![]() |
5 Eklenti(ler)
Acem halım... Hep söylerim, emekli olduktan sonra ben neyle uğraşsam uğraşsam diye düşünürken ilk karşıma çıkan acem halısı fidesi idi. :( Fakat onu yaşatamadım...
Eklenti 645803 Eklenti 645804 Eklenti 645805 Eklenti 645806 Eklenti 645807 |
Sevgili YENİGİNE sizde benim gibi saksıda yetiştiriyorsunuz bu güzeli birde yerde ekili olsalar deymeyin keyiflerine yapacak bir şey yok bunada şükredelim Saygılarımla .
|
Sevgili birgecelikgelin çok doğru diyorsunuz daha geniş bir alanda mükemmel olur. Ben aslında 2 kez bahçeye diktim; fakat olmadı başaramadım. Sizin yorumunuz üzerine nasipse seneye bir kez daha denemekte fayda var diye düşündüm.
Teşekkür ediyorum, sağolun. |
Sayın YeniGine; ilk defa gördüm acem halısı çok hoş görünümü rengi çok şirin... Mutlaka edineceğim...
Çileklerinizde gözümden kaçmadı değil baya güzel çiçeklenmişler ^^ |
Alıntı:
Sanırım filtre falanda yok. Renklerin doygunluğu muhteşem. Biraz sprey su ile müthiş fotoğraflar çıkar sadece o saksıdan. Ellerinize sağlık. |
Alıntı:
Çilekler bu sene maşallahları var, sağolasıın... |
Alıntı:
|
:):)sevgili YeniGine maşallah o ne güzel bodrum papatyası imiş. pembeli lilalıya bayıldım. bir maşallah da sebze fideleri ile çileklerinize ,boruda mı yoksa üst üste konulmuş kovalara mı dikili çilekleriniz? afiyetle tüketirsiniz inşallah. ellerinize sağlık sevgiler:):).....
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Domates fidelerim ikinci yapraklarını çıkarıyorlar.
Eklenti 646164 Eklenti 646165 Şimdi bu fideciklerin iyi kök yapması için benim ne yapmam gerekiyor üstadlar? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Oh oh maşallah ne güzel çimlenmiş domates fidelerin sevgili YeniGine, güle güle sağlıkla büyüsünler, şimdiden bol bol ürünler vermelerini diler, güzel bir sezon dilerim. |
Ben o domateslerin meyve vermiş, kızarmış hallerini şimdiden görür gibiyim.
Bol hasatlar... :) |
Alıntı:
|
Sevgili akçabardakım, sevgili Sûz-i Dilârâcım beğeni ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, sağolun...
Bu sene ben tarla yapamıyorum :( sitenin suyunu tamamen kapattılar. Onun için bu güzeller inşallah komşuların bahçelerine dikilecek nasipse. Ben de o bahçelerde ilgileneceğim, nasılsa zaten evin anahtarını bana verip tatile gidiyorlar. Bahçeler bana kalıyor. |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Herkesin galası açtı benimkinden ses yok diyordum. Ve nasıl da sessiz sedasız geliyor; bir baktım galam çiçeklenmiş.
Eklenti 647136 |
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Güller harika görünüyor sevgili Yenigine ben bir türlü beceremiyorum balkonda yetiştirmeyi istiyorum ki balkonda şöyle buram buram kokulu güller olsun ama ne yazık ki olmuyor şimdi birtane daha aldım bakalım o nasıl olacak:)
|
Sn. YeniGine bu yıl çok güzel çiçekleriniz olmuş maşallah .. Gözlerimiz bayram etti ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili YeniGine,
EN zorlandığım konu Gül, bir türlü başarılı olamadım. Sen çok güzel yetiştirmişsin eline sağlık can arkadaşım. |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Maşallah hostamın yaprakları bu sene daha büyük açtı...
Eklenti 647496 Kalonçum yaprakları pek bir halsiz, saksı değişiminden beri toparlanamadı. Kıyamam yine de çiçek açıyoruz. Eklenti 647497 Eklenti 647498 Eklenti 647499 Eklenti 647500 |
5 Eklenti(ler)
Tabi yine komşumun bahçesi. Bugün çok çalıştım. Bahçenin toprağı ıslak iken yapış yapış kuruyunca da taş gibi. Yanmış hayvan gübresi aldık toprağa karıştır, tırmıkla ve fideleri dik. Domates, biber, patlıcan, tohumdan yetiştirdiğim marul diktiğim fideler.
Eklenti 647501 Eklenti 647502 Eklenti 647503 Eklenti 647504 Eklenti 647505 |
:)sevgili Yenigine; maşallah amarillisler, petunyalar,küpelier çiçeklenmiş. sebze fideleri dikilmiş. ağız tadıyla yemek nasip olur.birde su sorunun olmaz inşallah...
|
Alıntı:
Çook teşekkür ediyorum, sağolasın. |
Sevgili YeniGine maşallah sebzelerin çok güzel görünüyor, ellerine emeklerine sağlık ağız tadıyla tüketmek nasip olsun, bu arada çiçeklerine haksızlık olmasın ;) onlar da çık güzeller Amarylislerin çok güzel açmışlar, güle güle büyüt hepsini.
|
5 Eklenti(ler)
Teşekkür ediyorum, sevgili akçabardakım sağolasın.
:D Bugün de bir başka komşumun bahçesinde idim, ektik-diktik. Komşularım sağolsunlar çok sevdiğimi bildikleri için bensiz bir şey yapmıyorlar. Eklenti 647613 Eklenti 647614 Eklenti 647615 Eklenti 647616 Eklenti 647617 |
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Almaz, ekmez-dikmez isek depresyona giriyoruz; onun için durmaksızın alıyoruz, ekiyoruz, dikiyoruz...
Eklenti 647619 Eklenti 647620 Eklenti 647621 Eklenti 647622 Bu sene tarla yapamam su yok diye hayıflanırken, komşular söz verdiler sen yap tarlanı su bizden... Tabi hemen yine tarlamı belledim... Eklenti 647623 |
YeniGine ablam sen bir tanesin, sizin sitede oturan komşuların o kadar şanslılar ki senin gibi tertemiz kalbi olan, yardım sever bir dosta sahipler. Onlarda eminim ki seni bizim gibi çok seviyorlardır. :)
Sardunyaların, kaktüslerin, amaryllislerin ve daha sayamadığım diğerleri kısacası hepsi harikalar. Kısmet olursa bir gün geldiğimde bahçende saatlerce dolaşmak istiyorum. :D |
Alıntı:
Güzel yorumun bir başka hoşuma gitti, çok sevindim, güzel gönlüne sağlık. :D İnşallah gelir isen tek tek gezeriz çiçeklerimi, biliyorsun benim bahçem yok. Fotoğrafladıklarım komşu bahçelerdeki seve seve verdiğim emekler. Çok teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
Yeni Gine Ablacım Eskişehir'deyim.Çok güzel şehrimiz.Başta belediye başkanınızı sonra sizi tebrik ederim.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025