![]() |
Bahçeden
3 Eklenti(ler)
Genel görünüm.
|
Bahçemizden
5 Eklenti(ler)
Bahçemizden yeni paylaşımlar, Clematis Josephine
|
Bahçemizden
4 Eklenti(ler)
Clematis Josephine devam-
|
Bahçeden
5 Eklenti(ler)
Bahçedeki üç limon ağacıda çok çok çiçeklendiler, sonuçta sadece bir limon ağacı dışında hepsi çiçeklerini döktü.
Zeytinden bir kare. |
Bahçemizden
4 Eklenti(ler)
Altın çileğin maşallahı var.
|
Bahçeden
5 Eklenti(ler)
Echeveria çiçekte.
|
Bahçeden
5 Eklenti(ler)
Begonvil.
|
Bahçeden
5 Eklenti(ler)
devam-
|
Bahçemizden
5 Eklenti(ler)
Kaktüslerle devam-
|
Sevgili milaca2010 hepsi de çok güzeller ama ben Clematis Josephine ve sanırım arap fuluydu, yalnışsam düzeltin, çok beğendim, seneler evvel o fulden bende de vardı, çok güzel kokusu vardı.
İyi günlerde sağlıkla keyfini çıkartmanız dileklerimle sevgiler. |
Sevgili milaca, bahçen rengârenk olmuş maşallah, çiçek açmayan bitkin kalmamış emeklerine, gönlüne sağlık...
|
Mavi çan sarmaşığı
5 Eklenti(ler)
Sn Orhan Özbilgiç hocamın gönderdiği Mavi çan sarmaşığı tohumlarından yetiştirdiğim sarmaşığın ilk çiçekleri, teşekkürler Orhan hocam.
|
Bahçemizden
5 Eklenti(ler)
Bahçemizdeki 4 yaşındaki Nar ağacının ilk meyveleri oluşmaya başladı.
|
Selluka
2 Eklenti(ler)
Sn. Ahmeter hocamızın gönderdiği tohumlardan yetiştirdiğim sellukam üçüncü senesinde.
Selluka çiçek tomurcuklarını göstermeye bu yıl erken başladı normalmidir bilemem, çünkü geçen yıl ilk çiçeklerini Eylülde açmıştı, bu yıl erkenci tam açmış hallerini görmek için sabırsızlanmaya başladım bile:))) |
Alıntı:
Bakla zınnı böceğini son resimde görüyorum. Bir kere görmeye başladığınızda ne kadar zarar verdiğini farkedip her yerde onu görebiliyorsunuz. Tabi hemen öldürmeye başlıyorsunuz. O kadar çoklar ki öldürmekle bitmiyorlar. http://www.agaclar.net/forum/sebzele...lilar/4070.htm Her şey çok güzel. |
Alıntı:
Sevgili milaca2010 çan sarmaşık çok güzelmiş ben çok beğendim, kışa dayanıklı bir sarmaşık mıdır ? keyifle seyretmeniz dileğimle. |
Alıntı:
S.n Muda;Ziyaretiniz, dikkatiniz ve uyarınız için teşekkür ederim, bende ne güzel çiçekte bonus olarak böcek kareleri ilgimi çeker, gereken önlemleri hemen alıp avcılığa başlamalı. |
Sevgili akçabardak;Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Mavi Çan sarmaşığı çok yıllık olmalı, geçen yıl tohumdan filizlendirmiştim bu sene çiçeklenmeye başladı.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sukullent ve Kaktüsler
5 Eklenti(ler)
Stapelia, çiçeklerinin hoş olmayan kokusu sebebiyle halk diliyle (Leş Kaktüsü).
İlk çiçeğini açtı ve anında sineklerin hücumuna uğradı ve kurtlarını attılar ve görüntü kirliliğine sebep oldular, ilk birkaç fotoyu anında çektim diğerleri maalesef bilindiği gibi. |
Sukullent ve Kaktüsler
5 Eklenti(ler)
Devamında sinek ilacıyla müdahale ettiğim çiçek, 4 ve5inci kare stapelianın açmadan önceki görüntüsü.
|
Sukullent ve Kaktüsler
5 Eklenti(ler)
Sukullent ve Kaktüslerle devam.
|
Sukullent ve Kaktüsler
5 Eklenti(ler)
Devam-
|
Bahçemizden
5 Eklenti(ler)
Devam-
|
Bahçeden
5 Eklenti(ler)
Devam-
|
Bahçeden
5 Eklenti(ler)
Devam-
|
:) Sevgili milaca maşallah kaktüslerin ne güzel çiçeklenmişler. Papatyaların harika, emeklerine gönlüne sağlık.
|
Night Blooming Cereus
5 Eklenti(ler)
Prensesimin İlk çiçeği, aşama aşama kareler.
|
Night Blooming Cereus
5 Eklenti(ler)
Final-
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025