![]() |
3 Eklenti(ler)
Bu kabakların çekirdekleri tohum paylaşım etkinliğinde paylaşıliyor
|
Projemiz ve sonuçları
|
Farklı bir mahlas ile tekrar ben, 6 yılın içindeyiz, gördügünüz limon koca agaç oldu..Bu yıl oturak domat ektik, biber,patlıcan, ama çok ilgilenemedik bu yıl,eşim pazı ekti, hibrit oturak fasulye ektik,eşimin ektigi maydanozları sanırım öldürdüm,reyhanlarıda..<Neyse önümüzdeki maçlara bakacagız artık..
|
Öneri ve boşbogazlık, arkadaşlar, sebze yataklarını bina kaplama malzemesi olan,iki ince metal levha arasına beto n koyularak yapılan kompozit denilen malzeme ile yaptık, biraz tuzlu ama küflenme,bozulma,parçalanma vb olmuyor,biz kenar kazıklarını önce 5*5 agaç kazıklardan yapmıştık,sadece onlar ufaktan parçalanmaya başladı, belki gelecek yıl fideleme mevsiminde agaçları **** en azından parçalananları aliminum kazıklarla degiştirecegim, bu arada sulama işinide otomatige yaptırıyoruz, valla hayat güzel oluyor böyle..
|
''süreç tarihsel bakış açısıyla cinsiyete bağlı iş bölümünden yeteneğe bağlı iş bölümüne =)'', eşimin ettigi bu laf üzerinden 6 yıl geçmiş, ve ancak şimdi ben yoksa bir laf sokuşmu var uyanıklıgı içine girmekteyim..Bir aydınlanma yaşamaktayım şu an..Haklı galiba..Geç olsunda, güç olmasın..
|
Bahçenin son halini görmeniz için resim yüklemeye çalıştım ama olmadı
|
Fotoğraf boyutları yüksek olduğu için resimler yüklenmiyor. PIXResizer programı kullanarak binlerce fotoğrafı çok kısa bir zamanda küçültebiliyorsunuz. Daha az sayıda fotoğrafı da whatsapp üzerinden bir arkadaşınıza gönderip oradan indirdiğiniz zaman rahat bir şekilde yüklemeniz mümkün.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025