![]() |
2013 Mayis
5 Eklenti(ler)
Mayis ayinda Türkiye'deydik, bes haftalik tatilimizin bir kismini Sakarya'da gecirdik. Annem bahcesine cicek dikmek istedi ve Sapanca'daki peyzajcilari gezdik. Hem annem hem ben güzel cicekler aldik. Aldigim cicekleri Almanya'ya götürmek icin aldigimi duyan yakinlarimizin yüz ifadelerini görmenizi cok isterdim :D
Köydeki inegimiz buzagiladi, cok sevimli bir kizimiz oldu :) |
Devam
5 Eklenti(ler)
Bir an temelli Türkiye'ye yerlesme kararimizin düsündügümüzden cok daha önce olmasi gerektigini hissettim :)
|
Devam
5 Eklenti(ler)
1. Anthorium
2. 3. 4. Aechmea fasciata 5. Annemin Beyaz Calla'si , bana verdi :D |
Devan
5 Eklenti(ler)
Bu iznimiz cok bereketli gecti :)
1.Annemin Amarillysi, kirmizisindan da verdi :D 2. Abutilon ( cicekci abi hediye etti ) :D 3.Yavruagzi renkteki gülüm 4. Abra kadabra gülüm 5.Adini bilmedigim gülüm |
Daha bitmedi, neler aldim neler
2 Eklenti(ler)
1. Tecoma Capensis ( Cape hanimeli )
2. Annemin 20 yillik karanfili, bana da dikmis dalindan |
Devam
5 Eklenti(ler)
1. Pembe Anthorium
2.Spathiphyllum ( Annem bu cicegi kizim dünyaya geldigi gün dikmis, komsumuz kendi ciceginin yavrularindan vermis 4,5 yildir hic acmamis bizim eve getirdik iki tane cicek acti :) ) 3.4.5. resimdekilerde karisik renklerdeki karanfiller, cok güzellerdi fakat yolda sicaktan cicekleri dökülmüs |
Clivia tohumlari
1 Eklenti(ler)
Bunlari evde birakamazdim, beraberimde Türkiye'ye getirdim. Havanin daha sicak olmasi fayda sagladi.
|
Bahçeniz,eviniz hayırlı olsun...Ailenizle birlikte sıhhatle ve güzellikler içinde yaşayın inşallah..
|
Sevgili F.okan,
Bu ne güzel bir sayfadır böyle! Harikasınız... Tıpkı hayallerimdeki gibi. Bahçeli bir ev ve özel türler. Üstelik tohumdan üretmek. (Ben de çok seviyorum tohumdan üretimi ama tohum bulmak da sıkıntı olabiliyor bazen.) Sözün özü, iyi ki açmışsınız bu güzel sayfayı. O güzel prenses de ne kadar şanslı, doğa sevgisini yaşayarak öğrenecek. Ailenizin mutluluğu daim olsun. Bereketi bol günler dilerim... |
Çiçekleriniz çok güzel ve sağlıklı sn f.okan ellerinize sağlık. Nolina benimde en sevdiğim çiçeklerden biri. Tohumdan yetiştirmiş olmanız çok güzel. Ben altı tohum diktim ama olmadı. Sonrada gidip satın aldım. Ben ona bonus kafa diyorum. Bu güzelliklerin yanına birde Zamioculcas zamiifolia eklemenizi tavsiye ederim. Bol çiçekli güzel günleriniz olsun.
|
agaclar.net'e yeşilelli bir bahçe sahibi daha geldi :)
|
Sevgili f.okan hoşgeldiniz, bahçe sayfanız hayırlı olsun. Bahçeniz çooook güzel, çiçeklerinizde çok güzel ve sağlıklı maşallah, ellerinize sağlık. Çok özel ve zor türler yetiştimişsiniz, küçük kızınızda çok tatlı maşallah, Allah bağışlasın. Benim görümcemler de Almanyada oturuyorlar, onlarda tatil için burdalar şimdi, sizde Türkiye demisiniz misiniz şimdi? Evinizde, bahçenizde hayırlı olsun, sağlıkla, huzurla güle güle oturun.
Sevgiler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Medinilla magnifica
2 Eklenti(ler)
Her güzel sey gibi iznimizde cabucak gecti bitti, 8 Haziran'da evimizdeydik, biz yokken ciceklerimizle Ayse teyzemiz ilgilendi sagolsun. Gümrükten gecmemiz tam bir komediydi, normalde bitki cikisi yasaktir yurtdisina, tabii bizim arabada cicekler, fidanlar :) Allah'tan sorun cikmadi da bütün ciceklerimizi ve meyve fidanlarimizi getirebildik :)
Evdeki ciceklerim ve bahcedekilerin bazilari bize hosgeldiniz demek icin ciceklerini acmislardi bunlardan birtaneside Medinilla magnifica. |
Haziran 2013
5 Eklenti(ler)
Evden ve bahceden bir kac fotograf
1. Anthurium scherzerianum rothschildianum 2. Sera 3. Lilium Casa Blanca 4. Lilium Landini 5. Lilium Royal Gold |
Devam
5 Eklenti(ler)
1. Pembe gül-Gertrude Jeklyy
2 .Lila gül-Petit Prince 3. Henri Matisse 4. Rengini sasiran Lilium Lila Orientalisch 5. Lilium Lila Orientalisch orjinal rengi |
inanılmaz derecede güzeller bunlara bakıp insanın ömrü uzar.
|
Devam
5 Eklenti(ler)
1. Guzmania
2. Adini bilmedigim kaktüsüm, 6 yasinda ( loveforlife'in katkisiyla- kaktüsün ismi lemaireocereus pruinosus ) 3. Treelilie Friso 4. Lilium pup art 5. Lilium Grand Paradiso( kirmizi) ve Royal Gold(sari ) |
Devam
5 Eklenti(ler)
1. Lilium Golden Splendeour
2. Fuchsie ( Türkiye'den ) 3. Fuchsia Pink Marshmallow 4. Fuchsia Swingtime 5. Pembe/ Yavruagzi gül- Abraham Darby |
Alıntı:
|
Sayın f.okan;
Açık söylemeliyim ki, böylesine bilinçli bir bahçe sahibi ve böylesine bakımlı bitkilerle karşılaşmayı hiç beklemiyordum. Beni şaşırttınız. :dilli: Bitkilerinizde sıradan şeyler değil. Her biri özgün ve sanki, seradan bugün getirilmiş gibi de albenili. Siz Türkiye'de iken, komşunuzda belli ki çok iyi bakmış onlara. Yani sadece su verivermekle yetinmemiş. Baksanıza, ne güzel açmışlar.;) Güle güle sefasını sürün. Elleriniz dert görmesin. |
Sayın f.okan,
Yeni yaşam alanınız hayırlı olsun. Yeni mekanınızda sevdiklerinizle beraber sağlıklı günler geçirmenizi temenni ediyorum. |
Maşallah hepsi çok güzel. Biz de çiçeğimiz var diye seviniyoruz. :o
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
2. lemaireocereus pruinosus (çiçeğini de görürsünüz inşallah!) Bu arada tohum teklifiniz için çok teşekkür ederim... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025