![]() |
3 Eklenti(ler)
yağan yağmurdan ve doludan fidelerin yaprakları hep zedelenmiş kararmalar olmuş 3. resimdeki gibi. ama yinede bir kaç domates ve biber büyümeye başlamış.
|
1 Eklenti(ler)
çelikten diktiğimiz güller tutumuş.:D
|
2 Eklenti(ler)
biraz evden
|
3 Eklenti(ler)
sitenin kaldırımları arasından çıkan kır çiçekleri
|
Sebzelerde mildiyö olmuş gibi. İlaçlama yapmanız lazım.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
...
|
hafta sonu evdeydik . insanın bahçeli evi olunca sürekli misafir geliyor:D şaka bir yana allah eksik etmesin. gelip gidenden hiç fotoğraf çekemedim ama domateslerim sanırım kefeni yırtmışlar. toparlanmaya başlamışlar.
|
2 Eklenti(ler)
evde yeşeren patatesleri öylesine duvar kenarlarına dikmiştim çiçek açmışlar. nasıl olacak çok merak ediyorum.:D seneye bir sürü patates ekmek istiyorum bahçe inşallah.
|
1 Eklenti(ler)
babamın çelik alarak köklendirdiği asma. hızlı bir şekilde büyüyor.
|
2 Eklenti(ler)
bulunduğumuz yer ankara'dan 3-4 derece daha soğuk zor bir iklim yıldız çiçeklerimiz daha yeni tomurcuklandı.
glayöllerimin ise 7. yapraklarını bekliyorum bakalım çiçeklenecekler mi? |
2 Eklenti(ler)
ne tohumu olduklarını bilmediğim arkadaşımın hollanda'da ki bahçesinde getirdiği iki çeşit tohum ekmiştim 15 gün kadar önce. çimlenmeye başlamışlar.
|
1 Eklenti(ler)
bu da yumrulu bir çiçek erengül olduğunu düşünüyorum. yine hollanda'dan geldi
|
3 Eklenti(ler)
bal kabağı, salatalık ve patlıcan
|
2 Eklenti(ler)
fasülye ve domateslerim.
|
2 Eklenti(ler)
petunyamın ve küpemin keyfi yerinde
|
1 Eklenti(ler)
orkidem
|
15 günlük bir tatilden sonra yeniden merhaba. biz yokken bahçemizde baya değişiklik olmuş sebzelerimiz büyümüşler. biber ve domateslerimiz olmuş ama kızaran domatesleri kargalar yemiş o yüzden domatesten hiç sağlam domates toplayamadık.
sitede kuyu suyu kullanılıyordu. şebeke suyu yok. kuyular kurumuş.:( tankerle su getirttik ama o şekilde ne kadar idare edebiliriz hiç bilmiyorum. |
3 Eklenti(ler)
biz yokken yıldızlarım ve glayöllerim açmış.
|
1 Eklenti(ler)
eşim şeftali ağacını dikerken ankara'da şeftali mi olur demişti.:p
|
1 Eklenti(ler)
bunlarda patateslerim. biraz erken toplamışız ama iftarda misafirlere patates salatası yaptım. afiyetle yedik:D
|
3 Eklenti(ler)
biraz gittiğim yerlerden fotoğraf ekleyeyim. küçük bir kasabanın pazar yerinden
|
4 Eklenti(ler)
biraz park bahçelerden
|
1 Eklenti(ler)
salatalıklarım baya büyümüşler. görünce çok şaşırdım. en son bıraktığımızda çiçek bile yoktu.
|
1 Eklenti(ler)
bahçedeki tüm kırmızı yıldızlar bir aynı yumrudan çoğaldı ama bazen içinde böyle alacalı açanlar oluyor.
|
bahçemizde otomatik sulama yapıldı ve çim ekildi. o yüzden tüm sebzelerimi sökmüşler.:mad: aslında sebzelerin olduğu kısım sebze bahçesi olarak kalacaktı, ben yokken herşeyi sökmüşler. zaten bu sene pek bir şey olmamıştı ama genede üzüldüm :(
|
Sn.glcn06, Üzülmeyin,bahçe kendini yeniler eskisinden daha canlı ve görkemli olur.
|
Alıntı:
çimler için bu hafta önemli düzgün sulanması gerek dediler daha ilk günden hidrofor bozuldu:( |
1 Eklenti(ler)
bahçemin son hali
|
1 Eklenti(ler)
alt bahçe
|
1 Eklenti(ler)
ön kısım
|
1 Eklenti(ler)
sökülmekten kurtulan yıldız çiçeği
|
1 Eklenti(ler)
küpem çok kötü olmuştu. evin ve bahçenin her köşesini dolaştıktan sonra fazla güneş almayan kuzey bir yere koydum burayı sevdi galiba yeniden tomurcuklandı.
|
1 Eklenti(ler)
yaklaşık 1 haftalık çimlerimiz. yavaş yavaş çıkmaya başladılar.
|
Günaydın Sn glcn, Kısa sürede çimler çıkmış aslında 9 günde çıkar ama sizin 6 -7 günde çıkmış maşallah, çok tertipli bir bahçe olacağa benzer.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
çimlerimizin 17 günlük hali bu sabah çekildi.
|
Alt bahçe, ön bahçe; seneye daha güzel olur bu bahçe... Rastgelsin inşallah, emeklerinize sağlık.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
3haftalık çimlerim
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025