![]() |
Bu yıldızları yeni aldim
4 Eklenti(ler)
Daha önce bu türde bir yıldız görmemiştim :confused:.
Büyük bir merakla aldım, ve bugün toprakla buluşturduk. Eklenti 598924 Eklenti 598925 Eklenti 598926 Eklenti 598927 |
Bahçe başlığınızı yeni keşfettim. Nereden nereye şeklindeki anlatımınız çok hoş olmuş. :)
İris çeşitlerine ben de çok düşkünüm, bahçemde gelecek planlarımda bir iris köşesi var. Sizde güzel güzel açmış hallerini görmek çok güzel oldu. :) Bahçenizde keyifli bir yıl daha dilerim. :) |
Yer elması
4 Eklenti(ler)
Bu yurt dışı seyahatimde ilk defa paketlenmiş ekilmeye hazır yer elması gördüm ve her çeşidinden aldım.
Yer elmasını yemeğini ve salatasını çok seviyoruz :p ama ayni zamanda da geç sonbaharda bahçede kalan son gösterişli çiçekler onlar. Sadece ciçekleri için bile yetiştirilebilir ;) Aşağıdaki paketlerden üstten ilk iki çeşidi zaten bahçemde vardı. Ancak kırmızı ve yumru yumru olan bahçede yok. Ayrıca yumru yumru olan için paketinde "badem tadında" diye yazıyor :D İnşallah bu sonbaharda onların da çiçeklerini paylaşırım :p geçen sene açan yer elması çiçeklerim için tıklayın lütfen Eklenti 602272 Eklenti 602273 Eklenti 602274 Eklenti 602275 |
Sayın bonjour40;
Yerli olarak bende sizin resimlerden ilk iki tanesinin olduğunu düşünüyorum. Bir zamanlar apartmanın bahçesinde söke söke bitirememiştim. Mutlaka kalanlar olup yeniden çoğalıyorlardı. Geçtiğimiz yıl ektim. Bir kovan da arı alınca son çiçekler ve bahçede başka hiç bir şeyin olmadığı zaman olan bir şey olarak. Gayet güzel bir şekilde çoğaldılar. Eşim bir ara yemeğini de yapmıştı. O da güzel oldu. Genel olarak çiğ tüketimi uygun oluyor. Eşimin televizyondan gördüğü kadarı ile şeker hastalarına, kabızlık çekenlere ve probiyotik olarak da kullanılabildiğini aktardı. Her zaman olmasa da arada çeşit olarak yenebiliyor. Ne de olsa bahçemizin mahsülü. Beyaz çiçekli olanı da varmış. Ben henüz ona ulaşamadım. Artık sizdeki çiçeklerden sarıdan başka çiçek açan olup olmadığına bakarız. |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Sonbaharda satın aldıp, ektiğim süsenlerim açmaya başladılar.
İlk açan "Change of Peace" Eklenti 605889 . Eskilerden de sırası gelenler acıyor . Eklenti 605890 . Indian Chief Bu çeşit yıllar içinde çoğaldı. Eklenti 605894 |
İris
5 Eklenti(ler)
İrislerimiz de actilar ve yavaş yavaş geçmeye bile başladılar
Eklenti 605896 Eklenti 605897 Eklenti 605898 Eklenti 605899 Eklenti 605900 |
bu sene çiçeklerimiz çoştular
1 Eklenti(ler)
|
Nanelerimiz
1 Eklenti(ler)
|
Bahçenizin ilk hali benim de bahçemin bu yılki hali.İnş. ben de sizin gibi bir şeyler yapmayı düşünüyorum.
|
Adiyaman Lalesi açtı
2 Eklenti(ler)
Zengarden'den aldiğim Adiyaman Lalesi "Fritillaria persica" acti. :D:D
Eklenti 643480 Eklenti 643481 Zengarden sitesinde soyle anlatmis; Adıyaman lalesi ülkemizde endemik olarak doğada yetişen bir başka doğa harikasıdır. Adıyaman lalesi ortalama 30-60 cm boylanabilir. Ters lale soğanları toprak altında etraflarına bir koku yayarlar. Toprağa işleyen bu koku bahçenizden köstebekleri uzaklaştırmada bire birdir. |
Alıntı:
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Irislerim acmaya basladılar..
5 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Alıntı:
Sayın Hocam100, Henüz güzel olanları açmadılar :D:D |
Sn. Bojur40.;
İrrisleriniz her zamanki gibi muhteşemler. Yenilerin acmasını merakla bekliyorum. Yer elmalarınız nasıl oldular. Çiçek rengi farklı olan çıktı mı. |
Alıntı:
|
Kırmızı AT Kestanesi acti
1 Eklenti(ler)
|
Yakından sadece çiçeklerini çekerseniz görüntü çok hoş oluyor. Tohum paylaşım etkinliğinde tohumlarını paylaşıma açarsanız talep görür muhtemelen.
At kestanesi başlığinda beyaz ve kırmızı çiçekli at kestanesi resimleri atmıştım. http://www.agaclar.net/forum/1485222-post53.htm http://www.agaclar.net/forum/1485223-post54.htm |
Sayın Muda,
Şu ana kadar tohum yaptıgını gormedim. Bu sene bir takip edeyim. |
1 Eklenti(ler)
|
Harika olmuslar elinize emeginize sağlık
Mükemmell :D
Günde kaç saat baka kalır sahipleri acaba.. Bahçenin gözbebekleri heral de şuanlık veya daimi:)) emeklerinize sağlık çok güzel olmuşlar |
Süsenlere ayrı bir merakınız var sanırım.Hepsi harika görünüyor.Normalde sorunsuz çiçekler,diğer harika renkleri olanlar da sorunsuz mu acaba?Sevgiler.
|
Alıntı:
Hobi bahcemiz (su an için) Ancak Hafta sonları ve bazı aksam ustleri baka kalıyoruz.:o |
Alıntı:
Gerçekten çok sorunsuzlar. :p |
Alıntı:
|
Irıslerin son halinin videosu
:D:D
Hemen hepsi actılar. Bu senelik bu kadar :) İrislerde seneye gorusmek uzere diyelim ve bu bahsi kapatalim :), asagida genel gorunuşun videosu var .. .. |
Gercekten harika olmuşlar elinize emeginize saglik.Bize görsel ziyafet sundunuz.
elinize sağlık
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025