![]() |
Bahçeniz çok güzel olmuş tebrik ederim. Bende sizin gibi foruma girip konuları inceleyip bana yarayan bilgiyi alıp çıkıyordum. Paylaşıma yani başladım inşallah güzel birliktelikler olur.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet evet, Bu tırtıllar buradaki kelebekler oluyorlar :D Ve yine gidip sedef otunun ustune yumurtluyorlar . |
Sayfanız hayırlı olsun. Çok beğendim.
|
Alıntı:
Merhaba loveforlife Şu zamanlarda pek keyfi yok bahçenin ama baharda buyur gel tabi her zaman bekleriz. Cok ta hosumuza gider sizi agirlamak bahçemizde. Selamlar |
4 Eklenti(ler)
Bahçede meyve ağaçlarının kış budamasını yaptık.
Eklenti 469069 Asmalar kuşa döndüler :p Eklenti 469070 Nergisler bu sıcaga daha fazla dayanamadılar:( Eklenti 469071 Ve açmaya başladılar Eklenti 469072 |
nergis mis gibi kokuyordur şimdi,
|
5 Eklenti(ler)
Bahcede klematis'ler açtılar
Eklenti 486117 Eklenti 486118 Eklenti 486119 Eklenti 486120 Eklenti 486121 |
5 Eklenti(ler)
|
Ellerinize sağlık. Harika bir bahçe...
|
elinize emeğinize sağlık. nasıl bir bahçe bu ben bakmaya doyamadım bol ve bereketli günler diliyorum
|
çok etkilendim. maşallah çok güzel bir bahçe olmuş. ellerinize sağlık. :)
|
Sayın "tarla kuşu", "safako" ve "ecofriend" yarumlarınız için teşekkürler :)
|
Birkaç bahar fotoğrafı daha cektim
5 Eklenti(ler)
|
Merhaba, bahçeniz harika elinize emeğinize sağlık, çok güzel olmuş.Soğanlı ve rizomlulularına hayran oldum.Bazı iris renkleriniz ben de yok bende olup sizede olmayan türler de var.Değiş tokuş yapalım.İris sayfasına eklediğim resimlerden bakabilirsiniz.Ben de son eklediğiniz 4 türden Sadece düz sarı olandan var diğerlerinden yok.Koyu Mor , beyaz, mor beyaz ebruli, şarap rengi, ve başka türler ben de mevcut.
|
Merhaba,
isim konusunda bir karışıklık olmasın :) Bendekilerin hemen hepsi eskilerin "mezarlık zambağı" dedikleri zambaklar (rizomlular) En altta fotoğraflar da onların fotoları. değişme her zaman açığım, ancak; Hangisinin ne renk olduğunu karıştırmamaktan korkuyorum :( Yurt dışında buldukça aldım ve ektim. Çoğalınca sokup seyreltip yeniden ektim. o sırada karıştılar birbirlerine. Ancak çiçekleri açınca ne renk olduklarını görebiliyoruz. Önümüzdeki ay sokup yeniden seyreltme yapacam. O zaman tahmini olarak gönderebilirim. Selamlar |
Bu çiçeklerin yani alttaki 5 resim literatürde yumrulu süsendir. Ayırma işlemini en güzel şubat aylarında yapın. Çünkü şimdilerde havalar sıcak kökleri kuruyabilir. Ayırdığınızda bana 1er veya 2 şer er kök ayırıp yollarsanız ben de size sizde olmayan renkleri memnuniyetle yollarım. Bizde de yerel olarak zambak derler ama zambak başka bir çiçektir.Zambak liliumdur.Mezarlıklarda bol bol vardır. Avrupa'da ise zenginliğin ve zarafetin bir simgesidir.
|
2015 ciçeklerimden seçmeler
5 Eklenti(ler)
|
2015 ciçeklerimden seçmeler
4 Eklenti(ler)
|
Sayın Bonjour40 bahçeniz harika görünüyor gerçekten üzümlere ve güllere bayıldım bahçeniz de güzel günler geçirmenizi dilerim:)
|
Alıntı:
|
http://www.agaclar.net/forum/attachm...2-img_1459.jpg
Yeşil Bursa diye boşuna demiyorlar . Sizde çok güzellikler yetiştirmişsiniz . Çok güzel görünüyor bahçeniz . Bu çiçeğin adı nedir ,kelebek gibi , soğanlı bir tür mü ? |
Çok, çook güzel bir bahçe. Her şey düzenli ve yerli yerinde. Şimdiye kadar nasıl görmemişim hayret. Emeklerinize sağlık. Kendi adıma bahçenizin güzel fotoğraflarını burada daha çok görmek isterdim.
Bereketli ve rengarenk bir yaz dilerim. |
Alıntı:
Sayın Hocam 100 Elimizdekilerin değerinin bilelim :D selamlarımla |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Birkaç fotografını daha koyuyorum |
Çiçeklerim açmaya devam ediyorlar....
5 Eklenti(ler)
Saçaklı :p
Eklenti 556279 Hocam100 den aldığım soganlı bir tür Eklenti 556280 Yalınkat Şakayık (peony) Eklenti 556281 Eklenti 556282 Eklenti 556283 |
sn aleydi beğendiğiniz çiçeğin adı,bahçe orkidesi.
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/soganli...iler/27247.htm |
Bahce 31 Mayıs 2015
1 Eklenti(ler)
|
65 numaralı mesajdaki çiçeği peru zambağına benzettim.Eğer oysa tohumdan yetişebildiğine sevindim çünkü geçen yıl bu bitkiden edinmek istemiş bütün seraları aramış ama bulamamıştım.
|
Birkaç tane de artistik fotoğraf
3 Eklenti(ler)
Sarı çiçeklerime uzaktan baktım
Eklenti 556632 Biraz yakından Eklenti 556633 Çok yakından Eklenti 556634 |
Genel görünüş 2
1 Eklenti(ler)
|
bu çiçeğin adı ne :)
1 Eklenti(ler)
|
Ekinezya mı? :)
|
Alıntı:
o cicegin adi "alstroemeria" ve galiba zengarden de var buraya tıklarsanız birçok çesidini görebilirsiniz Selamlarımla |
cok guzel kokuyorlar
1 Eklenti(ler)
|
İris Germanica
5 Eklenti(ler)
Bu seferki yurt dışı seyahatimde bolca Iris Germanica satınaldim ve ektim.
Satın alırken kokulu ve uzun boylu olmalarına dikkat ettim. Hepsinin cicek boyları 70 veya 80 cm olacak. Yagmur oncesi kökleri toprakta kalacak ama govdesi nerdedeyse toprak ustunde kalacak sekilde diktik. Heyecanla nisan mayıs aylarını bekliyoruz :p:p Eklenti 578726 Eklenti 578727 Eklenti 578728 Eklenti 578729 Eklenti 578730 |
Irıs Germanica 2
5 Eklenti(ler)
|
Irıs Germanica 3
5 Eklenti(ler)
|
Irıs Germanica 4
3 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025