![]() |
Aralik 2013
5 Eklenti(ler)
|
Ocak 2014
3 Eklenti(ler)
|
Ocak 2014
5 Eklenti(ler)
Bunlarda internetten aldigim mum cicekleri
Eklenti 494680 Eklenti 494681 Eklenti 494682 Eklenti 494683 Eklenti 494684 |
Ocak 2014
1 Eklenti(ler)
Tephrocactus geometricus
Eklenti 494685 |
Ocak 2014
3 Eklenti(ler)
|
Hepsine maşallah, emeklerinize sağlık
|
Ocak 2014
2 Eklenti(ler)
|
Subat 2014
5 Eklenti(ler)
|
Subat 2014
4 Eklenti(ler)
|
Mart 2014
5 Eklenti(ler)
|
Mart 2014
4 Eklenti(ler)
|
Nisan 2014
4 Eklenti(ler)
|
Mart 2014
5 Eklenti(ler)
Yeni edindigimiz cesitler, bakalim ciceklerinigörebilecekmiyiz ;)
Eklenti 494713 Eklenti 494714 Eklenti 494715 Eklenti 494716 Eklenti 494717 |
Nisan 2014
5 Eklenti(ler)
|
Nisan 2014
5 Eklenti(ler)
|
Nisan 2014
5 Eklenti(ler)
|
Nisan 2014
5 Eklenti(ler)
|
Nisan 2014
5 Eklenti(ler)
|
Nisan 2014
5 Eklenti(ler)
Benim güzel Manolyam, aniden düsen hava sicakligindan dolayi tüm tomurcuklari -2 derecede yandi, insallah seneye ;)
Eklenti 494745 Eklenti 494746 Eklenti 494747 Eklenti 494748 Eklenti 494749 |
Nisan 2014
2 Eklenti(ler)
|
Nisan 2014
5 Eklenti(ler)
|
Nisan 2014
5 Eklenti(ler)
|
Mayis 2014
2 Eklenti(ler)
|
Begenileriyle destek veren tüm arkadaslarima sonsuz tesekkürler, hepinizi seviyorum ;)
|
Nasıl beğenemeyebiliriz ki? Maşallah hepsi birbirinden güzel, ellerine, gönlüne sağlık.
Merak ettim, kızımızın kuş evlerine kuşlar gelirler mi acaba? Zira özel gayretlerim içersindedir. |
Alıntı:
begendiginize sevindim. Kus evlerimizin bir tanesinde dört tane yavru var, ama digeri simdilik bos. Sanirim yuvanin kapisinin boyutuyla alakali, birtanesininki digerine göre daha kücük, o boyutlardaki delikten gecebilecek kus cinslerinden bu cevrede olmayabilir. Yavrularini korumak icin sadece kendilerinin gecebilecegi darlikta olan yerleri seciyorlar. Yinede umutluyuz bekliyoruz ;) |
Alıntı:
|
3 Mayis 2014
3 Eklenti(ler)
|
3 Mayis 2014
3 Eklenti(ler)
|
5 Mayis 2014
1 Eklenti(ler)
Napolyon kirazi diye aldigimiz fidanimiz iki tane cicek acti :)
Eklenti 495014 |
sevgili f.okan harika bir bahçe yaratmişsınız.seçmiş oldugunuz çiçek çeşitleriyle zevkinizide ortaya koymuş ve mükemmel bir görüntü yakalamışsınız.ellerinize emeğinize ve gönlünüze sağlık.bundan sonra sık sık bahçenizi zevkle ziyaret ederim.size bol çiçekli güzel günler diliyorum.sevgilerimle selamlar...
|
7 Mayis 2014
2 Eklenti(ler)
|
11 Mayis 2014
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
bu güzel sözleriniz icin cok tesekkür ederim, elimden geldigince birseyler yapmaya calisiyorum, bahcede yapilmasi gereken cok is var hala, bir kösesinde toprak yigini var, kepce kiralayip kazilmasi ve atilmasi lazim, yere dikilmesi gereken bir cok bitki saksilarda bekliyor. Insallah bu yaz düzene sokabiliriz biraz. Gelismeleri eklemeye devam edicem, ziyaretinize memnun olurum herzaman, sevgiyle kalin. |
kuş yuvalarınız çok güzel olmuş.el becerisindede hamaratsınız.maşallah. bende kuş evi boyadım. balkonuma astım. daha gelen giden yok.fotoğrafını çekip en kısa zamanda balkon sayfamda görüntülerim.susak kabaklarındanda kuş evi çalışmam oldu onuda bahçe sayfamda bir örneğini görüntüledim.emek verilmiş çalışmalara bayılıyorum....
|
Sevgili f.okan;
Bahçe sayfanız hayırlı olsun, epeyce geç kalmışım keşfetmekte. İlk sayfadan başlayıp hızlıca bir göz attım bahçenize, o ne...? Waaoooooowwww......!!! Tüm kalbimle tebrik ediyorum sizi ve tabii ki en büyük yardımcınız olan eşinizi. Tohum sevdanıza bayıldım, aşamaları kaydetmeniz büyük kolaylık ve yardım olacaktır üyelere. Bir çok güzel bitkiyle de tanıştım sayenizde, benim 10 yıldır didinip uğraşıp bir türlü yapamadıklarımı bir kaç yılda siz başarmışsınız. Alkışlıyorum :) Ayrıca; Mükemmelliyetçiliğiniz de gözümden kaçmadı, fotoğraflar ustaca açılardan, net ve çok keyifle seyrettiriyor kendilerini. Yani iyi ki burayı buldunuz, iyi ki üye oldunuz ve bahçenizin güzelliklerini bizlerle paylaştınız. Hoş geldiniz. |
Alıntı:
begendiginize cok sevindim, cok icten ve Samimi biri oldugunuzu hissettim. Böyle yorumlar alinca insan kendini cok iyi hissediyo, tamam diyorum Dogru insanlarla Dogru yoldayim. Birbirini tanimayan bir cok kisiyle ayni Sevda ugruna burada tanisiyoruz, farkinda olmadan koskoca bir ailenin üyeleri oluyoruz. Begeni ve yorumlar büyük motivasyon oluyor gercekten. Bu yolda uzun zamandir yol alanlardan ögrenecek daha cok seyim var. Insallah hersey gönlümüzce olur, Allah hepimize bu güzelliklerin sefasini sürebilecegimiz nice uzun saglikli yillar nasip etsin. Yürekten söylüyorum; HOSBULDUM ;) |
3 Eklenti(ler)
haseki küpelilerim
Eklenti 496155 Yagmurdan basini kaldiramiyo zavallilarim, rengi bile solmus, cok canli bir sari rengi var aslinda Eklenti 496156 Eklenti 496157 |
1 Eklenti(ler)
Tränendeherz (aglayan kalp), türkce Ismini bilmiyorum :)
Eklenti 496158 |
1 Eklenti(ler)
Bunlarda sans yoncalarim, bu yil diktim soganlarini, soguklardan dolayi iki defa yandilar bu ücüncü yesermesi, hayata tutunma cabasi bu olsa gerek :)
Eklenti 496159 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025