![]() |
İnşallah diğer çeşitleride ediniriz sn. h_dogan; sizde iyi günlerde büyütün küpelilerinizi, pardon kuzenleri:)) Üzerleri bol bol çiçeklensinler.
Esen kalınız... |
"Kaktüs"
2 Eklenti(ler)
mammillaria matudea. Bugün daha güzel!!!
|
Sayın Milaca
Maşallah Amaryllis çok güzel açmış, ben geçen sene soğanlarını ayırmıştım heralde onun için açmadı, mammillaria matudeaçiçekleri çemberi tamammlamış, küpe'nın formu harika olmuş, fakat dışarıda, bahçede yaşamı sürdürebilirmi merak ettim çünkü güneşi hiç sevmiyor diye biliyorum ben yaşatamadım. Saygı ve selamlar |
Dediğiniz gibi küpeler şimdilik iyiler sn. adneser; yapraklarında herhangi bir güneşten etkilenme gördüğümde akşama doğru güneş alan kuzeye bakan bahçeye taşıyacam.
İlginize teşekkür ederim sn. adneser, esen kalınız... |
çoook güzeller...
Milaca ,ellerine sağlık,ne güzel açmış amayrllis,kaktüs,küpeli..hangi birini sayayım hepsi birbirinden güzeller,tebrik ederim:p
|
İlginize teşekkürler Neslihan hanım; En güzelleri sizlerin olsun...
|
"Aromatik"
1 Eklenti(ler)
Aromatik bitkiler, Maydanozlar ve Naneler...
|
"Bahçeden"
5 Eklenti(ler)
Bahçeden genel görünüm...
|
"Bahçeden"
5 Eklenti(ler)
Bahçeden, sebzelik...
|
Sevgili milaca, maşallah; genel görünüm gerçekten çok güzel. Ellerine, emeğine sağlık.
İlk fotoğrafta sağdaki kırmızı bitki nedir acaba? |
"Bahçeden"
5 Eklenti(ler)
Bahçeden, sebzelik devam.
|
Sarmaşık gül sevgili Yeni Gine; odaklanmadığımdan pek net çıkmadı, ilgin için çok teşekkür ederim.
Sevgiler... |
Ama çok da güzelmiş sevgili milaca maşallah hemen dikkat çekiyor. Kaç senedir isterim çok şükür ben de bu sene sarmaşık gül aldım. Kırmızı. Bahçe sayfamda bir fotoğrafı var çok şükür kimse kopartmadan fotoğraflayabildim.
|
"Bahçeden"
5 Eklenti(ler)
Bal Kabağı fidesi bakalım yetiştirebilecekmiyiz, buralarda pek olmaz diyorlar.
Denemekte fayda vardır. Minik gül ve açacak olanlar... |
"Kaktüs"
5 Eklenti(ler)
Kaynana topuzunun, akşam üzeri çektiğim fotoğrafları, gece açar diye düşünmüştüm, biraz önce baktığımda tüm haşmetiyle açmışlardı, karanlıkta flashla çektiğim fotoğrafları hiç beğenmedim fakat kısa ömürlü çiçekleri sabaha çıkarlarmı bilemiyorum, paylaşımdan sonra tekrar fotoğraf çekmek için iyice aydınlatarak tekrar bir kaç kare çekmeye gidiyorum, gece gece çevreden görecek olanların düşüncelerini pek umursamıyorum:)))
|
Eyvah!.. Sevgili milaca güllerde bit var gibi... Hemen arapsabunlu su fısfıslamak gerekiyor gibi...
|
Dün ilaçladık, arkadaşım, ne kadarda belirgin duruyorlar...
|
:D Sevgili milaca; zaten hiçbirimiz çevre ne düşünür diye düşünmüyoruz boşverdik. Ve iyiki düşünmemişsiniz çok da güzel yakalamışsınız... Peki çiçekler de nasıl öyle gece gece açmışlar o da bir garip...
|
Alıntı:
:( Benim ön taraftaki güllerimde de (minyatür güllerim) maalesef fazlası ile varlar, şimdi de kara leke, pas başladı... |
Alıntı:
|
Yeni Ginecim, genelde hep gece açıyorlar nöbet tutmak gerekiyor yoksa bu güzellik yarına kalmıyor, neyseki devamı var üzerinde pek çok tomurcuk var...
|
Galiba beyaz açtı, genelde daha önce çürüyen kaktüsüm uçuk pembeydi, şimdi tekrar gözlemlemeye gidiyorum...
|
:D Bekliyorum, merak ettim ben de.
|
"Kaktüs"
5 Eklenti(ler)
Echinopsis oxygona- Kaynana topuzunla devam.
|
Sevgili milaca; harikalar gerçekten beklediğime değdi... Çok güzeller, maşallah. O halde artık ben de 2 tanecik kaktüsümü garajdan çıkarıp sulayayım... Doğru mu?
|
Evet haklısın öyle yap, kaktüsler zahmeti olmayan bitkiler, çiçekleride güzel daha ne olsun, bende ağaçlar net sayesinde sevdim kaktüsleri...
|
Maşallah ne kadar da güzel açmış. Sizde ****** gece nöbetine kaldınız ve yakaladığınız görüntü muhteşem. Ellerinize sağlık.
Neden ki bu güzelliğini sadece gece gösteriyor acaba? Tehdit etseniz gündüze bırakmaz mı bu güzelliği? :D |
Sayın Milaca
Hepsini tek tek saymıyorum, herbir kare çiçeği ile fotoğrafları ile muhteşem, bu arada fotoğrafların neden bu kadar mükemmel olduğu anlaşıldı Sn Milaca. Elinize ve emkelerinize sağlık. Saygı ve selamlar |
Neden ki bu güzelliğini sadece gece gösteriyor acaba? Tehdit etseniz gündüze bırakmaz mı bu güzelliği?
Günaydın Sevgi hanım; Yanılmışım şu an saat 11:44 itibarıyla halen çiçekler açık vaziyetteler akşam üzerine kadar dayanabilirlerse, günün en güzel ışıklarında karelemek istiyorum. İlginize çok teşekkür ederim, sevgilerimle... |
Günaydın sn.adneser; Güzel yorumunuzla onur verdiniz, çok teşekkürler.
Saygılarımla... |
"Echinopsis oxygona"
5 Eklenti(ler)
Echinopsis oxygona ( Kaynana topuzu)
|
"Night Blooming Cereus"
5 Eklenti(ler)
Sn. Zafer İnandıklı'nın gönderdiği Cereus, Epiphyllum oxpetalum (Night Blooming Cereus)-(Bir Gecelik Gelinin son durumu.
Beyaz Ranunculus, Itır... |
"Sardunya"
5 Eklenti(ler)
Ceylan ve Sardunyalar.
|
"Bahçeden"
5 Eklenti(ler)
Devam.
|
"Bahçeden"
4 Eklenti(ler)
Bahçe devam.
|
"Bahçe"
5 Eklenti(ler)
Devam.
|
"Şeftali & Hurma"
5 Eklenti(ler)
"Şeftali ve Trabzon Hurması...
|
"Bahçe"
5 Eklenti(ler)
Bahçeden görünümler.
Kamelyamın son hali. |
Hepsi çok güzel elinize sağlık. Bence sardunyaların sararan yapraklarını kopartın daha güzel görünürler.
|
çiçekleriniz çok güzel, elinize sağlık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025