![]() |
5 Eklenti(ler)
Herkes bağını bahçesini salma sulama yöntemiyle sular. İşte bizim bahçeye su sağlayan su pınarı. Ben kendimi bildim bileli, yaz kış akar.. Allah (C.C.)ın bir hikmeti işte yazın buz gibi akıyor kışın ise ılık, hatta üzerinde buhar çıkıyor.
|
Alıntı:
Amannn haaaa, bakın daha bizleri tanımıyorsunuz, öyle gir grubumuz var ki, hiç belli olmaz hemen çat kapı cümbür cemaat geliriz sonra. :D Adımız çıkmış Bitki Delilerine, sahi bu başlığımıza hiç uğradınız mı? ;) |
Alıntı:
|
Sayın Mehmet Kemer aramıza hoş geldiniz. Hayırlı olsun.
|
Alıntı:
|
Sayın Mehmet Kemer, hoşgeldiniz....Bahçe sahifeniz hayırlı olsun....Bağ evleri resimlerinizi çook beğendim...:)
Böyle güzel ve doğal resimlerini devamı dileği ile sevgi ve selamlar...:)) |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bahar geldi :))
Çağlalar çiçek açtı. Haftasonu üzüm bağı budandı. Eskiler söküldü yenileri dikilip gençleştirme yapıldı. |
2 Eklenti(ler)
Bunlarda yeni fidelerim. Her yıl pazardan hazır alıyordum bu sene kendim yetiştireyim dedim fideleri. Şu ana kadar salatalık, karanfil ve kudret narı çimlendi.
|
bende size hayirli olsun diyim cok guzel bahceniz var her yer yesillenmeye baslamis.)))
|
Alıntı:
|
Hayırlı olsun hoşgeldiniz. Ben de yeniyim. Bahçeniz ve bağ evinize bayıldım. Saygılar
|
Mehmet Bey bu su kaynağı sisin bahçenizde mi?
|
Mehmet bey kolay gelsin.
|
Teşekkür ederim. Sn. bebe06 su kaynağı bahçe sınırları içerisinde değil. Bu kaynaktan herkes sulama yapıyor. İlk bahardan son bahara kadar su sırası olur bizde. Bir de "Deştimen" diye tabir edilen su bekçileri görev yapar. Bu kişiler suyun sırasını takip eder. Mesela komşum bahçesini sulayıp bitirdiği zaman bana haber verir ve ben gidip bahçemi sularım. Asla ben işimi görmeden benden sonraki alamaz suyu. Tabi bu şekilde sulamanın da saatlik bedeli var. :)
|
Fideleriniz iyi ışık almıyor ve biraz fazla sulamışsınız gibi. Boyları fazla uzamış, gövdeler ince kalmış. Fidelerinizi yeterince ışık alabilecekleri bir yere çıkarın ve az az sulayın gövdeleri kırılır bu şekilde, şaşırtırken kırılırlar.
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Uzunca bir zamandır ilgilenemedim. Yaz boyu çektiğim fotoğrafları yavaş yavaş paylaşmak istiyorum.
Öncelikle çağla, kiraz ve çilek mevsimini geçirdik ;) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025