![]() |
1 Eklenti(ler)
bunlarda patateslerim. biraz erken toplamışız ama iftarda misafirlere patates salatası yaptım. afiyetle yedik:D
|
3 Eklenti(ler)
biraz gittiğim yerlerden fotoğraf ekleyeyim. küçük bir kasabanın pazar yerinden
|
4 Eklenti(ler)
biraz park bahçelerden
|
1 Eklenti(ler)
salatalıklarım baya büyümüşler. görünce çok şaşırdım. en son bıraktığımızda çiçek bile yoktu.
|
1 Eklenti(ler)
bahçedeki tüm kırmızı yıldızlar bir aynı yumrudan çoğaldı ama bazen içinde böyle alacalı açanlar oluyor.
|
bahçemizde otomatik sulama yapıldı ve çim ekildi. o yüzden tüm sebzelerimi sökmüşler.:mad: aslında sebzelerin olduğu kısım sebze bahçesi olarak kalacaktı, ben yokken herşeyi sökmüşler. zaten bu sene pek bir şey olmamıştı ama genede üzüldüm :(
|
Sn.glcn06, Üzülmeyin,bahçe kendini yeniler eskisinden daha canlı ve görkemli olur.
|
Alıntı:
çimler için bu hafta önemli düzgün sulanması gerek dediler daha ilk günden hidrofor bozuldu:( |
1 Eklenti(ler)
bahçemin son hali
|
1 Eklenti(ler)
alt bahçe
|
1 Eklenti(ler)
ön kısım
|
1 Eklenti(ler)
sökülmekten kurtulan yıldız çiçeği
|
1 Eklenti(ler)
küpem çok kötü olmuştu. evin ve bahçenin her köşesini dolaştıktan sonra fazla güneş almayan kuzey bir yere koydum burayı sevdi galiba yeniden tomurcuklandı.
|
1 Eklenti(ler)
yaklaşık 1 haftalık çimlerimiz. yavaş yavaş çıkmaya başladılar.
|
Günaydın Sn glcn, Kısa sürede çimler çıkmış aslında 9 günde çıkar ama sizin 6 -7 günde çıkmış maşallah, çok tertipli bir bahçe olacağa benzer.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
çimlerimizin 17 günlük hali bu sabah çekildi.
|
Alt bahçe, ön bahçe; seneye daha güzel olur bu bahçe... Rastgelsin inşallah, emeklerinize sağlık.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
3haftalık çimlerim
|
2 Eklenti(ler)
küçücük boyuna bakmadan çiçek açmış :p
|
2 Eklenti(ler)
güllerim bana sürpriz yaptı.
|
1 Eklenti(ler)
...
|
Emeklerinize sağlık bahçeniz gün geçtikçe güzelleşip renkleniyor...
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
çim tohumu ve gübre aldığımız sera sahibi elinde kalan ve kurumak üzere olan bir kaç bitki hediye etmişti bize. nerdeyse hepsi tuttu ve gül çiçek bile açtı. :D
|
2 Eklenti(ler)
tohumlarını biraz geç ektiğim için daha yeni çiçek açan kadifelerim ve ismini yeni öğrendiğim kına çiçekleri. sanırım araya domates ve kavun tohumuda karışmış:rolleyes:
|
1 Eklenti(ler)
hava hissedilir derecede soğudu. akşamları ısıtıcı yakmaya bile başladık. bahçede kalan birkaç çiçek sanki bahar gibi tomurcuklandılar çiçek açmaya başladılar. yazın hiç çiçek açmayan çileğin üstü resmen çiçek dolu. bitkilerde mevsimi şaşırdı. :(
yıldızlarımın hepsinde bir sürü çiçek var. |
Sn. glcn06, çimleriniz çok güzel olmuş ben bayıldım... Bu yıl bizde çimlendirme yapacağız belli bir yerde, umarım bu kadar başarılı olur diye düşünüyorum... Herşey gönlünüzce olsun...
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025