![]() |
Bahçe sayfanız hayırlı olsun. Arsa olarak güzel bir yer bulmuşsunuz. Çocuklar için oyun alanı da hazır. Umarım istediğiniz gibi olur.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Çevreden bulduğum taşlardan giriş kapısına küçük bir yol yaptım.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçenin yakınlarında bir kütük buldum. Arabada da küçük bir testere vardı. Biraz uzun sürse de bir kütük tabure yaptım.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
İşyerinin bahçesindeki gülü budayıp çelik sürgünler aldım. 2 ay sonra bahçeye ekmeyi planlıyorum. İnşaallah o zamana kadar köklenirler.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçenin son hali.
|
1 Eklenti(ler)
İlk senesinde kestanelerden yemek nasip olacak İnşallah.
|
1 Eklenti(ler)
Şeftali de meyve vermiş.
|
Taş ev
Değerli arkadaşlar maalesef sizlerle uzun zaman birşey paylaşamadım.
Bu geçen sürede bir taş ev yapma projem oldu. Henüz bitmedi, bir süre ara verdik. Bu zamana kadar yaptıklarımızdan bir kaç resim paylaşmak istiyorum. |
Newman / Bahçe
1 Eklenti(ler)
|
Newman / Bahçe
5 Eklenti(ler)
|
Newman / Bahçe
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 679885
Tavana betondan önce kayrak taşları döşendi Eklenti 679886 Eklenti 679887Eklenti 679888Eklenti 679889 |
Newman / Bahçe
2 Eklenti(ler)
|
Newman / Bahçe
3 Eklenti(ler)
Eklenti 679892Eklenti 679893
Gaz lambası yerimizi de unutmayalım Eklenti 679894 Tavana döşediğimiz kayrak taşları kalıp söküldüğünde beklediğimden daha güzel bir haldeydi. |
Newman / Bahçe
2 Eklenti(ler)
Eklenti 679895
İleride yapacağımız üst katın taş merdivenleri Eklenti 679896 Oğlum kalıpları sökerken bana yardım ediyor |
Newman / Bahçe
Duvarların henüz derzi yapılmadı.
Bitince İnşallah güzel bir görüntüye kavuşacak. |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 683159
Hafta sonu 3 günlük tatili fırsat bilip ailemle bahçeye gittik. Duvarlardaki taşların aralarını temizleyip derze uygun hale getirdim |
Newman / Bahçe
1 Eklenti(ler)
Bu da balkonumdan bir görüntü
Eklenti 683378 |
1 Eklenti(ler)
Sömestir tatilini fırsat bilip bahçeye gittim. İmar barışından faydalanıp yapı kayıt belgesini aldım ve il özel idaresinden kaydını yaptırdım. Elmalı Sokak No:52
Sokakta hiç elma ağacı görmediğim halde bu ismi uygun görmüşler. Artık ben dikerim. Eklenti 686620 |
1 Eklenti(ler)
Resmî işlerden sonra biraz da bahçede çalışalım. Bahçede oturmak için kalıptan çıkan kerestelerden bir testere ve bir keser yardımıyla bir bank yaptım.Eklenti 686621
|
Bir sonraki gidişimde elektrik ve su işini halletmeyi planlıyorum.
|
Bahçe köyün çıkışında ve tenha bir yerde olmasına rağmen her gidişimde çevrede yeni evlerin yapılmaya başlandığını, arsaların etrafının çevrilip ağaçların dikildiğini görüyorum. Arsayı alırken sakin bir yer olmasını istemiştim. Sanırım insanlardan kaçacak bir yer yok dünya üzerinde...
|
Sayın newman sayfanızı gülerek ve heyecanla okudum. Taş eviniz yakın zamanda hayalinizden daha güzel bir şekilde tamamlanır inşaAllah
|
Alıntı:
|
Kolay gelsin
Başarılar dilerim Tebrikler
|
Sayın Newman, hikayenizi ve evinizi çok beğendim. İleride gerçekten çok güzel ve örnek bir ev olacak. Hemde taş ev. Eski Ege evleri gibi. Güle güle oturun. Bol bol fotoğraf bekliyoruz :)
|
Alıntı:
Bu aralar oğlumun okulundan ve kursundan dolayı bahçeye gitmeye pek fırsat bulamıyorum. Aslında evin zor ve zahmetli olan kısımlarını tamamladım. Bundan sonraki aşamaları daha hafif işler. İlerleme oldukça bolca resim paylaşırım. Sayfamı ziyaret eden herkese çok selam... |
1 Eklenti(ler)
Taş eve bu resimdeki gibi bir aydınlatma yapmayı düşünüyorum. Ama üst tarafta kalan arkaplan aydınlatması mavi olacak.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025