![]() |
Alıntı:
|
Selam verdik borçlu çıktık!
Şaka, şaka:p istediğiniz tohum olsun. Becerebilirseniz yollarım tabiiki:rolleyes: |
Ben de şaka yaptım. Ama fazlalıklar varsa da hayır demem;)
|
Hem göze, hem de damağa hitap bahçenizle hoş geldiniz.
|
Bu arada birden yazmışım hiç selam vermeden. :)
Geç de olsa... Selamlaaar :) Bahçeniz çok hoş ve çok güzel gerçekten. Maşallah, nazar değmesin. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sebze meyvenin yanında çiçeklerle de uğraşıyorum. Değişik çiçek tohumları her zaman kabülümdür elimdekileri de paylaşmaya hazırım her zaman;)
|
Alıntı:
|
bahçeniz hayırlı olsun sayın intibah, epey ara vermişsiniz sayfayada, ama artık ayrılmayında bizde o bilgilerden faydalanalım.
|
Sayın dilek aydemir teşekkür ederim. Buralardayım faydalı olabilecek herşeyi kendimi geliştirdikçe eklemeye çalışacağım.
|
Maşallahınız var Sn. intibah. Meyveleriniz iştah açıcı, yemekten kesilenleri sizin bahçeye transfer ederiz hem bol oksijen hem de iştah açıcı meyveleri yedikleri zaman bir şeyleri kalmaz. Elinize sağlık güzel günlerde oturun bahçenizde. ;)
|
Sn. Intibah; bahçeniz ve yetiştirdikleriniz çok güzel olmuş. Heleki vişneler çok lezzetli gözüküyorlar. Vişne zamanı yardıma gelebilirim:D ama çokta yerim.
Bol verimli, bol çiçekli günler dilerim. Sağlıcakla ve hoşçakalın.:p |
Sevgli Meslektaşım,Hemşerim intibah,
Bahçende gezindim,çok güzel.Meyveler.sebzeler harika.. Hayırlı olsun. Sağlıklı,mutlu günler dilerim. Selam ve sevgiler.. |
Sn intibah,merhabalar.bol çiçekli bahçe dileğiyle hoş geldiniz...Sevgi ve Saygılar
|
Sayin intibah,merhaba.
Sayfanizdaki fotograflari yutkuna,yutkuna seyrettim :D cok sanslisiniz,meyva agaclariniz cok güzel. Bahceniz bereketli olsun insallah. saygilar... |
Sayın İntibah bahçeniz özellikle de meyve ağaçlarınız çok bakımlı ve verimli Maşallah.Bende bahçemi yaza böyle yeşertip canlandırabilirmiyim acaba.Ellerinize yüreğinize sağlık......
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sağolun hemşerim hoşgeldiniz. Selamlar... |
Alıntı:
Hoşgeldiniz bahçeme :) |
Alıntı:
|
Geçen Yazdan Kalanlar
5 Eklenti(ler)
Yeni sezona ısınma turları :)
|
5 Eklenti(ler)
Yaz gelse de taze taze toplasak yine :rolleyes:
|
5 Eklenti(ler)
Evet 2013'ün çiçekleri gelsin :)
|
5 Eklenti(ler)
Bahçede hazırlıklar sürerken
|
5 Eklenti(ler)
Spagetti kabaklar
yürek domates minyatür domates şeftali kokulu domates çeri domates çikolata domates salçalık domatesler salatalıklar fasülyeler |
5 Eklenti(ler)
çiçekler ve sebzeler
|
5 Eklenti(ler)
Zinyalar kendini göstermeye başladı
|
5 Eklenti(ler)
domates biber patlıcan patates soğan
|
5 Eklenti(ler)
Meyvelerimiz olgunlaşıyor
|
5 Eklenti(ler)
bahçedeki ürünleri bir bir değerlendiriyoruz :)
kıymalı spagetti kabak salatalık turşusu vişne suyu |
5 Eklenti(ler)
domatesler nihayet ermeye başladı
sırayla çikolata domates armut domates kırmızı Kokulu şeftali domates minyatür bezelye domates armut domates sarı |
Bol bereketli ve çicekli bahçe...Sıhhatle tüketin inşallah...
|
Alıntı:
|
2014 Sezonu resimler
5 Eklenti(ler)
Yeni çiçekler
Mor Salkım Lale Pembe Gül Gazanya Kadife Çiçekleri |
5 Eklenti(ler)
2014 çiçekleri-2
Hüsnüyusuf ............... ............... Zambak Ortanca 2-3. sıradaki çiçekleri pazardan aldım eve geldim adlarını unuttum:) Ortancayı gölgeye diktim. Güneşe dayanamıyormuş. Bakalım Konya kışına dayanabilecek mi? |
5 Eklenti(ler)
2014 çiçekleri - 3
Pembe gül- çok güzel kokusu var Ateş çiçeği Papatyalar ..............pazardan aldım adını unuttum :) Hüsnüyusuf tek |
5 Eklenti(ler)
2014 çiçekleri - 4
Zengarden'den aldığım soğanlar Yıldız çiçekleri Glayörler Galalar Zinyalar Sundavilla Açmalarını merakla bekliyorum. Yıldız çiçekleri futbol topu büyüklüğünde açacakmış bakalım almadım. Galalar çok yavaş büyüyor. Acaba iklime mi uyum sağlayamadı. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025