![]() |
Clematis
2 Eklenti(ler)
Clematis ' Rouge Cardinal '
Dün akşam bauhausta bu güzelle karşılaştım. Eklenti 380899 Eklenti 380900 |
Ceylan gözü
2 Eklenti(ler)
Ceylan gözü sardunyaları da görünce dayanamadım.
Çiçekse koy sepete:p Eklenti 380901 Renkleri fotoğrafta aynı gibi gözüküyor ama bu daha açık. Eklenti 380902 |
Açelya
1 Eklenti(ler)
|
Cyclamen
2 Eklenti(ler)
Cyclamenlerimin ikinci kez coştu. Karlar ve dondan sonra kış bahçesinden dışarı çıkardım. Havada yağmurlu olunca doğal olarak sulandılar. Ve şimdiki hali. Tekrar olmasın diye diğerlerinin fotoğraflarını koymuyorum.
Herhangi bir gübrede vermedim. Eklenti 380905 Eklenti 380906 |
Sümbül
3 Eklenti(ler)
|
iris
2 Eklenti(ler)
[QUOTE=Sevgi;1080893]Irisleride ilk kez yetiştireceğim. Çocukken Malatya-Arapgir de dağlardan toplardık. Annemin bahçeyede getirip dikmiştik. Ama kaç senedir ki kaybolmuşlar. Koçtaşta görünce hemen aldım. Nede olsa çocukluk anılarımı hatırlattılar.inşallah iris soğanlarımda çıkar
Eklenti 359718 Irislerimden bir tanesi açtı. Eklenti 380917 Eklenti 380918 |
Sevgili Sevgi , bahçeniz harika emeklerinize sağlık.
Sümbülleriniz misss kokusu süperdir mutlaka. Her biri ayrı güzel... |
Alıntı:
|
İris'iniz ilk senesinde mi açtı? :eek: ;)
|
Sayın Sevgi,
Hepsi birbirinden güzel. Cyclamen, sardunya, menekşe, renk renk sümbüller, irisler... Hepsinin de maşallahları var. Renk cümbüşü bir bahçe. Güzellikleri tarif etmek bile zor. Allah nazardan saklasın |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Nergis
2 Eklenti(ler)
|
Bu güzelliklere baktıkça Allahın büyüklüğüne bir kez daha inanıyorum kuru daldan nasılda muhteşem güzellikler yaratıyor.
|
Alıntı:
Rabbim herkese nasip etsin. Bu güzellikleri görecek sağlık sıhhat versin. |
"Çit"
2 Eklenti(ler)
Sevgi hanım; Nergizlerinizin çiçekleri muhteşem!!!
Maşallah maşallah emeklerinize sağlık. Çit çamlarının büyümüş halleri. Komşumuzun bahçesinden iki kare sizin için. Sevgiler... |
Teşekkürler sevgili milaca, sizden rica etsem kaç yıllık ve hangi cins olduklarını öğrenebilir misiniz? Sizin için bir mahsuru yoksa.;)
|
Muskari
3 Eklenti(ler)
|
Sümbül
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Lale
1 Eklenti(ler)
|
10 yıllık ve adları mazı imiş Sevgi hanımcım, ayrıca 3 yıllık olduğunda güzel bir form aldığını öğrendim, 50 cm ağaç aralığı ve devamlı üstten budama yapıyorlar.
Siz niyetine girdiyseniz bence bir an önce kollarınızı sıvayın:)) Not: İstanbu'lda fiatları nedir bilmiyorum, aldığımız mazıların boyutları 60 ila 80 cm aralığında 2.5 tl dediler 2 tl ye aldık bilginize. Sevgilerimle... |
Menekşeler, sümbüller harika görünüyorlar Sevgi hanım. Benim sümbüller ilk çiçeklerini açtılar bitti derken, 2.kez çiçek açmaya başladılar. Bu normal mi acaba, ilk defa sümbül yetiştirince şaşırdım. :) Bu arada sizdeki sarı sümbüle bayıldım, şahane görünüyor. Emeklerinize sağlık,sevgilerimle...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yalnız geçen yıllarda hep saksıda yetiştirdim. Bu sene bahçe toprağında değişiklik olacakmı bakalım, onuda seneye göreceğiz.:) |
Alıntı:
Teşekkürler:) |
Lale
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Hercai
2 Eklenti(ler)
Yeni fotoğraf makinesi aldığım için, yeni çekimler deniyorum. Daha önce menekşelerin fotoğrafları vardı ama bunlar şimdiki açanlar.
Eklenti 384110 Eklenti 384111 |
1 Eklenti(ler)
|
Nergis
1 Eklenti(ler)
|
Sümbül
3 Eklenti(ler)
|
Sümbül
4 Eklenti(ler)
Bu güzel anları sabırsızlıkla bekledim. Ve beklediğime değdi. Bütün gün başlarından ayrılmak istemiyorum. Neyseki bugün hava güzeldi de kokularını doya doya içime çektim.
Eklenti 384138 Beyazım, Eklenti 384130 |
Sümbülleriniz çok güzel. Güle güle koklayın. ;)
|
Alıntı:
Birde bahçede sümbüller hükümdarlık sürdüğü için onların sözü geçiyor:) Sağlıcakla. |
Ben seviyorum ama sadece izliyorum o kadar çeşit var ki hangisine yetişeceğim daha bir sürü tohum var ekemedim. ;)
|
Sayın Sevgi
Menekşeler, nergizler ve sümbüller hepsi harika birde yeni fotoğraf makinesi (bu arada hayırlı olsun ) ile makro çekimde mükemmel olmuş. Saygı ve selamlar |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025