![]() |
Hata verdi resimler yüklenmedi .Şimdilik hatayı anlamadım.Sonra devam ederiz
|
1 Eklenti(ler)
Bir daha deneyelim
|
1 Eklenti(ler)
Bazı resimlerde hata veriyor sanırım.
|
2 Eklenti(ler)
Devam edelim
|
1 Eklenti(ler)
Resim çok ama hata veriyor çoğunda
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar
|
1 Eklenti(ler)
Devam edelim
|
2 Eklenti(ler)
Günaydın arkadaşlar
|
2 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar.
|
Merhaba dostlar. Bir süre sizlerden uzak kalmak durumunda kaldım. Bazı şartlar nedeniyle şimdi sizlerleyim
|
Merhaba
Resim yüklemede hata veriyor ama anlamadım uzun zaman oldu girmeyeli anlamadım şimdilik bakalım
|
Resim yükleme hatası
Bir süre sağlık nedenleriyle sizlerden uzak kalmak zorunda kaldım
|
Resim yükleme hatası
Tekrar deneyelim resim yüklemeyi ama maalesef site güvenli değil ibaresi çıkıyor yükleyemiyorum
|
Alıntı:
|
Herkese güzel bir doğa dilerim. Maalesef bahçemden sizlere fotoğraf yükleyemedim hata oluşuyor.
|
İyi Akşamlar dostlar.
1 Eklenti(ler)
Sizlerle daha sık bir arada olmaya çalışacağım . Bazen insanın elinde olmayan şartlar eski güzel günleri yaşamaya engel oluyor. İnsanın hayatının bazı anları koptuğunda insan kendini kaybediyor. Sizlerin hep bilinçli ve kendinizde olmanızı temenni ediyorum.
|
Alıntı:
|
Hayırlı akşamlar
2 Eklenti(ler)
İlk fırsatta sizlere koşmaya çalıştım sevgili dostlar.
|
Merhaba
2 Eklenti(ler)
Bahçemden nacizane paylaşımlarıma devam
|
Merhaba
3 Eklenti(ler)
Paylaşımlaramıza devam edelim
|
Sayın celalim01,
Fotoğraf makinenizin tarihi karışmış galiba. Çiçeklerinizin güncel hali mi? |
Güncel değil resimler daha önceden çekmiştim dosyalamıştım.Yeni resimleri çektim pc aktarmaya başladım
|
Yeni çiçeklerim
3 Eklenti(ler)
Son açan çiçeklerim
|
Hayırlı akşamlar
2 Eklenti(ler)
Doğayı yaşamak ,temiz havayı solumak ,ciğerlerimizi
korur.oksijen bizi güçlendirir. Doğaya aşık olmak bize hayatın esas anlamını öğretir. Doğayı doyasıya yaşamak bize fedakar olmayı öğretir doğa bir ana bir baba gibi bizi sahiplenir. Doğasız bir hayata aldanmayalım. Doğayı mutlaka ama mutlaka savunalım |
Merhaba
Sevdiğim yeniden açmasını beklediğim güzel renkli gül hatmim
|
Merhaba
1 Eklenti(ler)
Güzel bir hasat mevsimi dilerim
|
Alıntı:
|
Yerini sevdi boyu 4-5 metreyi buldu neredeyse mutfak pencerem ile yan çiçek odam arasındaki penceremde hem rahat hava alıyor ışığı alıyor ama direk güneş yakmıyor sabahları odaya girince bal gibi kokular yayılıyor
|
Merhaba
4 Eklenti(ler)
Çiçeklerimle sizlere yeniden merhaba. Uzaktan eğitim sürecinde evimizde eğitim vermeye devam ediyoruz. Fırsat bulduğumuzda bahçemizle ilgileniyoruz. Ağaçlarımızın budaması yapıldı. Bahçe düzenlemeler devam ediyor.
Yeşillik ve diğer kabak ,salatalık gibi fidelerimiz oluşturulmaya başlandı. |
Merhaba dostlar. Artık sağlık sorunlarım daha olumlu sizlerle daha sık bir arada olmaya çalışacağım. Eski günlerde ki gibi.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025