![]() |
Alıntı:
Kıyafet olsa anlardım, konu kitap ve çiçek olunca sizi anlayamadım maalesef. :) ;) :( Aksine ben; Güzel, okunası bir kitabın herkes tarafından okunup anlaşılmasını isterim. Çiçekler için de öyle, bendekinden herkesin olsun, kötülüklerle dolu dünyada, bir parça herkes mutlu olsun. :) |
Alıntı:
|
Sayın Emmazunz, saygı duyarım. Mesajımı yanlış anlamayınız lütfen. Elbette ki dostlarınızla paylaşıyorsunuzdur, ben sadece kendi düşüncemi yazdım. Bu arada kıyafet konusunda hemfikiriz. Yaş ve yaşanmışlıklar törpülüyor insanı.:)
Bu arada, daha önce yazmış mıydım bilemiyorum ama bahçeniz ve görüntüleriniz çok güzel, çocukluğumu hatırlatıyor. Emeklerinize sağlık.:) |
5 Eklenti(ler)
Bir yaza daha veda ederken bahçemden;
|
3 Eklenti(ler)
Üçüncü yılında sellukam aldı başını gitti en güzel çiçeklerini çatıda martılara seyrettirdi, ancak balkon seviyesindekileri fotoğraflayabildim.
|
4 Eklenti(ler)
Yaza veda faslı uzadı
|
3 Eklenti(ler)
Abutilonun iki farklı türü
|
3 Eklenti(ler)
Helleborusum dördüncü yaşında kendiliğinden dökülen tohumlarından dünyaya merhaba diyen bir sürü bebek hb ile bu sezon güzel bir sürpriz yaptı.
|
Doganin mucizelerine sahit olmak guzel bir yasamin belirtisi :) keske menim olsa ;)
thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Harika bitkiler. Tebrikler. İnsan huzurla doluyor.
|
Fotoğraflarınızdan içim açıldı. Şahaneler. Bu mevsimde saksılarımın kenarlarında beliren her tür yeşillik benim için heyecan sebebidir. Acaba sürpriz ne? Beklemek bile güzel.
|
5 Eklenti(ler)
Bergenya ve sedum palmeriler bahçenin zahmetsiz güzellikleri.
|
3 Eklenti(ler)
Geçen sene yol kenarından bahçeye taşıdığım menekşeler o kadar yayıldı ki şaştım kaldımEklenti 689629
|
Sayın Emmazunz; öncelikle size çok teşekkür etmek isterim böyle güzel görüntüleri bizimle paylaştığınız için ellerinize sağlık. Bahçenizde gezerken o kadar mutlu oldum ki kendimi bir masalın içinde hissettim inanın. Kusursuz bir bahçeniz var ve çok zevklisiniz. Bahçenizde sağlıklı ve huzurlu uzun yıllar geçirmenizi dilerim.
|
Teşekkür ederim sayın çiçek böcek.
|
5 Eklenti(ler)
Laleleri bu sene saksıda yetiştirdim, değişik bir tür ceylan sardunya Zengarden'dan ve görenlerin "sahici mi?" sorularına muhatap medinilla...
|
4 Eklenti(ler)
salpiglosis, söğüt begonyalar,petunya ve sardunyalar ön bahçeyi süslerken kimse görmüyor diye bodruma inen merdiveni gücendirmek olmazdı, onu da süsledik🤗
|
4 Eklenti(ler)
Kalanşonun iki değişik türü lucky bell ve dorothy bahçenin yeni üyelerinden,bakalım kalıcı olabilecekler mi.
|
5 Eklenti(ler)
Uzun bir aradan sonra bir kaç kare ile merhaba diyelim forum arkadaşlarımıza
|
Alıntı:
Pembe çiçeklerin adı http://www.agaclar.net/forum/bahce-s...leri/28005.htm |
4 Eklenti(ler)
virüs tehditi altında sessiz bir baharın ardından yaz neşemiz daim olsun temennisiyle bahçemden manzaralar
|
5 Eklenti(ler)
Bahçem 2020
|
2 Eklenti(ler)
Lupin bu yıl bahçeye yeni katıldı, tohum ve fide denemelerim sonuç vermeyince seradan aldığım bu yetişkin lupinlerin birini toprağa birini saksıya ektim.
|
3 Eklenti(ler)
Lupin
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025