![]() |
Alıntı:
Kalanchoe'leri önceleri pek sevmezdim, şimdilerde ise bir tutku oldu, aslında hiç üzmeden gelişip onlarca çiçeğini bizlerden esirgemediklerini fark ettim, çok seviyorum onları. Sevgilerimle sevgili Esin... |
Kasımpatlar dayanıklı çiçeklerdir sevgili milaca. :)) Buraların soğuna ayazına dahi bana mısın demiyorlar maşallah. Seneye yine sarı sarı açarlar, hiç telaş etmeyiniz. ;)
|
Alıntı:
|
Ahh evet, ben o ayrıntıyı yazmayı unutmuşum. :o Onca süre beklemeye gerek yok diye düşünüyorum, Nisan Mayıs gibi derin budama yapıyorum, hiç bir sorun olmuyor. :))
|
Tamam o halde Haziran diyelim.
|
"full"
2 Eklenti(ler)
Fideciden aldığım Full, en hasarsızını seçtim:))
Görünümü içler acısı, yaprakları yoluk yoluk yıpranmışlar. Arkadaşlar; yapraklarını kesmeyi düşünüyorum bir problem olurmu ne dersiniz? |
Sevgili milaca2010 ,fulunuzu güle güle büyütünüz...:) Hiç yapraksız bırakmamak kaydı ile ; bozulan yapraklarını kesiniz, hiçbir şey olmaz...Yanlız kar ve don havalarda içeri alınacağını biliyorsunuzdur...Veya naylon ve battaniyeye sarınız... İyi geceler....:))
|
Alıntı:
Yardımınız için teşekkürler Sevgili berrinb; havalar çok soğursa dediğiniz gibi içeri alırım. Sizde İstanbul'da yağan karın keyfini doya doya çıkartın. Esenlikler dilerim... |
"Amaryllis"
1 Eklenti(ler)
Amaryllis
|
Sevgili milaca2010 amarallis inizin şimdiki hali mi?
|
"Amaryllis & Sakız Sardunya"
4 Eklenti(ler)
Sakız Sardunya tomurcuk vermiş.
|
Sevgili YeniGine; evet Amaryllis in şimdiki hali. İstanbul'dan getirdim yolculuk esnasında biraz hırpalandı, bugün saksı değişimi yaptım, Amaryllis'lerin çiçeklenme zamanı, şimdilik çiçeklenmeye pek niyetli değil sanırım.
Sevgiler selamlar sevgili YeniGine ... |
Benim bildiğim; şu anda amarallisler yapraklarını çürütmekle meşgul olup, baharda yeniden yaprak filizleri vererek temmuz-ağustos gibi çiçeklerini açarlar.
Şu an üyelerin sayfalarında görüyorum sizde de olduğu gibi yeşil yapraklı, daha da olmalı çiçeklerini bile açmış!.. Bir türlü anlamadım!.. Sevgiler sevgili milaca2010. |
Sevgili YeniGine; yıllar önce anneannemin verdiği Amaryllis Mayıs Haziran gibi açarlardı, pusulaları şaşmış:) haklısınız...
|
Bahçenizi ilk defa ziyaret ediyorum. Öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum.
1. Kamelyanızı çok beğendim. 2. Kalanchoe'larınızı çok beğendim favorim onlar. 3. Starliçenize sadece Allah nazarlardan korusun diyorum çok tatlı. 4. Tablonuz harika. 5. Saksı olarak kullandığınız malzemeler çok hoş. 6. İYİ GÜNLERDE OTURMANIZ DİLEĞİYLE. ;) |
Sn. h_dogan; beğenileriniz iyi dilek ve temennileriniz için çok teşekkürler.
|
"Sardunyalar"
5 Eklenti(ler)
Sardunyalar, full.
|
"Kaktüs & Sukulentler"
5 Eklenti(ler)
Stapelia LEŞ KAKTÜSÜ Duvalia parviflora
Haworthia Attenuata Echeveria. Pilosocereus Pachycladus |
"Minyatür çam"
5 Eklenti(ler)
Adını bilmediğim yaprakları selviye benzeyen birçam türü.
Çevreyi tanımak amacıyla çıktığımız bisiklet turunda bisikletli bir günbatımı. |
Devam
5 Eklenti(ler)
Irmağın Akdenizle buluşması muhteşemdi!
Balıkçılardan aldığımız taze balıklarda cabası... |
Devam
5 Eklenti(ler)
Devam
|
"Sümbül"
2 Eklenti(ler)
Sümbüllerim! sn.Mutlu Kutlu beyden aldığım sümbüller topraktan çıkmaya başladılar...
|
Yeni bir can, yeni bir hayat. Bu muhteşem güzellikler açtığında da resimlerini görmek isterim:)
|
Sayın Milaca
Çiçeklerinizin hepsi birbirinden güzel hangisine bakacağımı bilemedim, fotoğraflar deseniz onlarda harika hele günbatımı muhteşem olmuş. |
Eklemezmiyim Sevgili dalya35; gözlerim sürekli üzerlerinde, güzel yorum ve ilgin için çok teşekkürler, sevgiler...
|
Sn. september82; beğenileriniz çok teşekkürler.
Esen kalınız... |
sn. adneser; ilginiz ve güzel yorumunuzla onur verdiniz, çok teşekkürler...
|
Sevgili YeniGine arkadaşım, sevgili,Sudenur, sevgili Esin, sevgili dalya35, sevgili Sevgi, sn.adneser, sn. heyyamola, sn.september82, sn.kılıç ilgi ve beğenileriniz için çok teşekkürler.
Bol çiçekli günler dileğiyle sevgiler selamlar. Esen kalınız... |
"Sümbül"
5 Eklenti(ler)
Sümbüller tek tek açmaya başladılar.
|
"Sümbül"
3 Eklenti(ler)
Sıradakiler:))
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025