![]() |
sn yeni gine sayfanız hayırlı olsun
saygılar |
Yeni sayfanız hayırlı olsun...
|
Teşekkürler Sayın s.serdar, evet nihayet bir bahçe sayfam oldu.
|
Teşekkürler sevgili almanyalı; :) evet geometrik tarlalarım büyük olan dediğiniz üçgende soğanlılar mevcut şu an. :( Dikdörtgenlerde pek birşey kalmadı inşallah tohum ekme zamanı gelince düşünüyorum birşeyler. Sizlerin yardımı ile başarırım.
Teşekkürler. |
Teşekkürler sayın h dogan inşallah bakalım hep birlikte sizlerden de yardımlar alarak başarırım.
Sayın tekomusti; teşekkürler... Saygılar. Sayın mavi eylül teşekkür ediyorum. Sağolun. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bina önünde üçgen tarlamın hemen sağ tarafında yol yapımı sırasında rica etmiştim çalışanlardan sağolsunlar yaptılar.
Eklenti 373686 |
Sayın YeniGine bahçe sayfanız hayırlı olsun artık her tarafı kesin çiçeklendirirsiniz bundan eminim çok güzel yaptırmışınız duvar kenarını kolay gelsin.
|
Teşekkür ediyorum Sayın Seyfi0505 inşallah; hep beraber sizlerin de yardımları ile...
|
Sevgili Yeni Gine; bahçe sayfanız hayırlı olsun.
En kısa zamanda bizleri güzellikler bekliyor desenize! Bahçeniz bol çiçekli bereketli olsun. Güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz. Herşey gönlünüzce olsun... |
Sevgili milaca2010 çok teşekkür ediyorum, sağool. Fakat öyle çok başarılı, güzellikler sergileyebilecek durumum yok. Sizleri hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.
İyi dileklerin için de ayrıca çok teşekkür ediyorum. Hep gel, açıkla, izah et sizlerden öğrenebileceğim çok şeyler var inşallah... |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 373687 Elim değmişken de, biraz büyülteyim dedim. Eklenti 373688 |
Sayın s.serdar ne kadar güzel yapmışsınız... Ah keşkee böyle olsa idi. Valla ellerinize sağlık aman ne kadar güzel olurdu ne kadar. Tam o yuvarlak tarlamın öne doğru ön tarafında iki tane zakkum çıkmış idi. Aman ben onları bir özene bezene suladım, budadım. Ama gelin görün ki bu sonbahar sağolsun bina görevlimiz gitmiş onları sökmüş yerlerinden. Ve geçtiğimiz yaz çiçek bile açmışlardı. :(
|
Çok güzel olmuş, gerçekten. Çok hoşuma gitti ellerinize sağlık. Sağolun Sayın s.serdar.
|
Alıntı:
Ama her nedense ben zakkumu bir türlü sevemedim. Alanya'dan alıp getirip, Ankara'da yaklaşık 10 sene yetiştirip büyüttüğüm halde ev taşırken yerinde bırakmış ve pek de üzülmemiştim. Umarım bu dediklerim sizin için de geçerli olur. |
Evet zakkumlar sitemin bahçesinde çoğunlukta. Yine geçenlerde hepsini budadım. Çiçeklenme dönemlerinde seviyorum onları. Ama işte o iki taş arasında kendiliğinden çıkmış iki zakkum da önemli idi benim için. Hiç toprak yok iki taşın arasından kendiliğinden çıkıvermiş, geçtiğimiz yaz üçüncü seneleri idi çiçek de açmış gel gelelim bizim bina görevlisi nelerini beğenmedi ise tam dip kök kısmından kırıp yok edivermiş. Ben de çok üzüldüm tabi.
|
Ablacığım sayfan hayırlı olsun, keyifsizdim bir kaç gündür, uğrayamadım. :o
Epey büyükmüş alanınız, bahar geldi geliyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. :) Destek veren bir Allah'ın kulu yok mu etrafınızda? Site toplantılarınızda küçük bir bütçe de çevre düzenlemesiyle ilgili ayrılmalı ve oradan tahsil etmelisiniz bence giderlerinizin bir kısmını.. Hiç değilse torf, toprak, gübre, besin takviyesi, ilaçlama malzemesi vs alsalar da bütçen rahatlasa, hep sen, hep sen nereye kadar? :mad: |
Teşekkür ediyorum Sevgili Sudenur.. Geçmiş olsun, umarım atlatmış şimdi iyisindir.
Evet binanın arka tarafında kalan alan oldukça geniş orada daha çok güllerim, leylaklarım ve bu sene süsenleri aldım o kısma, ismini bilmediğim birkaç ilgilendiğim budadığım bikti daha var. Nisan ayında da tohum ekmeyi düşünüyorum bakalım. O bölümün sulanması sitenin gece sulaması olduğu için, hem de dediğin gibi pek yardımcı olan yok maddiyat konusunda. Onun için şimdiye kadar pek cesaret edemedim birşeyler ekmeye dikmeye. O bölümde sağ tarafta ilk yaptığım :) sen de biliyorsun yuvarlak tarh var. Artık ne olur, olur mu diye düşünmeden birşeyler ekmeyi dikmeyi düşünüyorum; bakalım, nasip!.. |
Doğru söylüyor Sn Sudenur,size de yazık nereye kadar alacaksınız.Hayır emeğe saygı gösteren olur mu acaba.Saygılar..
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
http://www.agaclar.net/forum/attachm...-p3010097a.jpg Ablam bunlar şahane!
Nasıl seyrediyor hava oralar da? Ankara çok soğudu.. :( |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Teşekkürler sevgili Sudenur; İstanbul da soğuk. Güneşli fakat ayaz.
|
Merhabalar Nasılsınız,Ankara dondurucu ayaz ve soğuk.Çiçekler donmazsa iyi.Sizinkiler iyi durumda .Saygılar...
|
Teşekkürler gülenyüz evet mart ayındayız belli mi olur; ama dediğiniz gibi inşallah donmazlar. Şimdilik iyi gibiler fakat soğanlılar erkenci bu sene.
|
Ben de takip ettim.Bir ay öndeler geçen seneye göre..
|
Alıntı:
Saksıdaki soğanlıların suyunu ayarlamak zor oluyor. Benim de bir nergis soğanım saksıda çürüdü ve çok üzüldüm. Kalan sağlarla devam edeceğiz artık.:) Çuhaların renkleri çok hoş, kokuları var mı? |
Teşekkürler sevgili SDurul taş tanzimi sırasında mecburen saksılara aldım soğanlıları ve sularını mümkün değil ayarlayamıyorum. :( üç tanesi çürüdü ve diğerleri de iyice bir cılızlar.
Sevgili SDurul bilmiyorum ki kokuyorlar mı, ben neden bilmiyorum fakat hiç çiçekleri koklamıyorum, gülleri bile koklamam. Ama sizin için yarın bir koklayayım bakayım kokuyor mu, kokmuyor mu. Sağoluun. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025