agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Sudenur / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/27948.htm)

Sudenur 07-05-2013 00:32

5 Eklenti(ler)
Sarı kırmızı lalelerimden sonra alacalı güzeller açtı geçti..
Eklenti 400514

Hercai-Lale uyumu..
Eklenti 400515
Eklenti 400516

İki kök Gaura'ma bir kök daha ekleyim istiyorum, pek bir cılızlar şu halleriyle.. :rolleyes:
Eklenti 400517

Tohumdan yetiştiremedim haseki sevdam körelsin diye iki saksı yetişmiş fide aldım.. :o
Eklenti 400523

Sudenur 07-05-2013 00:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1150334)
Leylak gerçekten hem çiçeği hem kokusu ile çok güzel bir bitki; ah keşke az biraz daha çiçekli kalabilse... Sevgili Sudenur artık çiçekleri geçtikten sonra ne yapacağız, budayacak mıyız yoksa belli bir zamana kadar bırakacak mıyız? Bilgilendirirsin artık beni.

Sevgili ablam, ben hemen çiçek bitiminden budadım, genç sürgünleri daha hızlı gelişsin diye kalınlaşmış dalları kökten budamayı düşünüyorum yaz sonunda.. ;)

Sudenur 07-05-2013 00:44

5 Eklenti(ler)
Kışı hasarsız atlatan acemlerime bakmaya doyamıyorum.. ;)
Eklenti 400524

Çim karanfillerim..
Eklenti 400525

Yaz kar'ım kabardı da kabardı..
Eklenti 400526

Seneye bir kaç kök daha Hosta edinmem farz oldu.. en dikkat çeken köşesi onlara ait diyebilirim bahçemin..
Eklenti 400527
Eklenti 400528

milaca2010 07-05-2013 00:45

Çok severim Leylakları sevgili sudenur: Çiçeklerininde maşallahı var doğrusu, aman nazar değmesin.
Diğer bitkilerinizle birlikte alacalı Lalelerinizle bahçenizde şölen var, bitkilerin böceklenmesi biraz sıkıntı verse de çaresi var en azından.
Bu yaz ve uzun yıllar boyunca bahçenizde huzurlu ve keyifli zamanlar geçirmeniz dileğiyle.
Sevgiler selamlar...

Sudenur 07-05-2013 00:53

5 Eklenti(ler)
Yan bahçem güllerim açmadığı için gözüme çok renksiz göründü, iki kök papatya aldım diktim..
Eklenti 400539

Bir kök'te karanfil..
Eklenti 400540

Bir sürü tohum attım ama yarısı çimlendi yarısından ses seda yok, :o Hazır fidelerle avunuyorum. Gazanya'larım..
Eklenti 400541

Gölge köşeme Yeni Gine, Telgraf çiçeği ve küpelilerimi koydum..
Eklenti 400542
Eklenti 400543

Sudenur 07-05-2013 01:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi milaca2010 (Mesaj 1150349)
Çok severim Leylakları sevgili sudenur: Çiçeklerininde maşallahı var doğrusu, aman nazar değmesin.
Diğer bitkilerinizle birlikte alacalı Lalelerinizle bahçenizde şölen var, bitkilerin böceklenmesi biraz sıkıntı verse de çaresi var en azından.
Bu yaz ve uzun yıllar boyunca bahçenizde huzurlu ve keyifli zamanlar geçirmeniz dileğiyle.
Sevgiler selamlar...

Çok teşekkür ederim sevgili milaca..
Leylak kokularını içime çeke çeke bir hal oldum, hele de akşam üzeri tabancayla sulama yaparken ıslanan toprak kokusuyla bütünleşince kokusu.. eve girmeyi canım istemedi.. ;) Zarif mesajınız ve içtenliğiniz için tekrar teşekkür ederim.. Saygılar, sevgiler.. :)

mandalinleerik 07-05-2013 01:04

Hepsi çok güzel ama en çok "Gölge köşe"sini beğendim.

Sudenur 07-05-2013 01:12

5 Eklenti(ler)
Söküp tekrar diktiğim Süsen'lerimden sadece Sarı olan açtı çünkü sadece onu sökmemiştim. :( Aralıklı dikmiştim sıklaştırdım..
Eklenti 400548

Hemen yanına gömdüğüm iki kök ekinezyam yaprak büyütmeye devam ediyor fakat bu yıl çiçek vermeyecek sanırım.. :(
Eklenti 400549

Arka bahçemden genel görünüm..
Eklenti 400550
Eklenti 400551

Yan bahçemden genel görünüm.. :o Çok boş farkındayım.. :rolleyes:
Eklenti 400552

Sudenur 07-05-2013 01:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinleerik (Mesaj 1150364)
Hepsi çok güzel ama en çok "Gölge köşe"sini beğendim.

:eek: Aaa, gerçekten mi? :) Çok teşekkür ederim, öylesine bir düzenlemeydi, beğendiğiniz için mutlu oldum.. ;)

Sudenur 07-05-2013 01:21

5 Eklenti(ler)
Bu küçük düzenleme nasıl olmuş? :p
Eklenti 400553
Eklenti 400554
Eklenti 400555
Eklenti 400556

Yer örtücü bitkime yakın çekim.. ;)
Eklenti 400557

Cymbelina 07-05-2013 01:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur (Mesaj 1150372)
Yan bahçemden genel görünüm.. :o Çok boş farkındayım..

Eh şekerim bilmem şunlar size birşeyler ifade eder mi: kum havuzu...sonra kum havuzu. Bir de söylemiş miydim kum havuzu? :dilli::D

Şimdi ben demiştim demek istemiyorum aslında ama bakınız aynı fikirde birleştik. Aklın yolu bir!:D

Tamam, tamam:) Nerelerdesiniz sevgili Sudenur? İnşallah iyileşmişsinizdir, iyisinizdir. Sardunyalarınız ne renk açtı? Çok merak ediyorum:) Gerçi daha açmamış da olabilirler.

Bir de bu Hosta mevzuu var. Forumda bir hosta almış başını gidiyor, hosta aşağı hosta yukarı:D, kesin görmüşümdür de şu an hatırlayamadım. Çiçek açıyor değil mi o?

Sudenur 07-05-2013 01:32

5 Eklenti(ler)
Komşumuzun kedisi Şeker doğum yaptı, bebişlerden birini kızım kaptı.. :p
Eklenti 400558
Eklenti 400559
Eklenti 400560

Boncuk koyduk adını. Uyuklarken üstünü örtüyorum pek memnun oluyor..
Eklenti 400561

Uydu alıcısının üzerini mesken tuttu, kaçıp kaçıp oraya saklanıyor şeker şey.. :D
Eklenti 400562

mandalinleerik 07-05-2013 01:43

Çok güzel yavrular. Hayvanları zaten çok seviyorum ama kızım olduktan sonra özellikle yavru hayvanlara kıyamıyorum. Umarım birlikte uzun seneler paylaşırsınız.
Sanırım uydu alıcısının üzeri sıcak olduğu için orada yatıyor.

YeniGine 07-05-2013 01:45

Sevgili Sudenur'um o küçük düzenleme güzel olmuş ellerine sağlık...
Yer örtücü bitkin testisi ile çok daha güzel...
Şeker e maşallah... Boncuk a gelince süper; elindeki görüntüsü ve hele o battaniye altındaki hali çok güzel çok. Uydu alıcısı sıcak ise sevmiştir orayı büyük ihtimal. O pozu da çok güzel. Yani artık Boncuk diye bir kediniz var. Çok sevdim.

Sudenur 07-05-2013 01:46

Sevgili Cymbelina, Boncuğu sahiplendikten sonra daha olumsuz bakmaya başladım kum havuzuna, umumi alanları bahçemde olsun istemiyorum kedilerin.. :p :D

Yanıklarım geçti sayılır, sağol canım teşekkür ederim, çok az bir iz kaldı ama önemli değil, fondotenle kapatabiliyorum.. ;)

Sardunlar beklentimi pek karşıladı sayılmaz, öyle ahım şahım bir farklılığı yok piyasadakilerden, henüz ikisi çiçeklendi, biri istediğim renkten farklı çıktı, diğerleri ne çıkacak henüz bilmiyorum.. saat epeyce geç olmuş, yarın güncel çekimlerini yaparak eklerim sayfaya, unutmaman ne hoş.. ;)

Hosta'm henüz çiçeklenmedi ama biri tomurcuk yaptı, bakalım nasıl açacak? :confused: Zaten çiçeğinden çok yaprak şekilleri ve dolu dolu görüntüsü göz dolduruyor ve en favori bitkim diyebilirim, seneye bir kaç gölgeyi daha güzelleştireceğim.. ;)

Sudenur 07-05-2013 01:51

Sevgili mandalinleerik ve Yeni Gine ablacığım, biz de sıcak olduğu için tercih ettiğini düşünüyorduk uydu alıcısının üstünü ama televizyon kapalıyken de orada uyuyor yaramaz.. ;)

YeniGine 07-05-2013 01:53

:D O halde alışmış oraya. Olsun çok da güzel durmuş orada, üzerine biblo olmuş. Çok sevdim Boncuk u.

Sudenur 07-05-2013 02:07

3 Eklenti(ler)
Sağol ablacığım biz de çok sevdik.. ;)

Hele o pembiş ıslak burnu yok mu, bayılıyorum..

Burnumu burnuna sürtünce yanağımı okşuyor patisiyle.. ;)

Çimlerle oynaşıyor..
Eklenti 400563

Çuhaların üstünde geziyor, kızıyorum.. :p
Eklenti 400564

Atık boncuklarla yaptığım rüzgar çanımıza ulaşmak için omzuma çıkıyor şımarık.. :p
Eklenti 400565

Tika 07-05-2013 04:49

Sevgili Sudenur,
Kızınızın nihayet istediği kedisine kavuşmasına sevindim. :) Hayvan sevgisiyle büyüyen çocuklar çok sağlıklı kişilikler geliştiriyorlar.Sağlıcakla büyüsün Boncuk'unuz. :) Şanslı da,bahçede oynayabilir.Büyüdüğünde tasma takabilirsiniz,üzerlerine kedinin isminin ve sahibinin telefon-adresinin yazıldığı künyeler var ve 6.-7. aylarda da kısırlaştırırsanız,çok sakin mutlu bir kedi olarak yaşamına devam eder. Dişi mi,erkek mi? :)

Bahçe bitkileriniz güzel görünüyorlar.Sukulent aranjmanınız da güzel olmuş.Ortancalarınız umarım açarlar,geçen yıl benimkileri açtıramamıştım;ama hata bendeydi.Benim bahçem olmadığı için,zavallıcaklar zaten saksıda duruyorlar.Bu yıl kış boyu açıkta durdu,üşüdü,sonbaharda budamıştım.Çiçek tomurcukları yapmış,ne renk açacakları hakkında fikrim yok,umarım açarlar.Geçen yıl aldığımda tomurcuğu vardı;ama yerini yadırgadı açmadı.Benim de uygun yerim olmadığından güneşte duruyordu.Bu yıl en gölge olan kısma yerleştirdim.

Sardunyalarınız nerede? :) Fotoğraflarını göremedim,kışın mutlaka ev içine almalısınız Ankara'da,kapalı bir balkon varsa oraya,arada da havalandırırsanız mutlu olurlar.Annem hep bu şekilde yapıyor.İlkbaharda bahçeye,sonbahar sonunda kapalı balkona alıyor.

Sevgiler

Sudenur 07-05-2013 11:10

5 Eklenti(ler)
Hoşgeldiniz sevgili Tika ve beğeni de bulunan kıymetli dostlar.. ;)
Boncuk'umuz dişi. Şu an için sadece aşısı yapıldı ve bir de pire tasması taktık boynuna.. Gündüzleri arka veranda da duruyor gece antre de uyuyor. Kızım öyle seviyor ki neredeyse hep koynunda taşıyacak lakin tüy yutar, sağlığı açıdan problem yaratır endişesiyle antreye bırakıyoruz geceleri. O da alıştı zaten, "Evine git!" deyince minik koltuğuna koşuyor, orada uyuyor.

Sardunya'larımı geçen kış eve aldım, ısıtılan ortamda bir tuhaf oldular, üçü kurudu, biri hala kendine gelmedi, bu sezon bazı kıymetli dostların gönderdiği çelik ve zengarden den aldığım fidelerle avunmaktayım. Balokonumu kapattırıp ısıtılmayan ortama taşımayı düşünüyorum kış geldiği vakit.

Konserve kutularından dönüştürdüğüm teneke saksılarıma Zengarden'den aldığım mini fideleri ve hediye aldığım çeliklerden diktim.. :rolleyes: Satın aldıklarımın renkleri istediğim ton da açmasa da çiçeklerini seyretmeye doyamıyorum..
Eklenti 400648
Eklenti 400649
Eklenti 400650

Birkaç sardunya daha edindim, öğleden sonra ekleyeceğim resimlerini.. ;) Ama gitmeden tohumdan yetiştirmeye çalıştığım sardunyalarımı da paylaşayım ve kaçayım, okula götürmem lazım kızımı.. :)
Eklenti 400655
Eklenti 400656

berçin 07-05-2013 15:34

Dönüşün muhteşem olmuş sevgili Sudenur,sukulen düzenlemelerin çok hoş görünüyor.Boncuk'a bayıldım,güzel kızın sağlıcakla büyütsün...

Cymbelina 07-05-2013 21:21

Konserve kutusu saksıları beğendim, salça mı konserve kutusu mu onlar? Ben salça kutularını atmıyorum, şu an salça kutusu istilası yaşıyoruz evde:) (yoğurt- peynir kaplarından hariç). Sizinkiler de salça kutusu büyüklüğünde olanlardan mı daha mı büyük? Dışlarını süsleyince de güzel olmuş, ben öylece bıraktım hem biraz üşendiğimden;) hem de nasılsa balkonda toz toprak olacak diye.

Zenfide'den şikayet etmiş bir başka arkadaşımız daha Sardunya sayfasında, sanırım onunki de başka renk açmış. Tohumdan sardunya yetiştirmeyi ben de ister oldum göre göre:) 1 tane denemek için ektim, çok yüzeye yakın kaldı belki de olmadı, dün bir tane daha attım, bakalım. Üstünü kapatmadım acaba ondan mı oldu bilmiyorum.

adneser 07-05-2013 21:32

Sayın Sudenur

Uzun aradan sonra göremediğimiz çiçekler epeyce gelişmiş bahçedekiler nasıl olmuştur kimbilir ;) yakında bahçe görsellerinide paylaşırsanız gözlerimiz bayram edecektir merakla bekliyoruz.

Herşey gönlünüzce olsun.

Saygılar

gilan 08-05-2013 07:40

Özlemişiz bu bahçeyi :)

Leylağın kokusuna doyum olmuyor değil mi? ;) Leylağın yediveren bir cinsi var aslında. Normal leylak gibi ilkbaharda tam çiçekleniyor, sonra da sezon boyunca arada azar azar çiçekleniyor.

Taş çiçeklikte laleler ve hercailer çok güzel olmuş. Ne zamandır onu merak ediyordum. :) Şöyle yan taraftan bir fotoğrafını da çektin mi?

Acem kışı atlattı demişsin. Nerede atlattı? Dışarıda mı?

O pembe çiçek çin karanfili değil, armeria. ;) Çiçeksizken çim gibi görünmesini seviyorum. Aslında genişçe ama basılmayan bir alanı çim gibi kaplatsak, o da arada çiçek açıp sürpriz yapsa ne güzel olur... Ama maalesef az sayıda alsan yayılma hızı çok düşük, çok sayıda alsan da fide fiyatı çok pahalı...

Hosta köşesi muhteşem. Değişik türlerin bir arada olması da çok yakışmış. Seneye çok daha serpilecekler.

Boncuk'u benim yerime de mıncıkla lütfen. ;) Kedileri de köpekleri de çok seviyorum ama kediler ufak bir adım önde. O yumuşacık karınları, patileri, hırıl hırıl çalışan motorları. :p Olsa da sevsem. :rolleyes:

_Esin_ 20-05-2013 00:03

Sevgili Sudenur bahçen çok güzel olmuş. Nazar boncuklu hercai menekşelerin olduğu saksı menekşelerle birlikte harika görünüyor. Konserve saksılarını geri dönüşüm olarak harika bir görüntüye büründürmüşsün. Hepsi ve her şey harika canım, ailenle ve tatlımı tatlı kızınla birlikte huzur içinde keyfini sürmeni dilerim canım.

Sudenur 23-05-2013 23:59

5 Eklenti(ler)
Sevgili Berçin hanım.. hoşgeldiniz, mutluluk verdiniz, uğradığınız için teşekkür ederim.. ;)

Sevgili Cymbelina, teneke saksılarımın bir kısmı salça, bir kısmı da garnitürdü bir vakitler.. küçük boy olanlardan. Sardunyayı çok özel türlerden yetiştirmeyecekseniz eğer tohumdan üretmenizi pek tavsiye etmem, çok yavaş gelişiyor, bir türlü büyümüyor.. Boş konserve kaplarını giydirme yöntemini tavsiye ederim ama gerçekten çok zevkli.. :p

Gecikmeden dolayı kusuruma bakmayınız adneser bey, beğenirsiniz umarım bahçemin güncel halini.. saygılar, hürmetler.. :)

Sevgili gilan, bir sürü fotoğraf çekmiştim ama görüntü kalitesi pek iyi olmadığından bir çoğunu eklemedim. Duacınızım biliyor musunuz? Verdiğiniz fikirler ve desteğinizle açtınız ufkumu, sağ olun var olun.. Acem halısını çelik olarak göndermişti kıymetli bir üyemiz, sürünücü olduğunu bildiğimden bahçeye ekmiştim, geçtiğimiz kış fazla sert geçmediği için güzel büyüdü, serpildi, gelişti ve çiçeğini de gördüm çok şükür, yaz sonunda her ihtimale karşı saksıya da yedekleyip içeri alacağım, fosforlu çiçeklerini pek bir sevdim.. Armeria' yı ben de çok tuttum ve Zengarden'den dört kök daha aldım ama pişman oldum sonra Karşıyaka seralarında iki katı büyüklüğünde ki saksılarda daha uygun fiyata satılıyordu.. :mad: Hosta'ları öyle sevdim ki bir Hosta köşesi daha yapmaya karar verdim.. onunla da sizin sayenizde tanışmıştım, tekrar teşekkürler.. ;)

Ve sevgili Esin, beğeni ve içten yorumun için teşekkür ederim arkadaşım, güzel gönlünden geçen tüm dileklerin senin için de gerçek olması temennisiyle.. :)

Yan bahçemden genel görünüm..
Eklenti 409013

Daha yakından bakalım mı?
Eklenti 409014
Eklenti 409016
Eklenti 409019
Eklenti 409024

kadir_26 24-05-2013 00:08

Sn. Sudenur,
Bahçeniz çok hoş ve belli ki çok emek harcanmış, ellerinize sağlık. Aynı iklim kuşağında olduğumuz için sıkı takip edeceğim bir bahçe daha oldu :)

YeniGine 24-05-2013 00:09

Sevgili Sudenur valla biran bakınca bahçene gayri ihtiyari 'aboo ne olmuş bu bahçeye' deyiverdim... Maşallah, harikasın, ellerine sağlık...

asliferiha 24-05-2013 00:10

Ne kadar güzel bir bahçe,kutlarım sizi..

Sudenur 24-05-2013 00:18

5 Eklenti(ler)
Galvaniz saksıya diktiğim iki kök sardunyam hallerinden pek memnun.. ;)
Eklenti 409037

Zengardenden aldıklarım da..
Eklenti 409039
Eklenti 409048

Yan bahçemin bu köşesini renklendirmem biraz zaman alacak..
Eklenti 409044

Verandadan bakalım..
Eklenti 409046

YeniGine 24-05-2013 00:38

Sevgili Sudenur'um maşallah bahçe almış başını gidiyor, değişiklik büyük; uğraştığın, çabaladığın, büyük emekler verdiğin çok belirgin. Sonuçta başarmışsın, ellerine sağlık. Çok güzel olmuş çok.

Sudenur 24-05-2013 00:48

5 Eklenti(ler)
Eklenti yönetirken gönderdiğiniz mesajları görünce nasıl sevindim anlatamam.. :eek:

Sayın kadir26 ve sayın aslıferiha, formumuza ve bahçeme hoşgeldiniz.. ;)
Dilerim gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizin için de gerçek olur.. saygılar, hürmetler.. :)

Ne tatlısın YeniGine ablam.. ;) Beğenmene çok sevindim, teşekkür ederim, iyi ki varsın.. :)

Arka girişten bir kaç kare..
Eklenti 409049

Su oluğunun diğer yanı ikiz komşumun..
Eklenti 409050

Bodur dahlia'larımın bir kısmı tomurcukta. :eek:
Eklenti 409051

Mazı önüne süsen, ekinezya ve hanımeli diktim ama seneye dolgunlaşacak sanırım o bölüm..
Eklenti 409052

Tek kökten yayılan Adaçaylarım şımardıkça şımardılar.. ;) Eklenti 409053

Sudenur 24-05-2013 00:57

5 Eklenti(ler)
Yine Adaçayı..
Eklenti 409054

Mazı önüne yakın çekim..
Eklenti 409055

Uzaktan bakalım..
Eklenti 409056

Biberiye önünde tohumlarını serptiğim Alisyumlar..
Eklenti 409057

Pergule önünde ki Galla'm, zarif çiçeğiyle çok büyüleyici.. :eek:
Eklenti 409058

YeniGine 24-05-2013 01:01

:D Anlaşıldı şimdii neden ne zamandır yoksun görünmüyorsun... Sebebi ortada. Yoksa bu bahçe bu kadar değişmez, bu kadar güzelleşmezdi.
Güzelleşmesine güzelleşmiş de böyle bir değişim beklemiyordum açıkçası sevgili Sudenur'um.
Maşallah diyeyim.

Sudenur 24-05-2013 01:18

5 Eklenti(ler)
Aynısefa'lar marul gibi büyüdüler, tek bir çiçek yok.. :mad:
Eklenti 409059

Geçen yıl Ankara toplantımızda Taner beyden aldığım Latin çiçeği tohumlarımın üçü de çimlendi.. yakında çiçeklerini de görürüm tahminim.. ;)
Eklenti 409060

Geçen yıl diktiğim clematis..
Eklenti 409061

Yoğurt kabına kot kumaşıyla sepet örgü uyguladım, iki kök yumrulu begonya diktim, nasıl olmuş? :rolleyes:
Eklenti 409062

Ve son olarak Bauhause'dan "Yvyyan pennel" diye aldığım clematisim Montana açtı.. :(
Eklenti 409063

Sudenur 24-05-2013 01:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1159678)
:D Anlaşıldı şimdii neden ne zamandır yoksun görünmüyorsun... Sebebi ortada. Yoksa bu bahçe bu kadar değişmez, bu kadar güzelleşmezdi.
Güzelleşmesine güzelleşmiş de böyle bir değişim beklemiyordum açıkçası sevgili Sudenur'um.
Maşallah diyeyim.

Ablam benim, çok teşekkür ederim.. :)
Her gün en az iki üç saatim bahçe de geçiyor. Bir gün çıkmayacak olsam merak edip kapımı çalıyor komşularım. :p Öyle bir koşturmaca içerisinde geçip gitti ki günlerim, ancak fırsat bulup geldim.. beğenmene çok sevindim.. ;)

feriha 24-05-2013 06:12

Sevgili Sudenur ellerine sağlık.

Tam bir Ağaçlar.net bahçesi olmuş.;)

Duruma bir de ince zevkini katmışsın, bahçeni kısa zamanda nasıl da değiştirmişsin.

Daha sık paylaş da gelişmeleri anında izleyelim, şaşırtma bizi..

Kazayağın vardı yanlış hatırlamıyorsam, Ankarada gelişmesini merak ediyorum.

gilan 24-05-2013 07:48

Bu bahçeye neler olmuş böyle. :eek:
Bahçe işi uzun zaman ister genelde ama sadece bir senede neler neler değiştirdin sevgili Sudenur. Görüntülere bayıldım... ;)
Çok emek sarf ettiğin belli ama karşılığını da bol bol almışsın. :)

Yan bahçenin kavisleri çok güzel olmuş. Hatta bence zamanla daha bile genişletebilirsin kavisleri. Altları budanmış sarımtrak çamı da kavisin içine alabilirsin. Ama dur şimdi önce biraz bu halinin tadını çıkar. :p

Arka girişte kenarda en ön sırada altuni taflanlar gördüm sanki. Onlar büyüyünce orayı kapatır gibi geldi, belki de henüz küçükken yerlerini değiştirsen iyi olabilir.

Bu kadar arayı açma lütfen. :)

dağçiçeği 24-05-2013 10:00

Sevgili Sudenur bahçen harika olmuş. Değişik fikirlerle de zenginleştirmişsin çok daha güzel olmuş. Kot tan yaptığın saksı kılıfına bayıldım. Ellerine sağlık. Bu kadar kısa zamanda onca sıkıntı içinde böyle güzel bir bahçe oluşturmak bence hiç kolay değil. Tebrik ediyorum.

Sevgi Durul 24-05-2013 10:07

Sevgili sudenur, bahçeniz harika olmuş,her şey çok güzel ellerinize sağlık, sağlıkla tadını çıkarmanızı dilerim.

Benim merak ettiğim bir şey var. Galalarınız açmış, bunlar Benol hanım'dan gelen galalar mı? Kışı bahçede mi geçirdiler? Benol hanım'ın bana gönderdikleri maalesef kışı sağ geçiremediler. Saksıya diktiklerimi korumaya almadığıma çok pişman oldum çok.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025