![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgili sakdag, güzel ziyaretiniz bizi de çok mutlu etti. Her zaman bahçemize bekliyoruz. İnşallah o güzelliği birlikte izleyeceğiz. Kokusunu çok merak ediyorum. Sevgiler.... |
Lavanta-kelebek ikilisi
4 Eklenti(ler)
Lavantaların üzerinde sürekli onlarca minik beyaz kelebekler oluyor. Resimlerde çok net olmadı ama görüntü şahane oluyor....
|
Lavantalariniz ne kadar cok cicek vermis. Benimkiler de cicekleniyor ama sizinki gibi degil. Cicegini arttirmak icin yaptiginiz bir sey var mi?
|
Alıntı:
|
lavantalarınız çok güzel açmış. bu sene ankara'da bazı yol kenarlarına bulvarlara lavanta ekmiş belediye. çok güzel gözüküyorlar.
|
sevgili tarla kuşu, bende lavantalarınıza bayıldım.üretimini nasıl yaptınız.tohumla üretilebiliyormu?inşallah dalından (çelik)üretüm yapılıyordur.yakınımızdaki parkta var öyleyse küçük bir dal bana yetecektir. lavanta denilince aklıma mis gibi kokusuda varmıdır sorusu geliyor.sorular bitmiyor sevgili tarla kuşu minik kediciğin durumu nasıl? inşallah iyiye gidiyordur.sevgilerimle..........
|
Alıntı:
|
Bahçe güzel, çiçekler güzel olunca; birbirinden güzel kelebeklerin de gelmesi kaçınılmaz tabii. Ne kadar güzelmiş ilk fotoğraftaki.
Bir gecelik gelinin 6 tomurcuğundan dördü bu gece açıverdi Tarlakuşu hocam. Küçük saksıdakinde de bir tomurcuk var, size muhakkak koklatmak istiyorum. Olmadı küçük saksıyı kucaklar size bırakırım. ;) Bu saatte tamamlanıyor açması. |
Alıntı:
Minik kediciğin keyfi yerinde sevgili münevver. Hala yürütmüyorum. Kırık iyice kaynasın diye. Çok şirin bişey bu :) Sevgiler.... |
Alıntı:
benim yerimede koklayın çiçeği :( Diğeri ne zaman açar ki ? Sevgiler.... |
Bir iki güne kadar sanırım.
Bu açan dörtlüyü de arka balkona bakan eşim farketmiş. Kaçıracakmışım az daha. Bir gecelik gelin sayfasına ekledim resimlerini. |
İşte Miya....
5 Eklenti(ler)
9 gündür kucakta geziyor. Henüz yürütmedim hiç.
|
.....
5 Eklenti(ler)
Sebze bahçem oldukça coşkulu...
|
.....
5 Eklenti(ler)
Sebze bahçesine devam...
|
....
4 Eklenti(ler)
Dere otu, maydonoz ve kekiklerim...
|
...
1 Eklenti(ler)
Ekinezyalar annem için toplandı, çay yapsın diye. Ekinezya ,çok güzel bağışıklık sistemini güçlendirici bir bitki.
|
...
1 Eklenti(ler)
Beyaz süs ayçiçeği diye almıştım tohumlarını ama açık sarı oldu...
|
....
2 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirdiğim pamuk çiçeklerim sonunda açtı :)
|
...
1 Eklenti(ler)
Ekinezya ve rudbeckialar bir arada....
|
....
5 Eklenti(ler)
....
|
Alıntı:
|
....
2 Eklenti(ler)
Nar ve vişne ağacım...
|
.....
2 Eklenti(ler)
Borazan sarmaşığım...
|
...
1 Eklenti(ler)
Bir kök beyaz ekinezya almıştım bu bahar, ama boyu kısacık, bodur mu kine acaba?
|
....
1 Eklenti(ler)
Aloevaram güzel kardeşlendi...
|
....
3 Eklenti(ler)
....
|
...
2 Eklenti(ler)
...
|
...
1 Eklenti(ler)
Sarı yıldızım tomurcukta...
|
...
1 Eklenti(ler)
Gül- cosmos kardeşliği...
|
....
2 Eklenti(ler)
Isparta gülüm ve karma çiçeklerim...
|
....
2 Eklenti(ler)
Katedral çanı sarmaşığım 2 ayda ancak 2 karış bile büyümediler. Ne zaman büyüyüp te açacak bilmiyorum....
|
....
3 Eklenti(ler)
....
|
Alıntı:
|
..
2 Eklenti(ler)
Bodur yıldızlarım da açmış...
|
....
3 Eklenti(ler)
Bahçe manzaraları....
|
...
1 Eklenti(ler)
Clematis armandi güzel gelişiyor...
|
...
1 Eklenti(ler)
Bügünki hasat :)
|
...
4 Eklenti(ler)
....
|
....
3 Eklenti(ler)
.....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025