![]() |
Sevgili Mücevher Çalısı, ben resim olarak yükledim ama siz ne kadar dikkatlisiniz adaçaylarının durumunu farkettiniz.:) Size soracaktım bu halinden sonra ne yapmalıyım diye, doktor iyi olacak hastanın ayağına gelirmiş:)
Tavukların mama saati değil ama biran önce bahçeye çıkmak için can atıyorlar yığılma nedenleri bu:). Teşekkür ederim sizin yerinize de bahçede vakit geçireceğim. |
Bahçe güzel, çiçekler güzel, sebzeler güzel, kümes-tavuklar güzel maşallah Sayın resimsel. Emeklerinize sağlık.
Ben de soracaktım tavuklar neden kümesteler diye, alıştık ya hep bahçede görmeye. :) Sayın resimsel; 367 ve 375 nolu mesajdaki ilk pembe ve kırmızı çiçekler nedir acaba? |
Mine değil mi onlar?
|
Alıntı:
Beğenileriniz için teşekkür ederim:) |
Haklısınız hava akşamları serinlemeye başladı. Bahçenin son güzel halleri. İçimi bir hüzün kapladı yine kış geliyor:(.
Bahçenizin her hali güzel, her köşesi. Son resimdeki koltuklar benim seçtiğim model:). Hala fotoğraf yükleyemiyorum:(. Yapılmış hallerini fotoğraflarım. Resim size mi ait, çok güzel. |
Resim harika; hepimizin hayali bir ev ve bahçe çok güzel çok. Hele kuş evine bayıldım bayıldım.
Sayın resimsel sorduğum çiçeklerin mine olabileceğini düşündüm de, bu kadar büyük çiçekli görmediğim için; merak edeceğime sorayım dedim. Teşekkür ediyorum, sağolun. |
Sn resimsel, sorun tamamen benim laptopumdan kaynaklanıyor. Format atıldı. Yine de düzelme olmadı. Sanırım laptopu değiştirmem gerekecek.
|
Çok güzel ve sevgi dolu bir bahçe. Emeğinize sağlık. Herşey çok güzel. Ama o kaktüsünün yok mu.. Onu görünce yerimden oynadım. Maşallah.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kaktüse gelince malesef onu bu bahar kuruttuk yenisini hazırlıyorum:) |
Derlenmemiş şiirlerim
Alıntı:
Eklenti 572660 Bırak akşamın kızıllığında kaybedelim kendimizi, Bulutlardan bebeklerimiz olsun, Gün batımıyla emzirelim! Buğday alazı saçlarından salıncaklar kuralım, Uyutalım dizi dizi. S.Başarır 26.02.2013 |
Yüreğinize sağlık, çok güzel bir dörtlük,
Ben de yazarım arada sırada. Doğa vurgusu zaten tam bize uygun. |
Alıntı:
Duygu sıralaması ve imla kontrolleri yapabilecek kişinin benim duygularımı anlayabilmesi gerekiyor, zamanın ötesinde kim bilir belki bir gün o da olur. Emekli olduğumda boş vakitlerimde Amatör fotoğraf, resim, şiir ve bahçe bir arada götürmeyi planlıyorum. |
RESİMSEL olarak girdiğim ağaçlar net bana çok şey öğretti,
çok güzel insanlarla tanışıp fikirlerinden yararlandım, azınsanamayacak kadar birikimim oldu. Bunun için hoş görü ile yazan fikir paylaşan her bir üyeye teşekkür ederim. Katkı sağlayan tüm yöneticilerine başarılar dilerim. Bir yerde bir yönetici istifa ederken kimseyi kırmamak niyetindeyse; Gördüğüm lüzum üzerine der:) Resimsel de çok hoş bir güfte ile sağlık ve esenlikler diler. Artık bu solan bahçede bülbüllere yer yok Bir yerki sevenle sevilenlerden eser yok Bezminde kadeh kırdığımız sevgililer yok Bir yerki sevenle sevilenlerden eser yok. |
Ne oluyor, ne bu veda cümleleri, nereye?
|
Evet nereye, hani gelecek yıl için bahçe düzenlemeleri yapacaktık.
|
Gerçekten insanı kıskandıracak kadar güzel bir bahçeye sahipsiniz .Sizi tebrik ediyorum.Ellerinize sağlık sayın resimsel
|
2 Eklenti(ler)
Sayfam öksüz kalmış.
Prenses benim ayrılmamdan sonraki gün açmış ben bu gün döndüm ama artık kapanıyor. |
Açılmasını görememiş olmanıza üzüldüm ama şu hali bile çok güzel bence. Eşimin dediği gibi ''bu kadar güzel bir çiçek nasıl böyle kötü kokabiliyor, hayret'' :D
Artık açılışını (üstelik 2 çiçekle birden) yaptığına göre seneye sezon boyu çiçekli göreceğiz onu, ellerinize sağlık ;) |
Bahçenizi çok beğendim Resimsel,sanatçı bir ruhunuz var.Ne mutlu size.Ben sebze adalarınızı merak ettim.Cahilliğime verin,normal bahçeye dikilse olmaz mı?Yani bilmediğim için soruyorum,kasalar filan daha zor değil mi? Benim de bağda böyle bir şey yapmama gerek var mı?Teşekkürler,sevgier.
|
Kokusunu ben bilmiyorum nasıl olsa, güzel bir görüntü ile sayfanızın sahibine kavuşmuş olmasına sevindim. Emeklerinize sağlık, sayın resimsel.
|
Sevgili A NOMAD, prenses aslında gecikmiş çiçeklenmekte, bizim bahçivanın söylediği.
Seneye çok daha güzel olacak bekliyor ümit ediyorum. Çok teşekkür ederim, sizden geldiği gün zaten prenses olmaya karar vermişti. Arkadaşlarım resim çekmişler ama göremedim bakalım nasıl. Eşinize saygılar koku müthiş:) |
Alıntı:
Bunun adı yükseltilmiş sebze bahçeleri, bu kasa dediğiniz adaların çok faydaları var, ben de buradan Sn. meyvelitepe'den öğrendim iki yıldır yapıyorum ve çok güzel,temiz, düzenli ve en önemlisi verimli. Sizin incelemenizi öneririm. Saygılarımla:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hoş döndünüz sayın resimsel.
Gözlerimiz arar olmuştu, sayfanız hüzünlüydü. |
Alıntı:
Sn. sinbas çok teşekkür ederim,güzel gördüğünüz için:) |
4 Eklenti(ler)
Ben prensesin açılmış halini kaçırdım
ama neyse ki arkadaşlar resimlemişler:) |
5 Eklenti(ler)
Güzel bir bahar yaşadığımız söylenebilir..
Bahçenin peyzaj bölümü,tavuklar ve kümes yaza hazır. |
Çok güzel bir bahçe sayın resimsel, emeklerinize sağlık, yaza hazırsınız; rastgelsin inşallah!..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025