tutmaz kendi bilir. Civciler nerdeyse tavuk/horoz oldular. 3.5 ay oldu 50 ile başladık 40 fln kaldı. Yalnız hepsi sasso değil. Millet hap şeytan olmuş nerdeyse horozların hepsi farklı ırk. Bamyalar orman
|
1 Eklenti(ler)
Bahçedeki dahlia ları eşime getirdim, aaa çok güzelleeer dedi. Bunlar nerde açtı ben niye hiç görmedim fln dedi O kdr 🤣
|
Alıntı:
millet gerçekten öyle kasten satıyorlar karışık vs elinde ne varsa vermeye çalışıyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
ıyı günler
|
Sn.Chelik26 maşallah tavuklarınızın kuyrukları filan yerinde;)
Burda bir komsunun 30 adet ne kuyruk ne de sırt tüyü var sanki başka bir hayvan türemis gibi..Ben kalabalık olunca kanobalizm olduğunu düsünüyordum hep..sizde öyle bir sorun olmamış ne güzel😊 |
Sn zekoş,
Aralarında 3 tane ligor var bi tanesi dediğiniz gibi, arada birini yakalayıp, didikliyor. Bi tanesini öldürmüşler, ayağına ip dolaşınca kaçamamış. Birini yine yaralamış, onu ayırdım, ayrıca o 3 eskiyide ayırdım. Aynılardan arkadaşada almıştık, o inek geliştirme yemi ile besliyor, tavıkları benimkilerin nerdeyse 2 katı Ve tavukların tüyleri falan o kdr parlakki inanamadım. |
Alıntı:
|
Merhaba sağ tarafta bulunan boynu siyah beyaz gövdesi beyaz olan tavuğun cinsi nedir
|
Alıntı:
|
Evet beyazlı olan tavuk susex,
Sn Musa gündoğdu, Tarım kredinin besi geliştirme yemi var pelet, ayrıca mısır ve arpa ezmesi var. Bu arada tvaaukların nerdeyse hepsi marek hastalığına yakalandı. Piyasadan alınan civcivler aşısız oldukları için ve yumurtalarda da bu hastalık varsa bir sonraki neslile geçiyormuş, muhtemelen bizim civcivlrin yumurtalrında da vardı ki, tavuklarda şuanda belirti yok ncak horozlarda 3-4 tanesi kötü oldular. Daha kötüsü ise bu hastalığın çaresi yok. Ölmeyenler sürünüyor. hastalığın teşhisini anlayınca bahçedende herşeyden soğudum. Kaç aydır bakıyoruz, yemiydi suyuydu, oyuydu buyuydu. İnsanı hayttan soğutuyorlar. |
sayın chelik çok geçmiş olsun hevesini kaçırmayın tavuklara çok bağ kurmayın bence en önemlisi o; değilse bağ kurdukça olan hastalık vs sorunlarda vazgeçmek zor oluyor sonrası daha da hüsran oluyor maalesef. Bence bu anlamda hazır kıta civciv vs almak yerini hobi şeklinde yetiştirenlerin hayvanları daha güzel oluyor gibi geliyor bana.
bizim horozun birinde kuyruk yolma sorunu var kendi kuyruğu yok milletin kuyruğunu yoluyor. bu hafta sonu onu da ayıracağım 2 haftaya da kalmaz kesmeye başlarım. civcivlerim sizinle aynı şekilde büyümeye başladılar. muhtemelen sizinkilerde kesim e gelirler gibi geldi. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025