![]() |
şu kışın ortasında böyle bahçeler görmek insanın içini açıyor her şey çok güzel bol çiçekli meyveli böcekli bahçeleriniz olsun..
|
Alıntı:
|
aahh ahhh mersinde yayla evi olurda resimlerine bakmaya doyulur mu...mersinin mut ilçesinin sartevul yaylasında babaannemin evi var..yazın mersin kavrulurken orada yorganla uyumanın keyfi buzz gibi pınarlarının suyu miiss gibi tertemiz hava taptaze sebze meyve... çok özledim..resimlerinize bakarken bir an oralarda olduğumu hissettim..inanın çok iyi geldi teşekkür ederim sevgili fatitoo..
|
Sayın fatito ellerinize sağlık gerçekten çok güzel bahçeniz var
|
Bu bahce tam benlik. :)
|
Sevgili fattio şimdiye kadar nasıl görmedim bu bu saklı güzelliği,ellerinize yüreğinize sağlık ,çiçeklerinizin hepsi ayrı güzel ahşap merdiven çıkışına bayıldım hayalimdeki güzellikleri yaşıyorsunuz sevgiler..
|
Evet sevgili İremsıla, yazın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum:)Teşekkür ederim...
|
sevgili fatitoo,bahçeniz,çiçekleriniz çok güzel,ellerinize sağlık doğanın koynunda, eviniz otantik, sebzeler meyveler doğal, hayatın tadını çıkaran şanslı kişilerdensiniz.ağzınızın tadı bozulmasın.sevgilerimle bahçenizden çiçekleriniz,sayfanızdan resimleriniz eksik olmasın.
|
Çok teşekkür ederim Sevgili münevver48. Amin, hepimizin inşallah.
|
gizli bir hazineyle karşılaştık
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025