![]() |
Alıntı:
|
Bereketli olsun.
Harika görünüyorlar. Ağız tadıyla yersiniz inşallah. |
Sayın 06dilek,
Dolunun zarar verdiği yapraklar bitkiyi strese sokar. Bu yüzden yaprakları koparıp genç yaprak oluşumunu teşvik ettirebilirsiniz. Mahsülleriniz çok güzel görünüyorlar. Bereketli olsun. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. |
5 Eklenti(ler)
09/08/2014 tarih itibarıyla patates hasadını yapmış bulunuyorum. 35.kg. patates tohumu ekmiştim, sunni gübre ve ilaç kullanmadan yaklaşık 210 kğ. doğal patates hasadı gerçekleştirdim kışlık patatesimiz çıktı, :)
|
5 Eklenti(ler)
09/08/2014 bahçeden görüntüler
|
4 Eklenti(ler)
09/08/2014 bahçeden görünümler
|
5 Eklenti(ler)
09/08/2014 Görüntülere devam edelim.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede en çok merakla büyümesini ve meyvesini beklediğim şah dut fidanımdan görüntüler, net üzerinden Şahdut adresinden yaklaşık 3 ay önce getirtim.
|
Patates hasatına maşallaaah!.. Çok güzeller, çok sevdim. Afiyet, devamı bol olsun inşallah.
|
sevgili 06dilek,maşallah bahçenizin hasadını patatesten başlatmışsınız.bereketi bol olsun.inşallah ağız tadıyla sevdiklerinizle birlikte yersiniz.sebzeleriniz çok sağlıklıherşey çok güzel görünüyor.ellerinize sağlık sevgiler.
|
Ürünlerinizin bereketi bol olsun..Ağız tadıyla, sıhhatle,huzur içinde tüketmek nasip olsun..
|
Sn. dilek hanım,maşallah nazar değmesin harika bir hasat başlangıcı,bereketili olsun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Maşallah dilek hanım hasadınız harika görünüyor .... afiyetle sevdiklerinizle yiyiniz ...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025