![]() |
3 Eklenti(ler)
|
Taş, taş, taş; her yeriniz taş sevgili Sevgihoca'm. Tek başınıza nasıl temizleyeceksiniz çok zor gibi görünüyor. :(
Neyse başaracaksınız inşallah, hüsnüyusuf ve şebboylarınız çiçeklenmişler maşallah, ben ilk sene çiçeklenmezler diye biliyordum. Kirli hanımlarınız da çıkmışlar, tam uç almalık olmuşlar. Bilmediğiniz çimlenen güzel de sanki kadife gibi geldi bana. Emeklerinize sağlık, rastgelsin inşallah... |
Şebboy ve hüsnüyusufu Sevgili Asmalıtepe tohumdan ekmiş.Ben de ilk yıl açmaz diye biliyorum ama şansıma açtı.Üstelik farklı renkmiş,sevindim.
Kirlihanımdan nasıl uç alacağım,çok küçük değiller mi? Taşlara gelince çiçek dikeceğim yer temizlenirse benim için yeterli.Üstüne toprak getirteceğiz.Teşekkür ederim YeniGineciğim. |
:) Şansın bol ve daim olsun inşallah Sevgihocam.
Kirlihanımdan hemen en üstteki iki minicik yaprağı çıt koparacaksın. :) Ben de o çıt kopartmak öyle bir alışkanlık oldu ki inan pazara gidiyorum salatalık alacağım seçerken bile üstlerindeki o minik saplarını koparıyorum... :) Rastgelsin inşallah Sevgihocam... |
Sevgi hocam vallahi siz hızlı çıktınız harıl harıl ilerliyorsunuz hepimizin bahçesini geçecek bahçeniz ne güzel olmuş kapınızın önü hayal ettim de çok güzel bir bahçe bizi bekliyor.
Bu arada bizler de böyle derler. Taşlıbahçenin sebzesi meyvesi lezzetli olur. Eminim meyveleriniz çok tatlıdır. |
Sevgili Dongyul,ilk defa bu yıl badem yedik,kirazımız güzel,elmamız da rüzgardan döküldüydü.Eriğin tadı da güzeldi.Bu yıl biraz daha emek vereceğiz bahçemize,inşallah dediğin gibi olur.
Kapımızın önü biraz daha düzene girdi,Çiçekliğe duvarın üzerine tel döşenecek.Hele ki o tellere asma güller sarılırsa harika olur.Bakalım hep berabar göreceğiz.Ben sizlerin hızına nasıl yetişeyim Dongyul.Sizler harikasınız maşallah.Sevgiler. |
Afiyet olsun Sayın hocam :)) eminim emeklerimizin karşılığını alacaksınız... Ailenizle beraber mutluluğunuz daim olsun inşallah...
|
Teşekkür ederim,Tanerege.Bahçeme hoşgeldiniz.İnşallah,gördüğnüz gibi bizim taşlı bağı düzenlemeye çalışacağız.Siz de mutlu kalın.
|
5 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar,mutlu haber 1-Evimizin önü düzenlendi.Taşları eşim döşedi.Bir de ay yıldız yapmış.Taşların arasına kum dökülecek.
Eklenti 615539 Eklenti 615540 Eklenti 615541 Eklenti 615542 Eklenti 615543 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Bodur kasımpatının canı çiçek açmak istemiş.
Eklenti 615551 Kirlihanımlar Eklenti 615552 Akşam sefası Eklenti 615553 Şebboy Eklenti 615554 Cosmoslar Eklenti 615555 |
5 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Mutlu haber 2- Fasulye topladım.
Dongyul,oturaklarım nasıl?Tabiiki senin fasulyelerinden güzel.:p:mad: Eklenti 615561 Eklenti 615562 Fasulyeyi pişirmek için kabakları bekliyorum.:(Sevgiler. |
Çiçekler güzel, sebzeler harika... Maşallah Sevgihoca'm hasadınız bol olsun inşallah!..
|
Teşekkür ederim YeniGine'ciğim.İlk hasadımızı yaptık çok şükür.Bir de pişirip tadına bakarsak tamamdır.Çiçekler tohumdan olunca geç ilerliyor.Toprak da düzgün olmayınca,daha bağımızı tanımaya çalışıyoruz.
|
Çiçekler sebzeler cok guzel, esınız de cok maharetliymis. :) Babamlarin bahceye ayni tastan döşenmişti, oyle kolay bir is degildi dosemek. Hatta ozel bir cihazla titreşim veriyorlardı taslar yerine tam yerleşsin diye.
|
Sevgi Hocam; vallahi hızlı çıktınız. Her şey gayet güzel görünüyor, parkeler çok güzel olmuş ayrıca Ay-Yıldıza bayıldım. Helikopter pisti gibi olmuş :D
Sebzeleriniz de olgunlaşmaya başlamış, biraz toprak bulabilseniz ve o taşlar toplansa çok güzel olur. Eminim sebzelerinizin tatları çok güzeldir, afiyetle yemek nasip olsun ^^ |
Sevgili abk,eşim maharetliymiş de hiç haberimiz yokmuş.Gelen ustalardan daha iyi duvar örünce kendi kendini daha yeni keşfetti.Taşları sen daha güzel döşersin ustalardan dedim.Bir de o an aklına gelmiş,ay yıldız yapmış,evde aklına gelseydi daha düzgün bir şekil hazırlardık.Çok yoruldu ama güzel oldu.
|
Sevgili Dongyul,annem fasulyelere oturak deyince aklıma hemen sen geldin.Fasulyeleri toplayınca koyacak yer aradım,cebime koyunca yine sen aklıma geldin.Fotoğraf çekeyim cebimdeyken dedim ama misafirlerimiz vardı.
Kabakların da bıyıkları oluyor mu Dongyul?Küçükleri toplamam gerekiyor mu? Dongyul'cuğum,dediğin gibi toprak meselesine katılıyorum.Hiç gübre de koymadık.Ben adamı sıkıştırıyorum,o da olur olmadık yerlere bir şeyler dikiyor.Bizim bağ oturana kadar idare edeceğiz artık. |
Sevgi Hocam kabaklar bıyık atmazlar kolay kolay ilk kabaklarıda toplanız gerekmez diye düşünüyorum.
Zamanla her şey daha güzel olacaktır eminim. Toprak ve gübre işide bittimi her şey olur bağınızda ^_^ |
Arazi çok kurak ve verimsiz gözüküyor.
Gözünüzün kesmesi bile takdire şayan... Biraz zamanınızı alacak ama eminim o civarda tek olacaksınız ve tüm problemlere bir çözüm bulacaksınız ;) Sağlıcakla kalın takipteyim :) |
Teşekkürler Arif55,bizim bağda her şey olduğu kadar,yetiştiği kadar.Zamanla oturur ,ama ne yapsan, ne etsen süper olması imkansız.Rüzgarın şiddeti ağaçları olumsuz etkiliyor.Yavaş yavaş düzene koymaya çalışacağız Sn.Arif.Sayfama uğradığınız için teşekkür ederim.
|
Sevgihocam, manzaranız yeter... Temiz havanız yeter... Sağlıkla, sevdiklerinizle güzel günler geçirin...
|
Teşekkür ederim Tarla kuşu.Kesinlikle manzaramız yeter değil mi?Yediğimiz üç-beş şey de karımız olur.
|
Sayın sevgihoca,
Hızır(as) sizinle olsun, dokunduğunuz yerler yeşersin, göğersin, gönlünüzdekini yanınızda hazır bulasınız, rabbim emeklerinizi zayi etmesin, kat kat karşılığını versin ve eminim öyle de olacaktır. Bizler de buradan 'vay canına! şu güzelliklere bakın' deyip iç geçireceğiz :) |
Alıntı:
|
Sevgili Nuaymu,bu güzel ve içten duanız için çok teşekkür ederim.Kocaman bir amin diyorum.Ben her şey birden oluversin istiyorum,ama bahçe işi zamana ihtiyaç var.
|
Vallahi Dongyul,görüyorsun buranın bağlarını.Gerçi bütün bağlar böyle değil.Düzlük,çok güzel verimli ürün alanlar da var.Tabii sonuçta kendimize bakmalıyız.Dediğin gibi çabalayacağım.
Aslında gülmeyi de,güldürmeyi de seviyorum Dongyul.İlle bir espri yapmam gerekiyor.Huyum kurusun. |
Masallah emeklerinize saglik gün gectikçe emeklerinizin karsiligini aliyorsunuz ❤
|
Sevgili Sonkez son fotoğraflar bir arkadaşın bağı.Maraş'taki bağ yapısını görelim diye fotoğraflamıştım.Teşekkürler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025