![]() |
1 Eklenti(ler)
klematisim
|
ortancam
|
1 Eklenti(ler)
beyaz orkidem
|
1 Eklenti(ler)
orkidelerim
|
1 Eklenti(ler)
begonyam
|
1 Eklenti(ler)
kendiliğinden çıkan kalam
|
1 Eklenti(ler)
gül sardunyalarım
|
Sevgili birgecelikgelin, maşallah ortanca, sardunyalarınız, orkideleriniz çok güzel çiçeklenmişler, emeklerinize sağlık.
Benim de galam bu sene ilk çiçeğini açtı, çok güzel bir çiçeği varmış. Sizin de galanıza maşallah!.. Emeklerinize sağlık, rastgelsin inşallah!.. |
Sevgili YENİGİNE Teşekkür ederim bende çok ekili vardı galalardan kökledim onları bahçem küçük olduğuna başka çiçek ekemediğime ama çok dertliyim bahçem yarı gölge olduğuna her çiçeği yetiştiremiyorum ama bahçemde öyle bir zararcılar varki her senelerdir cam güzeli ekerdim bu sene ateş çiçeği aldım köklerine ceviz yaprağı sarıp ektim dana burnuna karşı kepekli ilaç attım sıvı ilaçta döktüm bu yaratıkların ne ölüsünü gördüm nede dirisini bir tane ölü bulsam gidip ziraata gösterip istiyeceğim ama yok yok çiçeklerin köküne yakın özsuyunu emiyor 60 kök ateş çiçeği 20 kök cam güzelinin çoğu gitti en son kadife ve mine çiçeği ektim bakalım onlarıda yiyeceklermi sevgili YENİGİNE başınızı çok ağırttım özür dilerim öyle bir ata sözü var alemin çok odunu yanıyor benim bir odunum yanmıyor diye yinede bütün ağaçlar.net dostlarımdan bir ricam var eğer birilerinin başın böyle bir talihsizlik gelip çaresini buldularsa benimde özelime yazıp bildirirseler çok memnun olurum Saygılarımla .
|
Sevgili birgecelikgelin, estağfurullah; güzellikleri paylaştığımız gibi tabi ki sorunları da paylaşacağız.
Bir çiçeksever için gerçekten sorununuz büyük, açıkçası benim de hiçbir fikrim yok. http://www.agaclar.net/forum/genel-b...oruma/2540.htm Konu başlığından faydalanabilirsiniz diye düşündüm. Rastgelsin inşallah!.. |
1 Eklenti(ler)
zıpçıktı çiçeğim
|
mor minem
|
1 Eklenti(ler)
mor mine
|
1 Eklenti(ler)
kırmızı minem
|
1 Eklenti(ler)
açık lila minem
|
1 Eklenti(ler)
alaca minem
|
1 Eklenti(ler)
pembe minem
|
1 Eklenti(ler)
kırmızı minem
|
1 Eklenti(ler)
yazlık sarı patım
|
1 Eklenti(ler)
küpelim
|
1 Eklenti(ler)
orkidelerim
|
1 Eklenti(ler)
ipek çiçeğim
|
1 Eklenti(ler)
cam güzeli
|
1 Eklenti(ler)
kadife çiçeğim
|
yeni açan orkidem
|
1 Eklenti(ler)
orkidem
|
2 Eklenti(ler)
orkidem karışık renkli
|
2 Eklenti(ler)
balkonum
|
1 Eklenti(ler)
balkonum bu da başka bir güzel
|
Ne güzel olmuş çiçekleriniz, emeklerinize sağlık. Gül sardunyam vardı soğuklarda dondurdum gerçekten çok güzel, mor sardunyanızda çok güzel, minelerin ve orkidelerin renkleri çok güzellerl.Acemler kışın bahçede kalabiliyor mu. Geçen yıl bir saksım vardı. Köpeğimiz parçalamış hepsini. Sevgiler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025