![]() |
Alıntı:
|
sayın resimsel yeni eviniz bahçeniz çok güzel gülegüle sağlıkla oturun.
çiçekleriniz tavuklarınız sebze adacıklarınız hepsi harika. çimlerinizde çok sağlıklı görünüyorlar. bizde çime hasretiz bahçemiz küçük olunca sadece çiçeğe yer veriyoruz. buyıl sebzeyide bıraktık ektiğimiz alan gölgesi yoğunlaşınca buyıl orayada çiçek ektik. işleriniz kolay gelsin. saygılarımla. |
Sn resimsel bahçeniz çok güzel olmuş düzen ve itina kendini belli ediyor kaç yılda bu hale geldi kimbilir Maşallah hele tavuklarınız ve köpeğiniz bi harika bitkiler nasil doğanın bir süsü ise hayvanlarda doğanın neşesi keyifli günler diliyorum..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
.
5 Eklenti(ler)
Şu aralar ankara yağışlı ama mayıs ayı ile beraber sebzeler yerlerine dikilecek,damla sulama sisteminide bitirdim.Kaktüs şimdiden tomurcuklandı,tavuklar ise gün batımından önce son böcekleri topluyorlar.
|
Sn Resimsel bahceniz cok guzel emek verdiginiz her halinden belli. Bahce sayfaniz hayirli ve bol bereketli olsun unutmadan fotograf cekimleriniz de harika...
|
Sn. gülcingiller,beğenileriniz için teşekkür ederim, fotoğraflar az da olsa eğitim aldım o nedenle güzel çıkmış olabilir teşekkür ederim:)
|
Selam Sayın resimsel; Sizin bahçenizi gezerken insan bir an kendini sizin tavukların yumurtalarını topluyormuş gibi hissediyor:)
Hatta, hatta civcivlerin sesini duyyorum sanki akşam güneşi batarken tatlı bir rüzgar hissediyor yüzünde. Sonra Lalerinizi dokunmadan izliyorum okadar narin, okadar asil duruyorlarki insan dokunmaya kıyamıyor, ya hercai menkşelerinize ne demeli sarısı, moru, mavisi sanki bayram şekerleri gibi kıcacası sizin nezdinizde güzel yürekli doğa dostlarına çoookkk, çokkkk teşekkür ediyorum gönlünüze sağlık. |
Alıntı:
|
Çok keyifli bahçeniz. Ellerinize sağlık . Resim çalışmalarınızda çok güzel . Bende seramik ve cam füzyon çalışmaları yapıyorum 2 yıldır . Kasımda Balıkesir de sergi açtım . Şimdi yavaş yavaş 2. sergi için hazırlanıyorum . Ama tabii öncelik bahçem :)
|
Alıntı:
Önceliği bahçenize vermeniz çok doğal çünkü bende öyle yapıyorum. |
Sayın resimsel.
Paylaşımlarınızı ilgi ve zevkle izliyorum. İzniniz olursa küçük bir bilgilendirme de bulunmak isterim. Çankaya Belediyesi Zabıta Yönetmeliğine göre kümes hayvanı yetiştirmek Belediyeden alınacak izne tabi imiş. Saygılarımla. |
Bir kaç günlük yağmurdan sonra bu gün hava açık ve bol güneşli.
bahçenin dikilmişleri ise yeni yeni dik durmaya çalışıyorlar. |
.
5 Eklenti(ler)
pembe domateslerin birkaçı dikildi, her adaya bir fesleğen diktim,kadifeler yolda, biberiyeler tam formunda, en güzeli ise gojiberi,son baharda dikmiştim çiçek açmasını bekliyorum.Komşunun kartopu süper oldu.
|
çok güzel Allah sağlıkla sihatle oturmayı nasip etsin
|
Çok teşekkür ederim Hakan bey,Allah herkesin gönlüne göre versin.
|
.
3 Eklenti(ler)
Bahçe çiti olarak diktiğim şimşirlerin bu kadar hızlı büyüyeceğini hiç düşünmemiştim geçen yıl sonbaharda dikmiştim,karanfil ise coştu.
|
.
3 Eklenti(ler)
Ankaranın bazı yerlerinde gelincikler görülmeye başladı.Bunlar da benim gelincik çalışmalarım.
|
.
2 Eklenti(ler)
Gelincik çok özel bir çiçek.
|
Gelincik çalışmalarınıza bayıldımmmm....
|
Alıntı:
|
.
5 Eklenti(ler)
Akşam gün batımı sırasında ışık oyunları pek güzeldi,sabah ise daha bir başkaydı,kır çiçeklerinin görülmeye değer halleri oldum olası herkesi cezbeder.
|
.
4 Eklenti(ler)
Kır çiçekleri ve bizim petunya.
|
.
2 Eklenti(ler)
Sağlıklı bir çim böyle olmalıymış,peyzaj mimarımız söyledi.
|
.
4 Eklenti(ler)
kır çiçekleri.
|
Hepsi güzel ve dahada güzel olacak inşallah .Kolay gelsin..
|
gri bir İstanbul haftasonunda bahçenizde dolaşmak içimi açtı ... Emeğinize sağlık sn resimsel ...
|
.
4 Eklenti(ler)
Goji berry artık büyüdü ama bu yıl çiçek açarmı bilmiyorum.
Siyah çeri ilk ürününü vermiş çok mutlu oldum. Rax anneler gününde çok keyifliydi. Bütün annelerin anneler gününü kutlarım. |
.
3 Eklenti(ler)
Yağmurda, çimler ve yansımalar,
Gelincikler her zamanki gibi güzel, bu 8 aylık kafkas çoban köpeği,yakında yeniden evine dönecek. |
Fotoğraf çekimleriniz çok güzel...
|
Sevgili resimsel merhaba, Bahçe sayfanız hayrlı olsun. Ben geç kalmışım, bahçeniz doğallığı tavuklarınız, civcivleriniz, çiçekleriniz ve Rax ile çok güzel. Gönlünüze sağlık...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
.
5 Eklenti(ler)
Yükseltilmiş sebze adaları gittikce şenleniyor.Tepeköy fasülyeler,ne cins olduğunu henüz bilemediğim patatesler,Pembe domatesler,ahududular vs.
|
.
1 Eklenti(ler)
Sn. meyvelitepe,gojyberry ne zaman çiçek açıyor acaba? geçen kasım ayında dikmiştim şimdi gayet güzel oldu ama çiçek açıp açmayacağı konusunu bilmiyorum.
|
.
2 Eklenti(ler)
burası sadece etlik tavukların kümesi.
Şimdi yukardan bahçe daha güzel gözüküyor. |
Sn.meyvelitepe'nin sitesini gezerek goji berry lerin ağustos ayında çiçek açacağını öğrendim,kendisine teşekkür ederim
|
.
2 Eklenti(ler)
Bunlar,tohum takastan gelen kadife çiçekleri ve fesleğenler.
Her tür yeşilliğin olduğu mini bahçe,ama maydanozlar kurudu,gerekçesini öğrendim.'Maydanoz yumuşak toprakta olmazmış' |
Gerçektende taşlı sert toprağı seviyor. Torfta çimlense bile cılız oluyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025