![]() |
Ağaçlar Canlanıyor-8
3 Eklenti(ler)
2016 Aralık ayında açık kök olarak diktiğim 1 ağaç dışında hepsi tuttu. Bu seneden sonra inşallah 2018'de allah meyvelerinden yemeyi nasip eder bize. :rolleyes:
|
Ağaçlar Canlanıyor-9
4 Eklenti(ler)
2016 Aralık ayında açık kök olarak diktiğim 1 ağaç dışında hepsi tuttu. Bu seneden sonra inşallah 2018'de allah meyvelerinden yemeyi nasip eder bize. :rolleyes:
|
Ayva Çiçek Açtı Yaz mı Gelecek-1
5 Eklenti(ler)
Peyzaj ve bahçe işlerine devam edildi... Süreçle alakalı resimleri paylaşıyorum.
|
Ayva Çiçek Açtı Yaz mı Gelecek-2
5 Eklenti(ler)
Peyzaj ve bahçe işlerine devam edildi... Süreçle alakalı resimleri paylaşıyorum.
|
Ayva Çiçek Açtı Yaz mı Gelecek-3
5 Eklenti(ler)
|
Ayva Çiçek Açtı Yaz mı Gelecek-4
5 Eklenti(ler)
|
Ayva Çiçek Açtı Yaz mı Gelecek-5
5 Eklenti(ler)
|
Bahçeniz ve sayfanız hayırlı olsun Sayın Beşiktaş.Sizin kayınpederiniz Şenpazardaymış benim de kayınpederim Ankara Keçiörende ben de ara sıra Ankaraya gelirim.Nasip olursa bir gün ben de sizi ziyarette bulunmak isterim.
|
Alıntı:
|
Bu kadar çalışmadan sonra şimdi sıra mutlu olmakta. Bu sene güzel meyveleri yemek nasip olsun size.Başarılar dilerim.
|
Sulama İçin Öneri/Fikir/Yardım
1 Eklenti(ler)
Sn. agaclar.net uyeleri, değerli büyüklerim ve sulama konusunda tecrübe sahibi arkadaşlar.
Benim sahibi olduğum bahçenin damla sulama ve daha sonrası için çim sulama işlerim var. Bunu nasıl yapacağım, nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda teknik desteğe ihtiyacım var. Bahçede bulunan bir çok ağacın yerini belirttim. Krokiyi atıyorum. Saygılarımla. |
Alıntı:
|
Bahçemin ve doğanın uzaktan görüntüsü
1 Eklenti(ler)
Bu da bizim bahçenin ve doğanın haziran sonuna doğru görüntüsü.
|
Gül Bahçem / Haziran / Temmuz 2017 - 1
5 Eklenti(ler)
Ne kadar doğru yaptığım konusunda emin olmamakla birlikte gül bahçemin Haziran ve Temmuz 2017'deki durumu.. :rolleyes:
|
Gül Bahçem / Haziran / Temmuz 2017 - 2
5 Eklenti(ler)
Ne kadar doğru yaptığım konusunda emin olmamakla birlikte gül bahçemin Haziran ve Temmuz 2017'deki durumu.. :rolleyes:
|
Gül Bahçem / Haziran / Temmuz 2017 - 3
5 Eklenti(ler)
|
Gül Bahçem / Haziran / Temmuz 2017 - 4
5 Eklenti(ler)
|
sayın beşiktaş çok para harcamışınız,
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025