agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Nefin Nur / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/38233.htm)

Nefin Nur 07-12-2015 09:59

3 Eklenti(ler)
Eklenti 587973Eklenti 587974Eklenti 587975

bahçenin bir kısmını temizlettim, memleketten gelen karalahana fidelerini diktik ve sonuç :( fidelerimi yemişler

Nefin Nur 07-12-2015 10:01

1 Eklenti(ler)
Eklenti 587976

oğlumun çiftliği :D

DADAFU 12-01-2016 12:52

Bereketli olur inşallah

Nefin Nur 12-01-2016 13:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi DADAFU (Mesaj 1432773)
Bereketli olur inşallah

teşekkür ederim :)

Nefin Nur 14-03-2016 11:46

uzun bir aradan sonra neler yaptın derseniz kocaman bir hiç :( bahçenin içindeki evle uğraşmaktan dışarı çıkamıyoruz, bahçede yardım edecek çalışacak birilerine bakıyoruz ama köyde kimseyi tanımadığımız için birini de bulamadık, annemle beraber biraz bahçeyi temizlemeye çalıştık ama yanlış yapıyoruz bahçede büyüyen otlar elle temizlenmez ki, biz elimizle ot kopartıyoruz, komşudan gübre alıp bahçeye atalım dedik onu da yapamadık , güvenilir tohum veya fide nerden bulabileceğimi hala bilemiyorum , hafta içi çok yoğun çalışıyorum, hafta sonu zaten oğlum bize hiç iş yaptırmıyor ,hafta sonları gidip geliyoruz işte, bu sene sanırım pek verim olmayacak :(

tarla kuşu 14-03-2016 15:33

Herşey zamanla yoluna girer sevgili Nefin Nur. Önemli olan böyle bir bahçeye kavuşmuşsunuz. Hafta sonları gidip oğlunuzun orada topraklı teması bile çok güzel...
Sevgiyle, sağlıkla kalın...

Nefin Nur 14-03-2016 17:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tarla kuşu (Mesaj 1446913)
Herşey zamanla yoluna girer sevgili Nefin Nur. Önemli olan böyle bir bahçeye kavuşmuşsunuz. Hafta sonları gidip oğlunuzun orada topraklı teması bile çok güzel...
Sevgiyle, sağlıkla kalın...

teşekkür ederim, oğluş dışarı çıkmaya bayılıyor, evin ön kısmını ona göre ayarlıyorum, düzleştirip sadece çim ve toprak olarak bırakmayı düşünüyoruz, bahçenin çevresini de kaçamayacağı şekilde kapatmaya çalışıcam, birde minik enik olursa oğluşla birlikte büyürler inşallah

Nefin Nur 20-04-2016 16:28

çok şükür bahçeyi kazdırdık, annem ön bahçeyi yoldan geçen traktörü durdurup kazdırmış , arka bahçeye yol yok orasını da komşu gençler yapmış, şu ana kadar maydanoz,mısır,fasulye ektik ama maalesef 15 gün kadar bahçe sulanamayacak, daha doğrusu biz gitmicez ama komşular biz sularız demişler,
bu sene doğal tohum ve fide bulamadım maalesef, annem memlekete gitti köylülerden bulmaya çalışacak,

birkaç tanede civciv aldık, 1 ay kadar evde bakacaktım ama inanılmaz koku oldu, 1 hafta odada baktım1 hafta balkonda sonra götürdüm köye bıraktım, annem onlara en büyük boy yemlik ve suluktan almış, komşularda biz ilgileniriz dediler,

bedenen evdeyim ama aklım hep köyde ekinlerimde ve civcivlerimde

abk 20-04-2016 17:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Nefin Nur (Mesaj 1455539)
çok şükür bahçeyi kazdırdık, annem ön bahçeyi yoldan geçen traktörü durdurup kazdırmış , arka bahçeye yol yok orasını da komşu gençler yapmış, şu ana kadar maydanoz,mısır,fasulye ektik ama maalesef 15 gün kadar bahçe sulanamayacak, daha doğrusu biz gitmicez ama komşular biz sularız demişler,
bu sene doğal tohum ve fide bulamadım maalesef, annem memlekete gitti köylülerden bulmaya çalışacak,

birkaç tanede civciv aldık, 1 ay kadar evde bakacaktım ama inanılmaz koku oldu, 1 hafta odada baktım1 hafta balkonda sonra götürdüm köye bıraktım, annem onlara en büyük boy yemlik ve suluktan almış, komşularda biz ilgileniriz dediler,

bedenen evdeyim ama aklım hep köyde ekinlerimde ve civcivlerimde

Ev alma komşu al diye boşuna dememişler.;) Sizin doğru komşuları bulmuşsunuz bence.

Nefin Nur 21-04-2016 09:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi abk (Mesaj 1455552)
Ev alma komşu al diye boşuna dememişler.;) Sizin doğru komşuları bulmuşsunuz bence.

komşulardan yıllarca çok çektik ,hatta bu yüzden ev bile sattık ,inşallah bu kez yüzümüz güler

Nefin Nur 10-05-2016 13:16

1 Eklenti(ler)
Eklenti 610995

A101 e bu hafta geliyormuş, bu makineden kullanan varmı? alsam hemen bozulurmu

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025