![]() |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
İlk fotoğraf bu yıl çelik yaptığım bir gül, açması beni çok mutlu etti :)
|
2 Eklenti(ler)
Kına çiçekleri ve zinnia güneşi gördükten sonra çiçeklenmeye başladı
|
''Tohum Paylaşım Sonrası Çalışmalar'' sayfasındaki sebze etiketlerini ne kadar güzel yapmışsınız, nasıl yaptığınızı öğrenebilirmiyim, bu sayfada sormanın daha uygun olduğunu düşündüm.
|
Bilgisayardan çıktı alıp şeffaf bantla kapladım, kaplarken arasına marketlerde satılan ahşap çubuk şiş lerden ekledim (paketi 2 tl) :) bitki etiketi aradım ama Düzce de sorduğum yerler o ne dediler bende böyle bir çözüm buldum :)
|
Kenarlarındaki bant hiç belli olmuyor:) kimlik kaplama makinesinden çıkmış gibi duruyor :)
|
Her geçen yıl biraz daha profesyonel oluyoruz galiba :) ilk yıl yaptıklarımı görecektiniz ne uğraştım ne vakit harcadım ama bu yıl bir gecede bitirdim hepsini
|
Sayfanız hayırlı olsun.Herşey çok güzel....
|
Teşekkür ederim sayın tarla kuşu :)
|
4 Eklenti(ler)
Kına çiçeğinin bu cinsini çok seviyorum. Benli çiçeklerim cosmus bir şekilde açmaya devam ediyorlar.Meleklerin borazanı açtı, çok ilginç güzel bir çiçek. Gloksinya fidesi sayın Kgursan'ın hediyesi Lisianthus fideleriyle birlikte geldi kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum bizi bu güzel çiçeklerle buluşturduğu için :)
|
1 Eklenti(ler)
Güzel kokulu lilyumlarım :)
|
5 Eklenti(ler)
Lisianthuslar açmaya başladı, Kemal beye çok teşekkür ederim, en sevdiğim çiçeklerden oldular :)
|
Sn . pares, lisianthus çiçeklerinize bayıldım ve birazda hayıflandım.
Bu çiçekler neden benim bahçemde yok diye:) |
İnşallah sizde edinirsiniz sayın Resimsel, gerçekten çok güzel ve çok özel çiçekler, her sabah ilk işim onlara bakmak oluyor, köyde isimleri Serap'ın yeni çiçekleri oldu herkes görmeye geliyor :) sanırım önümüzdeki yıl kemal bey daha çok yetiştirmek zorunda kalacak :)
|
Yumrudan yetişiyor sanırım? Acaba dayanıklığı nasıl gerçi Düzce ve Ankara iklim açısından
yakın sayılır. |
Sn. Pares Bahçe Sayfanız hayırlı olsun, baştan sona dikkatle inceledim. Elinize sağlık. Keşke herkesin böyle imkanları olsa. Bahçeniz bol çiçekli ve bol meyveli olsun inşalah. Birde merak ettiğim bir şey var, Taflan ağacı hiç meyve verdi mi? Yani bizim oralar biraz soğuk olduğu için merak ettim :) Tekrar görüşmek dileği ile, baharda yeni resimleri bekliyoruz. :rolleyes:
|
Bence bu bahçe kışın da güzeldir.Sevgiler.
|
Kardeşimin nişanı düğün hazırlıkları derken bahçemin çok ihmal etmişim :) en yakın zamanda bu yıl ki çiçeklerimi paylaşmaya başlayacağım :)
|
Bahçenin genel durumu
1 Eklenti(ler)
:) :)
|
Gül :)
4 Eklenti(ler)
Güllerim bu yıl mutlular
|
Agaç Küpesi
2 Eklenti(ler)
Agaçl küpeleri çiçekleri üzerinden hiç eksik olmuyor, kışı geçirebileceklerine güvenebilsem bahçeye dikeceğim
|
2 Eklenti(ler)
[ATTACH]Eklenti 619510[/ATTACH]
Hezaren çiçeklerinin güzellikleriyle bu yıl tanıştım |
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 619517
Tohumdan yetiştirdiğim vapur dumanı açmak üzere :) |
Bahçeniz bol bereketli, sayfanız hayırlı olsun sayın pares.
|
Alıntı:
|
Lilyumlar
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Sevgili Pares,
Gala'nın sarı rengi de çok güzelmiş. Ben de zengarden'dan 'picasso' diye geçen mor-beyazını almıştım. Ama düz mor açtı. Bulursam sarısından da edineyim çok tatlıymış :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025