![]() |
Arkadaşım sen işi bitirdin.Yardıma gelirmisin.Saygılar..
|
2 Eklenti(ler)
Pazılar baya gelişti artık yerlerine alalım yavaş yavaş. :)
|
4 Eklenti(ler)
Domateslerim de 10 güne yerlerine alınır.
|
4 Eklenti(ler)
Bunlar da renkli karnabaharlar bakalım nasıl olacaklar. ;)
|
2 Eklenti(ler)
Limonumda tomurcuklar artmaya başlıyor.
|
2 Eklenti(ler)
Soğanlar da 15-20 güne tam yenecek kıvama gelir. Sumak ve limonla süper oluyor yeşil soğan salatası :D
|
Alıntı:
|
Adana'da bahar gelmiş de geçiyor. Biz bu manzaralar için 1 ay daha bekleyeceğiz :D
|
İklim farkı ne kadar da kendini belli ediyor.
Yeni sezonda hayırlı hasatlarınız olsun, Allah afiyetle yemeği nasip etsin. |
Sağolun, size de
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
güneyde sezon çoktan başlamış
|
Alıntı:
Maşallah bahara hazırlık bitmiş durumda . Bu yaz bahçe ve sayfa olarak sizin bahçeyi favori tutuyorum . Erken kalkan erken yol alır mantığı ile tüm güzel görüntüleri ilk önce sizden bekliyoruz. Kolay gelsin ....;) |
Alıntı:
|
Sn h dogan nasılsınız.Bugün sellukaları ektim.Bakalım ne olacak.Teşekkür ederim. Beni de sellukalı yaptınız.Saygılar...
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Şeftali çiçekleri çoğalıyor.
|
2 Eklenti(ler)
Armut ağacı ilk defa çiçek açıyor. Tam hatırlamıyorum ne zaman diktiğimi ama 4 ya da 5 yaşında.
|
2 Eklenti(ler)
Bunlarda muz bitkisinin artıkları ve bitki artıklarını biriktirdiğim yer. 1 yılda gübreye dönüşüyor özel bir uygulama yapmıyorum. İçinde bol miktarda solucan var.
|
3 Eklenti(ler)
Muscariler...
|
Günaydınlar Arkadaşım,Nasılsın.Diyorum ki o muzlar sararmaz mıydı acaba ?Biz Alanya ya gidince o yeşillerden çokça alıp Ankara ya geliyorduk.Evde sararıyordu.Ne güzel olmuş maşallah...
|
O muzların içi fazla dolu değil sarartıyorum ama tadı olmuyor. O yüzden çürümeye bırakacağım gübre olsun. Tam olunca iri oluyorlar 150-200g oluyor her biri resimde gördüklerin 100g bile gelmez hepsi kabuk ;)
|
gaziantepde muz
Alıntı:
saksıda muz yetiştirmek istiyorum. 100 litrelik bir saksıya gerekli toprak karışımı ve 20/20/20 lik besinle muz yetiştirebilirmiyim.? burda ısı 40 derece üzeri oluyor yalnız nem oranı düşük. mümkünmüdür ne dersiniz? |
Alıntı:
Saksıda veya dışarıda kışın nasıl koruyacaksınız peki, G. Antep kışın Adana'dan daha soğuk. Böyle olmasına rağmen yaprakları donuyor G.Antep'te gövdesi de donar. |
bodur çikita muz fidanı diktim.çok büyük saksıda ,şu an salonda pencere ve kalorifer peteğine yakın konumda. nisan sonrası çok sıcak oluyor. ozaman balkona güneşe çıkarmayı düşünüyorum. verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. birde limon ağacını sormuştum. kış ortasında bir tek limon vermiş. baharda tekrar çiçeklenme yapar mı acaba?çiçek dökmemesi için (hiç yoksa 3-5 ) meyve vermesi için nasıl bakmalıyım?
|
Baharda çiçeklenmesi lazım normalde. Yediverense zaten çiçeklenecektir.
|
Bahçenize göz dikmiş durumdayım sevgili h_dogan :)
Kısa bir süre sonra tüm malzemeleri hazır olacak. Adana grubu olarak kısır partisi düzenleyebiliriz :) |
Alıntı:
Ama siz de biliyorsunuz Adanalı'lar mangal yakmadan duramaz. ;) |
Bizim buralarda bir laf vardır bilirsiniz.
" Ağanın eli tutulmaz." :p:D:p |
Alıntı:
Keşke ağa olsam da koyun çevirsek hep beraber. ;) |
Sözün gelişi zaten sevgili h_dogan, Kurban Bayramlarında kaçacak yer aranıyorum.
Ayrıca kısırdan hiçbir yemek için vazgeçmem, un ve bulgur ve yeşillik insanıyım ben :) |
Alıntı:
Ben de meyve yemeği çok seviyorum birkaç yemek dışında yemekle aram iyidir. Yeşillikleri pek yemiyorum( marul hariç) desem yeridir halbuki en çok tüketilmesi gereken onlar bence. Allahtan kilo sorunum yok :D |
1 Eklenti(ler)
Erkenci kayısı çiçeklerini açmaya başladı, yanında bir de geççi kayısı var onun daha tomurcuklar bile patlamadı.
|
3 Eklenti(ler)
Erik de açmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Sarı nergiz. Bir tane daha var onda 5-6 tane çiçek vardı.
|
1 Eklenti(ler)
Soğanlara bakar mısınız.. Ne kadar da hızlı büyüyorlar. :D
|
1 Eklenti(ler)
Bu da sevdiğim bir çiçek olan süsen. ;)
|
2 Eklenti(ler)
Brugmansia uyandı hızla büyüyor.
|
3 Eklenti(ler)
Arum maculatum- Yılan yastığı
Eklenti 374270 Galium aparine- Yapışkan otu Eklenti 374271 Capsella bursa-pastoris - Çoban çantası: Ne kadar güzel çantalar değil mi? Eklenti 374272 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025