![]() |
botanikerdi / bahçe
sevgili ağaçlar net üyeleri arkadaşlarım büyüklerim en yakın zamanda evdeki çiçeklerimden ve bahçemden resimler yükleyeceğim tabi üşenmez de resimlerli tek tek işlersem:D
|
Hoşgeldin....Sabırsızlıkla bekliyoruz....
|
5 Eklenti(ler)
sıklemenlerim,aldığım çelikler ve çimlenen tohumlar;)gece gece fazla uğraşamadım yarın daha fazla resim yüklerim umarım:rolleyes:
|
Üşenecekseniz hiç başlamasaydınız :)
Bunlar da var: Bahçe sayfası açmış ya da açacak olan üyelerin dikkatine |
Bahçenin bulunduğu şehir :ANKARA
Bahçenin büyüklüğü :100 metrekare Güneş, rüzgar, yağış, tuzluluk vb koşulları :yarı gölge Bölgenin Soğuğa Dayanıklılık Haritasındaki yeri :7a Bahçenin türü (konut, işyeri, hobi, yazlık, özel uygulama vb) :konut Bahçenin geçmişi hakkında bilgi verir misiniz? Önceki hali nasıldı? :dublex ev bahçesi.daha önce birşey yapılmıyordu. Kaç yıldır bahçenizle uğraşıyorsunuz? :4 Su tasarrufu için neler yapıyorsunuz? :su tası ile sulama yapıyorum hortumla değil. Toprak özellikleri :geçirgen hafif kumlu inşaat toprağı. Kompost yapıyor musunuz? :evet. |
5 Eklenti(ler)
Baumax dan 1 ay önce aldığım çuhalarım.geçtiğimiz pazar günü çektiğim resimler.sanki biraz yaprakları bozuldu gibi nedenini anlamadım.
|
5 Eklenti(ler)
Begonya ve sardunya çeliklerim. nergislerim ve lalelerim. doğal çuhalarım.crocus ve sonbaharda tohumdan yetiştirdiğim hercailerim ;)nergisler bu sene erken açtı keza lalelerde öyle.bu sene kış gelmeden bahar geldi.
|
Bahçe sayfanız hayırlı olsun...
|
çok teşekkür ederim sayın aheste :)
|
Bahçe sayfanız hayırlı olsun ;) Nergislerinizin açmış hallerini çok merak ettim :p
|
Alıntı:
|
Hoşgeldiniz diyeceğim ama üyelik epeyce eski:) ben yinede hoşgeldiniz diyorum. Üşeneceğinizi sanmam. Sonuçta toprak ve bitkilerle ilgilenen insanlar olarak onca bakıp büyüttüğümüz güzelliklerin fotoğraflarını eklemek sorun olmaz bence:) seviyoruz paylaşmayı. Kolay gelsin diyelim:)
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025