![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Altın çilekleri şimdi fide olarak dikseniz büyüdüm, oldum diyene kadar kış gelir meyvelerini sarartıp, olgunlaştıramaz. (Kapalı ortamlar hariç.) Önceki diktiğiniz altın çileklerin meyvelerini ağustosun ortasından ermeye başlıyor, kasıma kadar meyvelerini yiyebiliyorsunuz. Geçen sene 4 kök dikmiştim. Bir çok meyvesini yemiştik... |
Alıntı:
|
Sevgili Asya Ceylan dediğin gibi buzağılar çok tatlı bir tanesini eve getiresimiz geldi bizim :)
Ben aslında yaprak güzelini bana hediye eden teyze kırılmasın diye ekmiştim pek ilgim yoktu kendisine hatta birkaç gün havuzun içinde atılı bekledi sonra diktim doluya maruz kaldı bütün yaprakları kırıldı. Ama çok dayanıklıymış birden serpildi ve renkleri çok güzelleşti.Benimde gönlümü fethetti. Seneye Allah izin verirse işimiz çok :) |
Sevgili limon_sever bahçeme hoşgeldiniz.
Altın çilek fideleri konusunda bende sizin gibi düşünüyorum. Beni küçücük bardakların içinde öylece bekliyorlar evimde yer olsa saksılara dikeceğim ama ne yazık ki yok. Bu sene bahçeye eksem seneye meyve verir mi acaba. 10 taneler annem meyvesinden yetiştirmiş ama biraz zamansız oldu. Yükseltilmiş yastıklar derken açtığımız arığın iki kenarlarına mı ekmeliyim? |
Alıntı:
Yükseltişmiş yastıklara bu sayfadan bakabilirsiniz. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. İyi günler. |
Bir arkadaşım büsan sanayi tarafında fabrika bahçesinde aynı fidelerden 3 sene meyve yediklerini söylemişti ama kışın bir önlem alıp almadıklarını bilmiyorum sonunda da sıkılıp sökmüşler. Deneyim bakalım zaten fideler böyle dursalarda ölecekler sonucu sizinle paylaşırım.
Sayfayı en kısa zamanda baştan sona inceleyeceğim. İlginiz için çok teşekkür ederim. |
Sevgili Maki01 bahçeme hoşgeldiniz uzun zamandır kimse uğramıyordu buraya mutlu ettiniz beni.
|
Sevgili esin, bahtiyar02 ve ozgurbilgin hoşgeldiniz :)
|
Sevgili tekomusti hoşgeldiniz.
|
teşekkürler
saygılar |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025