![]() |
Sevgili milaca; kamelyanız ne kadar güzel olmuş. Son 4-5 aydır bende kamelya almamak için kendimi zor tutuyorum. Çok sevmeme rağmen benim bahçe genellikle rüzgarlı olduğundan bu isteğimi rafa kaldırdım. Şimdi sizinkileri görünce raftan sesler duymaya başladım:D
Sağlıkla büyüsün kamelyanız. Bu güzellikleri görecek sağlık ve mutluluklar dilerim. Sevgilerimle. |
Sn milaca2010,merhabalar çekimleriniz harikaçok net canlı ellerinize sağlık.Gazanyalar bu senenin mi?Biz burda daha sümbülün topraktan yeni patlamasını bekliyoruz.Siz tohum yaptınız.Hep sıcak iklim ve şehirlere imrenmişimdir.
|
Sn. gülenyüz'e katılıyorum. Çekimleriniz harika. Ben o konuda hevesliyim ama beceriksizim. :(
|
Sayın milaca
Yine harika çiçeklerinizin mükemmel fotoğraflarını bizlerle paylaştınız, teşekkürler. Saygılar |
Sevgili milaca2010,yine cok güzel resimler paylaşmışsınız ama kamelyanın maşallahı var,,,
|
Sayın milaca2010.
Fotoğraflar çok kaliteli çıkmış. Renkler çok doğal ve renk ve ışık patlaması yok. Net ve pırıl pırıl. Ellerinize sağlık. |
Alıntı:
İnanın sürekli rüzgar, fırtına, yağmur yinede bana mısın demedi sevgili Kamelyam, o zamanlar diğer renklerini almadığıma pişmanım, yenilerini almak için arayış içindeyim. Güzel yorum ve ziyaretiniz için teşekkür ederim. Sevgiler selamlar... |
Alıntı:
Gazanyaları bir otelin bahçesinden aldığım için pek fikrim yok, bahçe işlerinle ilgilenen kişiye sormam lazım. Sizin Sümbülleriniz de yakında açarlar inşallah bizlerde paylaşımlarınızı bekliyoruz. Saygılarımla, esen kalınız... |
Alıntı:
ilgi ve yorumunuz için teşekkürler. Esen kalınız... |
Alıntı:
Saygılar... |
Alıntı:
Sevgiler selamlar... |
Alıntı:
Kırmızı ve beyazda nüansı tutturmak oldukça zor, şansım yaver gitti anlıyacağınız. Düşünce paylaşımı ve ziyaretiniz için teşekkürler. Esen kalınız... |
"Günaydın"
5 Eklenti(ler)
Sedum Palmeri.
|
günaydın
Çiçek güzel .çekim güzel. bahçe güzel .her şey güzel
İyi günler |
Merhabalar Sn milaca2010,bahçede buluşamıyoruz.Ben geliyorum.Siz yoksunuz .Siz geliyorsunuz ben yokum:D Vallahi kusura bakmayın çimlere basa basa bahçeyi geziyorum ayak izlerim çıkıyordur. Camelya kokuları buraya kadar geliyor.Sevgi ve Saygılar...
|
Bende gazanyanın rengine bayıldım, dünden beri gelip gidip bakıp maşallah deyip çıkıyorum. ;) :) Fotoğraflarda kaliteli olunca sayfanızdan ayrılamaz oldum. Aynısefanın üzerinde de minik bir salyangoz görüyorum, yaramaz şey çiçekleri yeme sakın diye tembihledim. :p:p Emeklerinize sağlık, sevgiyle...
|
Alıntı:
Saygılarımla... |
Alıntı:
Saygı ve selamlar... |
Alıntı:
Hiç söz dinlememişler sevgili ipektuğçe; Bu gün biravuç topladık o yaramazlardan, ana babalarını saf dışı ettik, şimdilerde yeni jenerasyon işbaşında. Ziyaret ve güzel görüşleriniz için çok teşekkürler. Sevgilerimle... |
Bahçeden
5 Eklenti(ler)
Karalahanalar büyüyorlar, pazı diye ektiklerim ise pazıya benzemiyor...
|
Sayın milaca
Kara lahanalar iyi büyümüş, pazıların görünümü ise turp yaprağı gibi geldi bana. Saygılar |
sayın milaca kamelyalara bayıldım. Tek kelime ile harika....
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sn Milaca2010 Arkadaşım nerelerde acaba.Bende gezmeye gelmiştim.Saygılar
|
Sevgili milaca, hersey cok güzel gelismis bahari birakin yaz günleri gibi sanki. Biz halen karla kisla ugrasirken sizin oralara yaz gelmis bile:) Keyfini cikarin....
Ah birde su kamelyaniz yokmu....Müthis, müthis.... Masallah!!!.... Ellerinize saglik :) |
"Kuplar"
5 Eklenti(ler)
Çorba kuplarından yaptığımız mini saksılara transfer olan bitkiler...
|
"Bahçe"
5 Eklenti(ler)
Sümbüller, açmaya hazırlanan Frezyalar.
Beyaz Açelya. |
"Misafirimiz"
3 Eklenti(ler)
Bahçemizde sevimli bir konuk var, komşumuzun miniş köpeği köpüş, henüz 3 aylık.
Beyaz sümbül... |
Merhabalar Sn milaca,nasılsınız. Yoktunuz bir kaç gündür. Döktürmüşsünüz yine.Harika gözüküyorlar.Çekim harika zaten.O minik haylazı benim buraya kargolar mısınız lütfen çok tatlı.Sevgi ve Saygılar....
|
Rengarenk güzel armağanlar için çok teşekkürler sn. gülenyüz.
Esenlikler dileğiyle... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025