![]() |
2 Eklenti(ler)
Sevgili Fagus;
Tam 9 senedir mücedele verdiğim ve istilâsından bir türlü kurtulamadığım Amerikan sarmaşığını sizin için fotoğrafladım. Keşke bu kadar saldırgan olmasaydı, Sonbaharda bahçedeki rengini çok seviyorum, ne yazık ki bu defa yapraklarına ot ilacı sürmek zorunda kaldım, başka türlü başa çıkamıyorum :( Tam da clematisin içinden çıkmış bu sefer, sanırım çok da zeki bu bitki, onu farketmeyeceğimi düşünmüş olmalı :) Eklenti 410691 Bu da kurtulamadığım diğer istilâcı kanarya gülü. Eklenti 410692 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Altın çilek istilâcı değildir sevgili Fagus, fotoğraflayabilir misiniz, belki farklı bir bitkidir.
|
Şu anda ne yazık ki elimde fotoğraf yok ama en kısa zamanda yüklerim. Onun farklı türleri olduğunu duymuştum. Ne kadar doğru bilmem ama belki öyledir, farklı bir türdür.
|
2 Eklenti(ler)
İşte benim amerikan sarmaşığım böyle. Burası bahçenin alt kısmı ile asıl kısmını bağlayan merdiven.
|
Peyzaj yaptığınız alana, sebze bahçenize uzaksa bırakın kalsın, bir hayli gelişmiş zaten.
Ben küçük bir bitki olarak düşünmüştüm. Sonbaharda kırmızı yapraklarını görmek hoşunuza gidecektir ayrıca. Benim bahçem çok küçük ve süs bitkilerimin olduğu bölümde bu sarmaşık. Clematisi, gülü ve diğer bitkileri tehdit ettiği için kurtulmaya çalışıyorum. |
Benimki üst taraftaki çiçe bahçesini biraz işgal ettiği için benim de sınırlamam gerekiyor aslında. Ama bu alt kısma dokunmayı düşünmüyorum pek ;)
|
1 Eklenti(ler)
İşte bir fotoğraf daha
|
1 Eklenti(ler)
Bir süredir zaman bulup da foruma pek giremiyordum. Şöyle bir bakıp çıkıyordum. Neyse ki bu akşam biraz zamanım var ;) İşte yeni aldığımız mum feneri. Çok hoşuma gitti...
|
2 Eklenti(ler)
Beyaz zambaklarım açtı :D
|
1 Eklenti(ler)
Ikea'da gördüm ve almadan edemedim tabii, artık benim de yeniginem var ;)
|
Sevgili Fagus mum fenerin çok hoş güle güle kullan... Mis zambaklar maşallah. Vee artık senin de yeniginen olmuş çok sevindim. Güle güle büyütesin inşallah.
Şimdi kendi kendime düşündüm işin garip tarafı bende bu sene hiç yenigine yok, komşumun bahçesinde varlar. |
Sevgili YeniGine abla, güzel sözlerin için teşekkürler ;) Aslında eğer böylr bir çiçek olduğunu senden öğrenmeseydim Ikea'da köşe bucak aramazdım yenigineyi. Bahçe bölümünde direk koşup yenigineyi aradım :D Başka deyişle, sende yenigine yok ama dünyaya bir sürü yeniginesever kazandırmış oldun :D
|
:D Çok teşekkür ediyorum sevgili Fagus, beni sevindirdin, çok hoşuma gitti sözlerin. Sağool.
|
Ne demek YeniGine abla, gerçekler bunlar, ben demesem başka biri der ;)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025